Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 25, 2010 22:07 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

jakas nowa fota Miszczunia bedzie?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon paź 18, 2010 19:22 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Miszczuniu prosi swoich "fanów" o zagłosowanie na Kociamę w Krakvecie :wink:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon paź 18, 2010 19:24 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociara82 pisze:jakas nowa fota Miszczunia bedzie?

Foty będą ... jak się naprawi kabelek od aparatata .... ciekawe KTO go przegryzł... :evil: :evil: :evil: zwłaszcza że paszczę ma szczerbatą :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto paź 19, 2010 7:01 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Miszczuniu prosi swoich "fanów" o zagłosowanie na Kociamę w Krakvecie :wink:

głos oddany :D :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto paź 19, 2010 7:02 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:

Foty będą ... jak się naprawi kabelek od aparatata .... ciekawe KTO go przegryzł... :evil: :evil: :evil: zwłaszcza że paszczę ma szczerbatą :ryk: :ryk:

no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto paź 19, 2010 11:38 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

głosowałam na Kociamę, więc z czystym sumieniem czekam na fotki :mrgreen:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto paź 19, 2010 20:38 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:

no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża

SOM poszlaki ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto paź 19, 2010 21:00 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:

on nie przegryzł, on skasował :ryk:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro paź 20, 2010 6:27 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża

no moja droga, jeśli za poszlaki uznajesz ubytki w uzębieniu Miszczunia to dobry adwokat wybroni to biedne, boguduchawinne stworzenie :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro paź 20, 2010 9:05 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża

no moja droga, jeśli za poszlaki uznajesz ubytki w uzębieniu Miszczunia to dobry adwokat wybroni to biedne, boguduchawinne stworzenie :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro paź 20, 2010 13:25 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:

:evil: :evil: :evil: To "boguduchawinne stworzenie" w nocy skasowało salaterkę z zastawy, którą moi rodzice dostali w prezencie ślubnym .... :placz: :placz: Toż to ANTYK już był.....
Czy nikt nie potrzebuje skórki z kota na zimę ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro paź 20, 2010 13:31 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Czy nikt nie potrzebuje skórki z kota na zimę ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sama szukam nabywcy :mrgreen: :twisted: Ile takiej skórki będzie z 5 kilowego kota? :twisted: :twisted: :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 20, 2010 13:50 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia 8O 8O 8O , a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić :roll: :roll: :roll:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Śro paź 20, 2010 14:00 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia 8O 8O 8O , a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić :roll: :roll: :roll:

A kidyś Ty mnie na zdjęciach widziała? 8O

A tak w ogóle to ostatnio chyba bardziej mam ochotę zrobić futerko z kota 3,8 kg, bo Ciulski jest nawet grzeczny za to Gibutek jakiegoś kogla-mogla w mózgu dostała. Dziś się do pracy przez nią spóźniłam bo mi nie dała rajstop założyć (jedne podarła) :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro paź 20, 2010 18:53 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Gibutkowa pisze:
mar9 pisze:łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia 8O 8O 8O , a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić :roll: :roll: :roll:

A kidyś Ty mnie na zdjęciach widziała? 8O

A tak w ogóle to ostatnio chyba bardziej mam ochotę zrobić futerko z kota 3,8 kg, bo Ciulski jest nawet grzeczny za to Gibutek jakiegoś kogla-mogla w mózgu dostała. Dziś się do pracy przez nią spóźniłam bo mi nie dała rajstop założyć (jedne podarła) :roll:

8O 8O No kochana ... toż to wiedza podstawowa: mając na stanie posiadania jakiekolwiek kociaste - rajstopy należy zakładać będąc dokładnie zabarykadowanym w kibelku bądź łazience... :mrgreen: :mrgreen: Wiedzę ową nabyłam już przy 3 parze rajstopek ... :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]