Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:jakas nowa fota Miszczunia bedzie?
katarzyna1207 pisze:Miszczuniu prosi swoich "fanów" o zagłosowanie na Kociamę w Krakvecie
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:jakas nowa fota Miszczunia bedzie?
Foty będą ... jak się naprawi kabelek od aparatata .... ciekawe KTO go przegryzł...![]()
![]()
zwłaszcza że paszczę ma szczerbatą
![]()
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:jakas nowa fota Miszczunia bedzie?
Foty będą ... jak się naprawi kabelek od aparatata .... ciekawe KTO go przegryzł...![]()
![]()
![]()
no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża
katarzyna1207 pisze:Kociara82 pisze:jakas nowa fota Miszczunia bedzie?
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża
SOM poszlaki ...![]()
![]()
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża
SOM poszlaki ...![]()
![]()
no moja droga, jeśli za poszlaki uznajesz ubytki w uzębieniu Miszczunia to dobry adwokat wybroni to biedne, boguduchawinne stworzenie
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:no wiesz, tak oskarżać niewinnego kota, bez dowodów winy, a feee... Duża
SOM poszlaki ...![]()
![]()
no moja droga, jeśli za poszlaki uznajesz ubytki w uzębieniu Miszczunia to dobry adwokat wybroni to biedne, boguduchawinne stworzenie
katarzyna1207 pisze:Czy nikt nie potrzebuje skórki z kota na zimę ?![]()
![]()
mar9 pisze:łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia![]()
![]()
, a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:mar9 pisze:łomatkozcórkąrazemwzięte... co tu sie wyprawia![]()
![]()
, a tak niewinnie na zdjęciach Gibutkowa wygląda, jak to pozory mogą zmylić
![]()
![]()
A kidyś Ty mnie na zdjęciach widziała?![]()
A tak w ogóle to ostatnio chyba bardziej mam ochotę zrobić futerko z kota 3,8 kg, bo Ciulski jest nawet grzeczny za to Gibutek jakiegoś kogla-mogla w mózgu dostała. Dziś się do pracy przez nią spóźniłam bo mi nie dała rajstop założyć (jedne podarła)
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 5 gości