trawa11 pisze:Hejka![]()
Oj tu niedobre poświąteczne wieści![]()
Biedna babcia,a Wy razem z Nią,ale w sumie dobrze, że Was ma
Ehh... Życie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Hejka![]()
Oj tu niedobre poświąteczne wieści![]()
Biedna babcia,a Wy razem z Nią,ale w sumie dobrze, że Was ma
MaryLux pisze:My jakoś żyjemy. Ale co to za życie, błeeeeeeee
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:My jakoś żyjemy. Ale co to za życie, błeeeeeeee
Inka
A co się dzieje Ineczko?
Ł.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:My jakoś żyjemy. Ale co to za życie, błeeeeeeee
Inka
A co się dzieje Ineczko?
Ł.
Przez Święta Duża kaszlała jak gruźlik i spać nam nie dała. Skończyły się Święta, to udaje, że kaszel też się skończył i poszła do pracy
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Przez Święta Duża kaszlała jak gruźlik i spać nam nie dała. Skończyły się Święta, to udaje, że kaszel też się skończył i poszła do pracy
Bo te Duże to takie są... A nie próbowałaś Dużej namówić, żeby poszła do swojego weta? Podobno lata jakiś wirus i wszyscy kaszlą. Moi Młodsi też. I Babcia.
Ł.
MaryLux pisze:Próbowałam. Ale ona powiedziała, że to nie ma sensu, bo dziś do weta są straszne kolejki i się nie dostanie. A jak nawet się dostanie, to inni się z nią podzielą swoimi wirusami i będzie jeszcze gorzej. I jak dostanie zwolnienie, to będzie mniej kasy
trawa11 pisze:
O jaka piękna uczta dla mych oczu![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:Łaciu, jesteś pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyA ja napisałam nowy wierszyk
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Łaciu, jesteś pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyA ja napisałam nowy wierszyk
Inka
Zaraz pobiegnę przeczytać!
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Łaciu, jesteś pięknyyyyyyyyyyyyyyyyyA ja napisałam nowy wierszyk
Inka
Zaraz pobiegnę przeczytać!
Sypko=sypko-jus!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 8 gości