Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Skan miał być..Albo PrtScr chociasz :smokin:
Pomidorową?varia pisze:Dorota pisze:Emzetka gotuja pomidorowa
Pozdrów.
Jedna mądra co się zdrowo odżywiaSihaja pisze:Wiiitam...
Dzisiaj nie gotowałam warzyw. Zrobiłam surówkę. To się nie może rozmemłać...
Lemoniada pisze:Jedna mądra co się zdrowo odżywiaSihaja pisze:Wiiitam...
Dzisiaj nie gotowałam warzyw. Zrobiłam surówkę. To się nie może rozmemłać...Ja ciągle pożeram jakieś bomby kaloryczne, a potem pluję sobie w brodę
Kociareczka pisze:Tak właściwie to jakoś nigdy okazji nie było, żeby zapytać, ale od kilku dni nurtuje mnie pytanie: dlaczego Emzetka?![]()
Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Tak właściwie to jakoś nigdy okazji nie było, żeby zapytać, ale od kilku dni nurtuje mnie pytanie: dlaczego Emzetka?![]()
Jak to dlaczego?
Kociareczka pisze:Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Tak właściwie to jakoś nigdy okazji nie było, żeby zapytać, ale od kilku dni nurtuje mnie pytanie: dlaczego Emzetka?![]()
Jak to dlaczego?
Chodziło mi o określenie.
Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Tak właściwie to jakoś nigdy okazji nie było, żeby zapytać, ale od kilku dni nurtuje mnie pytanie: dlaczego Emzetka?![]()
Jak to dlaczego?
A ja że o zupę
Emzetka od skrótu MZ - Matka Założycielka
Przynajmniej mnie tak kiedyś objaśniono...
Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Tak właściwie to jakoś nigdy okazji nie było, żeby zapytać, ale od kilku dni nurtuje mnie pytanie: dlaczego Emzetka?![]()
Jak to dlaczego?
A ja że o zupę
Dorota pisze:Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Sihaja pisze:Kociareczka pisze:Tak właściwie to jakoś nigdy okazji nie było, żeby zapytać, ale od kilku dni nurtuje mnie pytanie: dlaczego Emzetka?![]()
Jak to dlaczego?
A ja że o zupę
Zgadza sie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości