Moje kotki , kocury i kocieta!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 20, 2010 13:17 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Że 50-tki nie widzisz :)

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro paź 20, 2010 13:21 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Ja też nie widzę. Przede wszystkim widzę wielkiego kota i kruszynkę, która go dźwiga ;)

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Śro paź 20, 2010 13:24 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

najmysia pisze:Że 50-tki nie widzisz :)

Bo jej tam nie ma :!:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Od: Nie wrz 26, 2010 18:53

Post » Śro paź 20, 2010 13:26 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Oj jest co dźwigać, niewątpliwie Obrazek

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro paź 20, 2010 14:21 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Siłownia nam sie kłania przed wystawą :mrgreen:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro paź 20, 2010 14:57 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Albo chociaż jakieś ćwiczenia wzmacniające ;)
W styczniu mam z tego egzamin i już będę pełnowartościowym instruktorem fitnessu :mrgreen:

maciejowa

Post » Śro paź 20, 2010 15:08 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Ha! Ale trafiłyśmy :D

Co prawda w pokoju stoją dwie maszyny do ćwiczeń, ale jeszcze trzeba miec chęci do ćwiczeń. :D
Ja dzięki nim schudłam , ale to bylo z 5 lat temu :mrgreen:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro paź 20, 2010 16:08 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Szura pisze:O proszę, to cały Kluś. o przepraszam, miałam na niego mówić Alonzo? czy coś kolo tego :mrgreen:

Armando miało być! :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 20, 2010 16:11 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

No tak, Armando (Lecytyna mi potrzebna lub jakis inny specyfik) :P
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro paź 20, 2010 16:11 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

najmysia pisze: wyglądam tu na 50-tkę, dziękuję serdecznuie :mrgreen:

Najmysia-grzeszysz dziecko-grzeszysz! :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 20, 2010 16:23 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Szura pisze:Ha! Ale trafiłyśmy :D

Co prawda w pokoju stoją dwie maszyny do ćwiczeń, ale jeszcze trzeba miec chęci do ćwiczeń. :D

Oj masz racje,maszyny to nie wsystko :mrgreen: Cwiczenia,cwiczenia i jeszcze raz cwiczenia....Ja rok temu miałam przymusowe-moj mąż bardzo utył i ja wpadłam na pomysł,że w przezencie gwiazdkowym wykupie jemu trening z trenerem osobistym dwa razy w tygodniu,trochę droga taka przyjemnośc ale jak płacisz z góry za cały rok to sporo taniej.Jeszcze zażyczyłam sobie żeby to był trener a nie trenerka,bo po co kusić los :wink: TZ poszedł dwa razy i stwierdził,ze wcale nie jest taki gruby,że trener to morderca i sadysta,a prezent do niczego nie przydatny.Szkoda mi było wyrzuconej kasy,nie było chętnych żeby odkupić karnet-to musiałam ja.A trener żeczywiście okazał się bezserdecznym sadystą ale nie mordercą-bo żyje :ryk:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Śro paź 20, 2010 16:38 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Ja mam w garderobie orbitreka,ale ani chęci ,ani czasu nie mam na to,bo wtedy musiałabym zrezygnować z części czasu poświęcanego forum,a to dla mnie zbyt wielkie wyrzeczenie-juz wolę miec nadwagę-zreszta nie aż tak wielką,jak na mój wiek! :oops:

Emilko-to,ze żyjesz,to zasługa Twojej urody,gdybys była brzydsza-pewnie by Cie bardziej gnebił i by sam nie przezył!(bo bys go sama utłukła,albo Twój TŻ!)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 20, 2010 16:51 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

kropkaXL pisze:Ja mam w garderobie orbitreka,ale ani chęci ,ani czasu nie mam na to,bo wtedy musiałabym zrezygnować z części czasu poświęcanego forum,a to dla mnie zbyt wielkie wyrzeczenie-juz wolę miec nadwagę-zreszta nie aż tak wielką,jak na mój wiek! :oops:

Emilko-to,ze żyjesz,to zasługa Twojej urody,gdybys była brzydsza-pewnie by Cie bardziej gnebił i by sam nie przezył!(bo bys go sama utłukła,albo Twój TŻ!)

A sądzisz Kasiu,że ja jego nie tłukłam :lol: I tłukłam,i płakałam i tupałam nogami...był nie ugięty jak skała....Służbista :wink: trening opłacony i musi się odbyć,normalnie za wśiaz mnie wyciągał z chałupy,jak skudnego kota :ryk: A pózniej ja mściłam się na TZie,że to ja cierpie a nie on.To był ciężki rok,który nadługo utkwi mi w pamięci....
ObrazekObrazek

Emilka 77

Post » Śro paź 20, 2010 16:58 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

kropkaXL pisze:A sądzisz Kasiu,że ja jego nie tłukłam :lol: I tłukłam,i płakałam i tupałam nogami...był nie ugięty jak skała....Służbista :wink: trening opłacony i musi się odbyć,normalnie za wśiaz mnie wyciągał z chałupy,jak skudnego kota :ryk: A pózniej ja mściłam się na TZie,że to ja cierpie a nie on.To był ciężki rok,który nadługo utkwi mi w pamięci....
kropkaXL pisze:Ja mam w garderobie orbitreka,ale ani chęci ,ani czasu nie mam na to,bo wtedy musiałabym zrezygnować z części czasu poświęcanego forum,a to dla mnie zbyt wielkie wyrzeczenie-juz wolę miec nadwagę-zreszta nie aż tak wielką,jak na mój wiek! :oops:

A sądzisz Kasiu,że ja jego nie tłukłam :lol: I tłukłam,i płakałam i tupałam nogami...był nie ugięty jak skała....Służbista :wink: trening opłacony i musi się odbyć,normalnie za wśiaz mnie wyciągał z chałupy,jak skudnego kota :ryk: A pózniej ja mściłam się na TZie,że to ja cierpie a nie on.To był ciężki rok,który nadługo utkwi mi w pamięci....

Obrazek Obrazek Obrazek

No w życiu nie spotkałam takiego służbisty, a żyję długo!
Ale jak znam siebie to przy takim uparciuchu ja również zaparła bym sie 4 kopytami jak koza i było by po zawodach :mrgreen:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Śro paź 20, 2010 17:54 Re: Moje kotki , kocury i kocieta!

Szura pisze:Ha! Ale trafiłyśmy :D

Chęci znajdują się same, wystarczy trafić na dobre zajęcia do dobrego instruktora :) I wcale nie musi to być jakiś morderczy trening. ja zaczęłam od stepu, dla rozrywki. No i jakoś chyba szczęśliwie wybrałam te pierwsze zajęcia, bo wciągnęło mnie na amen i dzięki temu udaje mi się nie palić już prawie 3 lata :P

Szura pisze:No tak, Armando (Lecytyna mi potrzebna lub jakis inny specyfik) :P

A masz kogoś, kto mógłby Ci przypomnieć, żeby ją połknąć? :lol: Ja już sobie na blacie kuchennym na samiuśkim wierzchu położyłam. I tak nie biorę bo zapominam ;)

maciejowa

[poprzednia][następna]