Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura pisze:O proszę, to cały Kluś. o przepraszam, miałam na niego mówić Alonzo? czy coś kolo tego
najmysia pisze: wyglądam tu na 50-tkę, dziękuję serdecznuie
Szura pisze:Ha! Ale trafiłyśmy
Co prawda w pokoju stoją dwie maszyny do ćwiczeń, ale jeszcze trzeba miec chęci do ćwiczeń.![]()
Ja dzięki nim schudłam , ale to bylo z 5 lat temu
kropkaXL pisze:Ja mam w garderobie orbitreka,ale ani chęci ,ani czasu nie mam na to,bo wtedy musiałabym zrezygnować z części czasu poświęcanego forum,a to dla mnie zbyt wielkie wyrzeczenie-juz wolę miec nadwagę-zreszta nie aż tak wielką,jak na mój wiek!![]()
Emilko-to,ze żyjesz,to zasługa Twojej urody,gdybys była brzydsza-pewnie by Cie bardziej gnebił i by sam nie przezył!(bo bys go sama utłukła,albo Twój TŻ!)
kropkaXL pisze:A sądzisz Kasiu,że ja jego nie tłukłamI tłukłam,i płakałam i tupałam nogami...był nie ugięty jak skała....Służbista
trening opłacony i musi się odbyć,normalnie za wśiaz mnie wyciągał z chałupy,jak skudnego kota
A pózniej ja mściłam się na TZie,że to ja cierpie a nie on.To był ciężki rok,który nadługo utkwi mi w pamięci....
kropkaXL pisze:Ja mam w garderobie orbitreka,ale ani chęci ,ani czasu nie mam na to,bo wtedy musiałabym zrezygnować z części czasu poświęcanego forum,a to dla mnie zbyt wielkie wyrzeczenie-juz wolę miec nadwagę-zreszta nie aż tak wielką,jak na mój wiek!
Emilko-to,ze żyjesz,to zasługa Twojej urody,gdybys była brzydsza-pewnie by Cie bardziej gnebił i by sam nie przezył!(bo bys go sama utłukła,albo Twój TŻ!)
A sądzisz Kasiu,że ja jego nie tłukłamI tłukłam,i płakałam i tupałam nogami...był nie ugięty jak skała....Służbista
trening opłacony i musi się odbyć,normalnie za wśiaz mnie wyciągał z chałupy,jak skudnego kota
A pózniej ja mściłam się na TZie,że to ja cierpie a nie on.To był ciężki rok,który nadługo utkwi mi w pamięci....
Szura pisze:Ha! Ale trafiłyśmy
Co prawda w pokoju stoją dwie maszyny do ćwiczeń, ale jeszcze trzeba miec chęci do ćwiczeń.![]()
Ja dzięki nim schudłam , ale to bylo z 5 lat temu
Szura pisze:No tak, Armando (Lecytyna mi potrzebna lub jakis inny specyfik)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości