(to jest prapremiera bo to do jutrzejszego odcinka u mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duża von Focha pisze:Aluś, jaka miłośćJa bym musiała chyba nasmarować moich chłopców kocimiętką, żeby do takich czułości doszło
alus1 pisze:Duża von Focha pisze:Aluś, jaka miłośćJa bym musiała chyba nasmarować moich chłopców kocimiętką, żeby do takich czułości doszło
no wybaczchłopcy mają tak robić
![]()
Agata&Alex pisze:alus1 pisze:Duża von Focha pisze:Aluś, jaka miłośćJa bym musiała chyba nasmarować moich chłopców kocimiętką, żeby do takich czułości doszło
no wybaczchłopcy mają tak robić
![]()
właśnie![]()
Znając charakterek Cyryla i jego podejście do facetów, to w życiu by nie przeszło wspólne pieszczoty z drugim facetem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Duża von Focha pisze:A dlaczego by nie, co złego w braterskiej miłości?Ale mam w zapasie jeszcze Julkę, więc najwyżej będzie wesoły trójkącik
Duża von Focha pisze:Nie wiemy dokładnieAle jak do nas przyszedł, to w ogóle był w kiepskim stanie, bo przez trzy tygodnie walczyliśmy z biegunką, a potem leczyliśmy nerki, naprawdę był z niego bidulek
Nawet wet nie dawał gwarancji, że przeżyje, ale najwyraźniej bardzo chciał z nami zostać, bo wyzdrowiał
![]()
Mamy strasznego hopla na jego punkcie
Agata&Alex pisze:Ależ ten Neronek jest opiekuńczy![]()
![]()
, już się nie mogę doczekać jutrzejszych zdjęć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1028 gości