DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 15, 2009 20:52

Niektóre smoki nadają się tylko na pieniek. Ze wszystkimi swoimi siedmioma głowami oczywiście czy który tam ile ma :roll: oraz z niektórymi CZŁONKAMI oddzielnie na pieniek, jeszcze przed lub nawet już po poodcinaniu głów, tak na wszelki wypadek :twisted:, ze smokami nigdy nic nie wiadomo :twisted:

Ło matko, od niewinnego śrubokręta wynalezionego wczoraj przez Pioplusia w kuchni przeszłyśmy przez wężyki, ogórki, aż po smoki i ich członki :roll: :wink:

Obława na Bardzo Dzikie Zwierzę zakończyła się sukcesem: Duń siedzi od pół godziny w transporterze :twisted: Tadeusz siedzi w drugim - i prawdę mówiąc, bardziej obawiam się wyczynów tej drugiej :twisted: :strach: , Dunieczka zwykle jest w ludzkich rękach na tyle przerażona, że nie ma siły dawać czadu... Pani Doktor ma być u nas koło 22, czyli już zaraz.
Zapłacę majątek, pomimo zniżki. Dwie (a może nawet i ze trzy...) superfajne kiecki byłyby jak nic :twisted: Wieści gminne nie kłamią: Kto ma pszczoły, ten ma miód. Kto ma dzieci, ten ma SMRÓD. Smród różnorakiego rodzaju, z wiodącą nutą finansową :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro lip 15, 2009 21:05

Wielbłądzio pisze:Zapłacę majątek, pomimo zniżki. Dwie (a może nawet i ze trzy...) superfajne kiecki byłyby jak nic :twisted: Wieści gminne nie kłamią: Kto ma pszczoły, ten ma miód. Kto ma dzieci, ten ma SMRÓD. Smród różnorakiego rodzaju, z wiodącą nutą finansową :twisted:

to żeby CI smutno nie było z jedną nuta wiodącą Lejek zapewni CI na pewno drugą :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro lip 15, 2009 21:17

alus1 pisze:smok na pieńku :strach: ...ech ze mną też jest chyba coś nie tak :roll:

chyba tak :ryk:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro lip 15, 2009 21:22

Wielbłądzio pisze:Niektóre smoki nadają się tylko na pieniek. Ze wszystkimi swoimi siedmioma głowami oczywiście czy który tam ile ma :roll: oraz z niektórymi CZŁONKAMI oddzielnie na pieniek, jeszcze przed lub nawet już po poodcinaniu głów, tak na wszelki wypadek :twisted:, ze smokami nigdy nic nie wiadomo :twisted:

Ło matko, od niewinnego śrubokręta wynalezionego wczoraj przez Pioplusia w kuchni przeszłyśmy przez wężyki, ogórki, aż po smoki i ich członki :roll: :wink:

ciekawe czy smok wie, że o... nim mówimy :twisted: :roll:

Wielbłądzio pisze:Obława na Bardzo Dzikie Zwierzę zakończyła się sukcesem: Duń siedzi od pół godziny w transporterze :twisted:

Gratu, gratu! ;) :ok:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Śro lip 15, 2009 22:51

niestety, klapa :twisted:
Dzikie Zwierzę spieprzyło nam z transportera, uprzednio przedziurkowawszy mi na wylot jeden z paznokci :roll: :twisted: żesz k&$#!&^"!!! Tadźkę udało się jakoś okiełznać :twisted: , z resztą nie było większych problemów...
kłucia poza Dzikiem uniknęli też Maciuś i Bidzia, ponieważ oboje byli szczepieni rok temu i nie były to już ich pierwsze szczepionki. Dzik jest do tyłu (szczepiona ostatnio tak jak cała reszta: dwa lata temu), trzeba ją JAKOŚ złapać, JAKOŚ zawieźć do lecznicy, JAKOŚ unieruchomić i JAKOŚ zaszczepić - na myśl o czym wszystko mi cierpnie :strach:
Maciejkowi mam za to zamiar dla świętego spokoju przebadać krew (w związku z wyblaknięciem futerka i smrodem z pyszczka)... a dla Chudej Cholery dostanę jakiś nowy steryd, podobno jakiś zagramaniczny i o minimalnych efektach ubocznych, oby...

odpadam. spać :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro lip 15, 2009 22:55

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Niektóre smoki nadają się tylko na pieniek. Ze wszystkimi swoimi siedmioma głowami oczywiście czy który tam ile ma :roll: oraz z niektórymi CZŁONKAMI oddzielnie na pieniek, jeszcze przed lub nawet już po poodcinaniu głów, tak na wszelki wypadek :twisted:, ze smokami nigdy nic nie wiadomo :twisted:

ciekawe czy smok wie, że o... nim mówimy :twisted: :roll:

Wiesz kochanie, nareszcie szczęśliwie doszłam do stanu, kiedy kompletnie zwisa mi, co on wie/myśli/robi itp. Bardzo dzielnie się o to starał: ba, nie tylko on zresztą :twisted: :wink:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 16, 2009 7:55

I tak trzymać! :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 16, 2009 11:42

8O
Hę?
Jakoś mocno abstrakcyjnie się zrobiło :wink: :lol:
Przy takim rozwoju dyskusji z małego śrubokręta boję się pisać, że wczoraj Bulwik zrzucił z wysokiej półki cukier... :twisted:

PS. Wiesz już coś więcej o babci? Trzymałam kciuki, ale napisać się nic nie dało... :roll:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

"A house is not a home without a cat"

behemotka

Od: Sob maja 10, 2008 20:58

Post » Czw lip 16, 2009 11:46

Wielbłądzio pisze:niestety, klapa :twisted:
Dzikie Zwierzę spieprzyło nam z transportera, uprzednio przedziurkowawszy mi na wylot jeden z paznokci :roll: :twisted: żesz k&$#!&^"!!! Tadźkę udało się jakoś okiełznać :twisted: , z resztą nie było większych problemów...
kłucia poza Dzikiem uniknęli też Maciuś i Bidzia, ponieważ oboje byli szczepieni rok temu i nie były to już ich pierwsze szczepionki. Dzik jest do tyłu (szczepiona ostatnio tak jak cała reszta: dwa lata temu), trzeba ją JAKOŚ złapać, JAKOŚ zawieźć do lecznicy, JAKOŚ unieruchomić i JAKOŚ zaszczepić - na myśl o czym wszystko mi cierpnie :strach:
Maciejkowi mam za to zamiar dla świętego spokoju przebadać krew (w związku z wyblaknięciem futerka i smrodem z pyszczka)... a dla Chudej Cholery dostanę jakiś nowy steryd, podobno jakiś zagramaniczny i o minimalnych efektach ubocznych, oby...

odpadam. spać :(

Wow. Pogratulować Dziczyźnie, zdolna bestia :smokin:
To tak oczywiście w ramach sławetnej forumowej empatii, która gwarantuje współczucie w wypadku odniesienia ran w walce z kotem :twisted:
Proponuję wezwać specjalistę z bronią na strzałki usypiające (chyba większe schroniska kogoś takiego mają?). Ciekawe, jak by zareagował na prośbę o upolowanie kota-domownika we własnym mieszkaniu :ryk:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Czw lip 16, 2009 12:48

Behemotko, toż ja zawsze wszystkim mówię, że to jest kot wolnożyjący u mnie w domu :twisted: :twisted: :twisted:

Babcia po operacji, jutro ojciec przywiezie ją do domu. Nowotwór. Za około dwa tygodnie będzie wiadomo, czy złośliwy, czy nie. 78 lat. Ostatnia z moich Babć i Dziadków.
Boję się.

Wielbłądzio

Post » Czw lip 16, 2009 12:52

A tak a propos cukru, to mam już pewne BARDZO dalekie skojarzenie wiadomego rodzaju :smokin: , ale przemilczę. Bo ja mam wyobraźnię iście abstrakcyjną i na domiar złego mocno skażoną erotomanią :oops:

PS. Paznokieć skleiłam sobie super glue. Na razie się trzyma, tylko boli jak piorun, bo Dzikunia :twisted: dziabnęła mnie naprawdę mocno :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 16, 2009 14:49

O dzięki Wam niebiosa...
W weekend Baśka przeprowadza się do swojego domu :dance: :dance2:
Do mojego chrzestnego, zdecydowali się :D

Biedne Draniki ;), należy im się wreszcie odrobina spokoju :roll:

Wielbłądzio

Post » Czw lip 16, 2009 17:01

Wielbłądzio pisze:A tak a propos cukru, to mam już pewne BARDZO dalekie skojarzenie wiadomego rodzaju :smokin: , ale przemilczę. Bo ja mam wyobraźnię iście abstrakcyjną i na domiar złego mocno skażoną erotomanią :oops:

PS. Paznokieć skleiłam sobie super glue. Na razie się trzyma, tylko boli jak piorun, bo Dzikunia :twisted: dziabnęła mnie naprawdę mocno :twisted:

Nawet z cukrem te skojarzenia? 8O Podziwiam...
Gratuluję wydania Białej Zarazy i trzymam kciuki :ok:
Chlory, Potwory & Psy
ObrazekObrazek Obrazek

behemotka

Post » Czw lip 16, 2009 20:59

Wielbłądzio pisze:A tak a propos cukru, to mam już pewne BARDZO dalekie skojarzenie wiadomego rodzaju :smokin: , ale przemilczę. Bo ja mam wyobraźnię iście abstrakcyjną i na domiar złego mocno skażoną erotomanią :oops:

ja chcę wiedzieć! :twisted: 8)

Gratu, gratu z powodu Białej Zarazy ;)
Gratu, gratu dla Duńki :twisted:

Mocne kciuki za Babcię :ok: :ok: :ok: żeby nowotwór okazał się niezłośliwy...
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Czw lip 16, 2009 21:36

wow chwilę mnie nie było a tu się dzieje...
za Babunię kciuki wielkie :ok:
za Baśkę i jej szczęśliwe opuszczenie domostwa tyż :ok:

ale ten cukier hmmm....

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

[poprzednia][następna]