Moderator: Estraven
. Wycinając kłaczki
. Skaleczyłam brzydko swojego kotka. Co z tego, że nie chciałam, że niechcący, od czegoś ten głupi łeb przecież mam. Nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Jana pisze:Jest sposób na bezpieczne wycinanie kołtunów domowym sposobem - najpierw zajeżdżasz grzebieniem pod kołtun, a potem tniesz nożyczkami nad grzebieniem. Grzebień ładnie zabezpiecza przed przecięciem skóry.
Jana pisze:Jest sposób na bezpieczne wycinanie kołtunów domowym sposobem - najpierw zajeżdżasz grzebieniem pod kołtun, a potem tniesz nożyczkami nad grzebieniem. Grzebień ładnie zabezpiecza przed przecięciem skóry.
. Bambosz na sterydy reaguje sikaniem, to już sprawdzone. Wprawdzie wyprowadzam go w miarę często, chociaż na chwilę, ale w tzw. międzyczasie też się z niego po trochu leje. Kiedyś próbowałam pampersów - niestety ze względu na różnice w budowie anatomicznej nawet największe, męskie pampersy w małym stopniu spełniają swoje zadanie. Na szczęście zlikwidowałam wszelkie dywaniki i wykładziny, więc tylko latam z mopem. Ze względu na ilośc mocz jest mocno rozwodniony i za bardzo nie śmierdzi.Anka pisze:Agn, gdzie takie urządzenie pt. filcak można kupić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Lifter i 19 gości