Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro mar 03, 2010 13:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:
Arsnova pisze:Ja już Ulli nie popuszczę - start w przyszłym tygodniu, dobra Ulla? Nie wywiniesz mi się :twisted:

Gosiu, odłóżmy to jeszcze w czasie, ok? :oops:. Musze się trochę uporać z obowiązkami, a teraz rzeczywiście czas PITów i ciężko będzie mi się przestawić na naukę języka...
Dajmy sobie jeszcze chwilkę czasu, ok? Plizzzzzzzzz :D.

:ryk: :mrgreen: :lol: :ryk: :mrgreen: :lol: :ryk: :mrgreen: :lol:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Śro mar 03, 2010 13:44 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

nanetka pisze:
Ulla pisze:
Arsnova pisze:Ja już Ulli nie popuszczę - start w przyszłym tygodniu, dobra Ulla? Nie wywiniesz mi się :twisted:

Gosiu, odłóżmy to jeszcze w czasie, ok? :oops:. Musze się trochę uporać z obowiązkami, a teraz rzeczywiście czas PITów i ciężko będzie mi się przestawić na naukę języka...
Dajmy sobie jeszcze chwilkę czasu, ok? Plizzzzzzzzz :D.

:ryk: :mrgreen: :lol: :ryk: :mrgreen: :lol: :ryk: :mrgreen: :lol:

Śmiej się Śmiej Nanteko :(, a ja jestem w głębokim stresie, że mnie Gosia ze skóry obedrze :( :roll: :oops: .
Ale Gosiu od maja najpóźniej, to już na mur beton, ok? :oops:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Śro mar 03, 2010 13:51 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ulla pisze:Śmiej się Śmiej Nanteko :(, a ja jestem w głębokim stresie, że mnie Gosia ze skóry obedrze :( :roll: :oops: .
Ale Gosiu od maja najpóźniej, to już na mur beton, ok? :oops:

Nie no, myślę, że aż tak źle nie będzie :ok:

nanetka

Post » Śro mar 03, 2010 14:30 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ale Wam dobrze :)
Żeby mnie tak ktoś dojcza poduczył :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 03, 2010 16:20 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dobrze Ullu - jak skończy się czas pitów, to już nie popuszczę :mrgreen:
Erin, spróbuj znaleźć dojcza za coś innego. Są na gumtree takie wymiany umiejętności. A my z Ullą będziemy mieć spotkania francusko-angielskie - jak wiadomo obie nacje się uwielbiają :ryk:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Śro mar 03, 2010 18:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Dobrze Ullu - jak skończy się czas pitów, to już nie popuszczę :mrgreen:

Wtedy Ullę za fraki i do nauki :wink: :ryk:

nanetka

Post » Czw mar 04, 2010 20:57 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Arsnova pisze:Dobrze Ullu - jak skończy się czas pitów, to już nie popuszczę :mrgreen:...

Dzięki Gosiu za wyrozumiałość! :1luvu: . Mam nadzieję, ze nie będziesz mnie musiała ciągać za fraki, jak to mówi Nanetka :lol: :mrgreen: .

Dziś cały dzień boli mnie głowa :(. Po południu położyłam się chwilkę w fotelu i wskoczyła na mnie Gagunia, żeby pocieszyć swoją cierpiąca pańcię.
I wiecie, co maleńka zrobiła?? :1luvu:
Najpierw na mnie weszła i zaczęła mnie głaskać łapeńką po twarzy :1luvu: . Potem poudeptywała mnie, dała mi buzi mokrym noseczkiem, przytuliła się i ułożyła się na mnie :1luvu:.
Śliczne moje malutkie kochane! :1luvu:.
Leżałyśmy tak chyba ze 2 godz.! :1luvu:
Ona jest tak słodka i kochana, ze czasem to przechodzi moje pojęcie! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt mar 05, 2010 6:35 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Ojej, jak słodko :1luvu: :kotek: :1luvu:

Erin

Post » Pt mar 05, 2010 7:26 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gagunia to taka mała pielęgniarka :D Słodziak jeden :love:

nanetka

Post » Pt mar 05, 2010 9:03 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Gagniunia to mała spryciula - wie, jak urobić Pańcię, żeby się nie gniewała za sioo na kanapie :twisted:
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pt mar 05, 2010 19:02 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Czyli z Gagusi jest sprytna koteczka - pielęgniareczka :wink:
A co u Niuni słychać?

Erin

Post » Pt mar 05, 2010 21:34 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Erin pisze:Ojej, jak słodko :1luvu: :kotek: :1luvu:

Nooo, naprawdę! :D :1luvu:
Jest tak słodka, że aż ciężko to sobie wyobrazić :1luvu:
Maleńkie moje kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Niuniunia też się zawsze martwi o pańcię, ale ona nie jest tak wylewna w okazywaniu uczuć, jak to śliczne maleńkie :D :1luvu: .
Jak pańcię boli głowa, chodzi wtedy smutna i tylko mi się przygląda. Widać w jej ślepkach, że martwi się o swoją chorą pańcię :1luvu: .
Obie są strasznie kochane, ale zupełnie inaczej to okazują :1luvu: :D .

Izu, Niuniunia to najgrzeczniejszy kotek na świecie, więc nie broi, nie rozrabia i życie jej upływa na spaniu i chodzeniu do miseczki lub kuwety :lol: . Czasem, jak malutka ją sprowokuje, to wtedy uprawiają mi gonitwy po całym mieszkaniu :roll: . Niunieńka rzadko inicjuje zabawy z własnej woli :lol: . Dla niej najważniejszy jest święty spokój :lol:.
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 21:57 przez Ulla, łącznie edytowano 1 raz
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pt mar 05, 2010 21:56 Re: Historia maleńkiej Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Wspaniale :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Pon mar 08, 2010 11:03 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Dzień dobry! Wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego Dnia Kobiet! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nanetka

Post » Pon mar 08, 2010 11:30 Re: Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

Wszystkiego najlepszego Kobietki! :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]