ja tak do końca nie jestem pewna czy będę na Pyrkocie. Ostatnio coś jestem padnięta i ciężko mi się zmobilizować na dodatkowe atrakcje. Zobaczę jak jutro wieczorem po 10h dydaktycznych będę się czuła , czy jeszcze będę maiła ochotę otwierać usta

Moderator: Estraven
Hannah12 pisze:Witam,
ja tak do końca nie jestem pewna czy będę na Pyrkocie. Ostatnio coś jestem padnięta i ciężko mi się zmobilizować na dodatkowe atrakcje. Zobaczę jak jutro wieczorem po 10h dydaktycznych będę się czuła , czy jeszcze będę maiła ochotę otwierać usta
Avian pisze:Hannah12 pisze:Witam,
Na pewno będziesz zmęczona i nie będziesz chciała otwierać ust, ale po to są Pyrkoty, żeby odpocząć i sie zrelaksować
Ja tez nie mam sil ani ochoty, ale wiem, ze jak przyjdę, humor się poprawi i lepiej sie poczuję![]()
Przyjdź
Hannah12 pisze:To Inka teraz musi twoje pochrupać. Pysia wyjadaczka cudzych chrupek.
moś pisze:Bry Naniu , no ja moge juz tylko pokibicowac, jeszcze sie zle czuje a to ma byc przyjemnosc, prawda..ale smutno mi ze nie bede
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 757 gości