Zamawiam drugi egzemplarz książki - jestem bezkrytyczna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Ten rudy pysiu aż sie prosi o całusy !![]()
Buziaki dla Frodziaszka
Super że wyniki ma lepsze
![]()
![]()
Zamawiam drugi egzemplarz książki - jestem bezkrytyczna![]()
JoasiaS pisze:Ktoś na forum pisze książkę![]()
![]()
![]()
Joasia
JoasiaS pisze:Jeżeli już, to wydam sobie taką książkę w 1 egzemplarzu, na własny użytek. Bo tych fotek, to mi faktycznie trochę szkoda. Na miau.pl z czasem znikną nieuchronnie z wątku :roll: . Może jak już będę mieć te swoje wakacje od wątku Milki, Kropki, Frodo i Sznycka, to się nad tym poważniej zastanowię.
Joasia
JoasiaS pisze:Jeżeli już, to wydam sobie taką książkę w 1 egzemplarzu, na własny użytek. Bo tych fotek, to mi faktycznie trochę szkoda. Na miau.pl z czasem znikną nieuchronnie z wątku. Może jak już będę mieć te swoje wakacje od wątku Milki, Kropki, Frodo i Sznycka, to się nad tym poważniej zastanowię
JoasiaS pisze:Też sobie to zacytuję, kładąc nacisk na zupełnie inne słowa:JoasiaS pisze:Jeżeli już, to wydam sobie taką książkę w 1 egzemplarzu, na własny użytek. Bo tych fotek, to mi faktycznie trochę szkoda. Na miau.pl z czasem znikną nieuchronnie z wątku. Może jak już będę mieć te swoje wakacje od wątku Milki, Kropki, Frodo i Sznycka, to się nad tym poważniej zastanowię
Tryb gdybająco-przypuszczający z naciskiem raczej na nie - nic pewnego, mglista niewiadoma![]()
Joasia
Obawiam się, że jednak nie. Dokarmiam buraski już trzeci rok i nigdy nie zdarzyło się, by nie przybiegły razem. Nie odważyłam się zabrać w ten weekend moich kotów na wieś, ani tym bardziej zostać tam na noc. I bardzo, bardzo obawiam się o bezpieczeństwo Tosi...Dorota pisze:mam nadzieje, ze Bobik gdzies zabalowal...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], nfd, Silverblue i 25 gości