Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:
a jak tam futerko po kąpieli![]()
MAGDZIOL pisze:Chorowanie ma również dobre strony.Od dłuższego czasu próbowłam złapać Kiteczkowe siku i nic z tego nie wychodziło.
Dzisiaj będąc w donmu zauważyłam że kręci się koło kuwety i szybciutko przyniosłam potrzebne przybory.Sukceś![]()
Czekamy na wyniki.To pierwsze badanie mojej seniorki i tylko profilaktyczne /mam nadzieje/,żadne objawy mnie to tego nie skłoniły.
ewkaa pisze:MAGDZIOL pisze:Chorowanie ma również dobre strony.Od dłuższego czasu próbowłam złapać Kiteczkowe siku i nic z tego nie wychodziło.
Dzisiaj będąc w donmu zauważyłam że kręci się koło kuwety i szybciutko przyniosłam potrzebne przybory.Sukceś![]()
Czekamy na wyniki.To pierwsze badanie mojej seniorki i tylko profilaktyczne /mam nadzieje/,żadne objawy mnie to tego nie skłoniły.
Brawoza wyniki kciuki
chociaż jestem pewna, że zupełnie zbyteczne
![]()
ja niestety nie widzę, dobrych stron chorowania, ale może to dlatego, że musiałam iść na kolosa na antybiotyku i z bolącym gardłem![]()
MAGDZIOL pisze:ewkaa pisze:MAGDZIOL pisze:Chorowanie ma również dobre strony.Od dłuższego czasu próbowłam złapać Kiteczkowe siku i nic z tego nie wychodziło.
Brawoza wyniki kciuki
chociaż jestem pewna, że zupełnie zbyteczne
![]()
ja niestety nie widzę, dobrych stron chorowania, ale może to dlatego, że musiałam iść na kolosa na antybiotyku i z bolącym gardłem![]()
To jedyna dobra strona bo wieczorem nie dało rady.Nienawidzę chorowaća zwłaszcza mieć katar
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1098 gości