raz będzie lepiej raz gorzej
ale tendencja utrzyma się ku górze, zobaczysz
wiem to na pewno
i Meo też to wie.
Dlatego śpi spokojnie na Waszej poduszce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Mam informację z mojej lecznicy, że ktoś, jakiś pan interesuje się Meo, nawet dzwonił do mnie na stacjonarny, tylko miał podobno sygnał, że abonent niedostępny. Ale ja nie jestem za bardzo za takim rozwiązaniem...
Marcelibu pisze:...Ale ja nie jestem za bardzo za takim rozwiązaniem...
casica pisze:Gamoń, bardzo dziękuję za opiekę nad Meo, z pewnościa był u Ciebie szczęśliwy i mam nadzieję, że nadal tak będzie.
W związku ze zmianą miejsca zamieszkania Meo, od kwietnia wstrzymam przelewy na Gamoń, zgodnie z sugestią Marcelibu.
Marcelibu, podaj mi nr konta, bo nie wiem kogo mam od kwietnia wspierać. Tzn wiem, że Meo, tylko nie wiem gdzie.
Oczywiście, umów konsultację u profesorsa o którym pisałaś, a ja jej koszty pokryję zgodnie z umową.
A za Meo kciuki nieustanne
Marcelibu pisze:casica pisze:Gamoń, bardzo dziękuję za opiekę nad Meo, z pewnościa był u Ciebie szczęśliwy i mam nadzieję, że nadal tak będzie.
W związku ze zmianą miejsca zamieszkania Meo, od kwietnia wstrzymam przelewy na Gamoń, zgodnie z sugestią Marcelibu.
Marcelibu, podaj mi nr konta, bo nie wiem kogo mam od kwietnia wspierać. Tzn wiem, że Meo, tylko nie wiem gdzie.
Oczywiście, umów konsultację u profesorsa o którym pisałaś, a ja jej koszty pokryję zgodnie z umową.
A za Meo kciuki nieustanne
Na razie kasa jest, jak będzie potrzeba, to dam znać. Do prof. Lechowskiego jesteśmy zapisani na 10 kwietnia na godz. 19,30. Niestety, takie sa terminy. Tylko nie sądze, żeby jedna osoba mogła pokryć koszt 120 zł. ...
Bungo pisze:Casica
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 89 gości