My Bubkę kochamy i jej dosyć nie mamy

EDIT: Widziałaś na gg przepis na ciasto halloweenowe w kształcie krwawiących jelit?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoolCaty pisze:No to na bank od tego te węzły Ci się powiększyły. Kurde no, jeszcze infekcja. Może jednak jakoś szybko się ją opanuje i pójdziesz do domku jak najszybciej. Dawaj znać koniecznie i na bieżąco jak z tym wyjściem do domu będzie.
EDIT: Widziałaś na gg przepis na ciasto halloweenowe w kształcie krwawiących jelit?![]()
![]()
maueczarne pisze:CoolCaty podzielisz się tymi przepisami? Zrobiłabym uczniom na lekcję o HalloweenWtedy już w ogóle będę ich kochaną nauczycielką
![]()
Magija pisze:CoolCaty pisze:No to na bank od tego te węzły Ci się powiększyły. Kurde no, jeszcze infekcja. Może jednak jakoś szybko się ją opanuje i pójdziesz do domku jak najszybciej. Dawaj znać koniecznie i na bieżąco jak z tym wyjściem do domu będzie.
EDIT: Widziałaś na gg przepis na ciasto halloweenowe w kształcie krwawiących jelit?![]()
![]()
no widziałam to ciasto
na prawdę apetycznie wyglądało
podobała mi się też zgniła ręka z mięsa mielonego z paznokciami z cebulki i deser z nagrobkami
CoolCaty pisze:maueczarne pisze:CoolCaty podzielisz się tymi przepisami? Zrobiłabym uczniom na lekcję o HalloweenWtedy już w ogóle będę ich kochaną nauczycielką
![]()
http://www.tipy.pl/tipy_1302,potrawy-na-halloween.html
Fajny jest tez tort kocia kuweta
ciotka59 pisze: Mag, mam pod ręką rzygi Muśki, to je biere i lece do kuchni. Tam obłożę nimi słoiki z dżemem jagodowym i jutro na własne oczy popatrzę, jak one będą Ci się podobały.
Slonko_Łódź pisze:Madziu jak tam infekcja? Musisz się szybciutko ewakuować z lecznicy bo Ci ciotka59 gotowa faktycznie rzygi przynieść... Myślę, że taka perspektywa zmobilizuje wszystkie siły Twojego ciałkaTu się nie ma co zastanawiać- tu trzeba
atla pisze: no chyba, że Ciotka ci upiecze jelitka
ciotka59 pisze:Mag, mam pod ręką rzygi Muśki, to je biere i lece do kuchni. Tam obłożę nimi słoiki z dżemem jagodowym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1091 gości