Szylkretki SĄ piękne!: Iris i Lafi zapraszają wszystkie!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 21, 2007 10:48

:lol: :lol: :lol:

Mimetyzm? :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt wrz 21, 2007 11:20

Tina! Musia Ci się wtopiła w tło, że tak powiem.. Obrazek

Tina, dla Ciebie -też nochalek!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt wrz 21, 2007 11:26

bubor pisze:Dzień dobry :D !
Tu znów same śliczne pyszczki , łapki , noski ................ :1luvu:
Coś czuje że w ten weekend stuknie ci setka Kalair :D :D :D ( stron oczywiście :wink: )
Głaski dla Laffinki i Iriski !

Obrazek Bubor!
Dla Ciebie to, co lubisz-troszkę Lafinkowego języczka! Panna bardzo dba o czystość! Obrazek

Obrazek
Panny obie wygłaskane!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 21, 2007 11:28

Dorota pisze::lol: :lol: :lol:

Mimetyzm? :wink:

Dokładnie! Jak kameleon.. Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 21, 2007 11:29

Fajnie widzieć Laffinkowy jęzorek w akcji :D :D :D
Dzięki Kalair :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt wrz 21, 2007 11:49

dzieki- różowy nochalek przecudowny....niestety 2 koty w domu to mój wielki wyczyn, a marzy mi się różowy nosek i puchaty ogonek :twisted:
Oprócz 2 kocic mam jeszcze sznaucera olbrzyma, świnkę morska, papugę, królika, chomika, rybki i 5 szynszylek... o koniu nie wspomnę
Obrazek Obrazek
...a ja sobie tak kolorowo kolekcjonuję koci świat ;)

Tina-Tigra

Od: Wto wrz 19, 2006 14:24

Post » Pt wrz 21, 2007 12:57

Tina-Tigra pisze:dzieki- różowy nochalek przecudowny....niestety 2 koty w domu to mój wielki wyczyn, a marzy mi się różowy nosek i puchaty ogonek :twisted:
Oprócz 2 kocic mam jeszcze sznaucera olbrzyma, świnkę morska, papugę, królika, chomika, rybki i 5 szynszylek... o koniu nie wspomnę

Mnie też się marzy to i owo, niestety, na razie pozostaje etap dwóch kotków Obrazek
A ilością zwierzaków mnie zastrzeliłaś Tina! Ja bym mogła napisać-miałam, psy, chomiki, świnki, papugi (większą ilość), szynszylkę, itp., itd...No, konia nie miałam,, za to mogę dopisać węża-boa tęczowy. Aaa! I myszki, i szczurki kapturkowe Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 21, 2007 13:19

były tez 2 jaszczurki- anolis karoliński i phelsuma madagaskarska, ale odeszły za TM :(
a wcześniej było dużo, dużo więcej. Koty to mój debiut i po tych kilku miesiącach kiedy je mam wiem, że mój dom nidgy juz nie bedzie bez kotów.
Obrazek Obrazek

Tina-Tigra

Post » Pt wrz 21, 2007 13:23

Rozumiem, że wcześniej kotów nie miałaś? Ja mam koty od 13 lat. I też wiedziałam, że nie będzie już nigdy domu bez kota :D
Chciałabym jakiegoś kameleonka, ale drogo. Koty przejadają Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 21, 2007 13:36

wstyd sie przyznać, ale jakos tak nigdy nie wpadłam na to, że koty są takie fajne :oops: Co prawda mam astmę i alergię, ale po kilku dniach jakos mój nos i oczy sie przyzwyczaiły. I tak jestem nonstop na lekach więc czuję sie dobrze. Ja miałam zawsze psy i to najczęściej 2 naraz. A wiekszość zwierzaków jakie posiadam to znajdy, podrzutki , nietrafione prezenty.
Obrazek Obrazek

Tina-Tigra

Post » Pt wrz 21, 2007 13:53

A cóż to masz za znajomych, co robią prezenty z żywych zwierząt?! Obrazek
A poważnie, to wcześniej ja też miałam wszystko, oprócz kotów. Teraz-tylko kociaki, i jeszcze chyba wrócimy do hodowli ptaków, ale nie papug, tylko różnych astryldów. Drobne, i CICHE. Obrazek
I śliczne. Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 21, 2007 14:46

kalair pisze:A cóż to masz za znajomych, co robią prezenty z żywych zwierząt?! Obrazek
A poważnie, to wcześniej ja też miałam wszystko, oprócz kotów. Teraz-tylko kociaki, i jeszcze chyba wrócimy do hodowli ptaków, ale nie papug, tylko różnych astryldów. Drobne, i CICHE. Obrazek
I śliczne. Obrazek

A jakie papugi miałaś?
ja mam dwie parki papuzek falistych...i ze wzgledu na koty klatka zima stoi w lazience (jest okno)a latem na ganku. :D
Małgorzata
Obrazek

margherita

Od: Pon cze 25, 2007 18:17

Post » Pt wrz 21, 2007 14:51

margherita pisze:
kalair pisze:A cóż to masz za znajomych, co robią prezenty z żywych zwierząt?! Obrazek
I śliczne. Obrazek

A jakie papugi miałaś?
ja mam dwie parki papuzek falistych...i ze wzgledu na koty klatka zima stoi w lazience (jest okno)a latem na ganku. :D

Faliste też, i muszę sie nawet przychówkiem mówiącym pochwalić! A inne to-aleksandretta obroźna, rozelle , lilianki, kozy, świergotki, łąkówki. Jeszcze gołąbki diamentowe. To już gołąbki, nie papugi Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt wrz 21, 2007 14:53

znajomi- tacy sobie, np. z pracy- wiele osób wie, że jak nie ma komu już wcisnąć zwierzaka to do Justyny gnają, a ja nie umiem odmówić, albo szukam domu albo zostaje u mnie. Mąż twierdzi z żalem- czemu to nikt nie wyrzuci jakiejs fajnej blondynki, albo ja mu nie znajdę gdzies takiej do oddania :evil:
Obecnie mam nimfę, złapaną na dworze, a miewałam niezozłączki, papużki faliste, nimfy, rozellę białolica, a z innych ptaków to mewki japońskie.
Obrazek Obrazek

Tina-Tigra

Post » Pt wrz 21, 2007 15:01

o kozy tez miałam- takie zielone z czerwonym pycholkiem :)
Moje koty do nimfy nie podchodzą- Albin jest złym nimfem, zaraz fuczy i rzuca sią z dziobem jak tylko któraś z kocic za blisko klatki podejdzie. Także, klatka stoi w pokoju :)
Obrazek Obrazek

Tina-Tigra

[poprzednia][następna]