Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Wyczuła bowiem dobrego człowiekaFaktem jest, że był pierwszym obcym w domu, któremu wlazła na kolana i wywaliła brzuszek do głaskania. Bo generalnie mizia się do wszystkich, ale od brzuszka wara
ewar pisze:Casica,a nie może dostawać małych porcji częściej? Zupełnie się na tym nie znam,ale to już wiekowy kot i ciężko chyba zmienić mu wieloletnie przyzwyczajenia.Zareaguje stresem i znów błędne koło,tak mi się wydaje.
magicmada pisze:casica pisze:Wyczuła bowiem dobrego człowiekaFaktem jest, że był pierwszym obcym w domu, któremu wlazła na kolana i wywaliła brzuszek do głaskania. Bo generalnie mizia się do wszystkich, ale od brzuszka wara
jestem zazdrosna
casica pisze:Faktem jest, przeczytałam instrukcję, co i tak nie uchroniło mnie przed telefonem do serwisu![]()
Obejrzałam też instrukcję wirtualną na stronie producenta![]()
W kazdym razie umiem juz zrobić espresso, cappuccino i kawę normalną, uffff
zapraszam na degustację
casica pisze:Kociamko, ucałowałam ten podły pyszczek, nie wiem jak mam to rozumieć, ale się oblizał. I nie pytaj proszę czy to było z lubieżnym wyrazem twarzyczki
casica pisze:Faktem jest, przeczytałam instrukcję, co i tak nie uchroniło mnie przed telefonem do serwisu![]()
Obejrzałam też instrukcję wirtualną na stronie producenta![]()
W kazdym razie umiem juz zrobić espresso, cappuccino i kawę normalną, uffff
zapraszam na degustację
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 34 gości