Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkaa pisze:Ja niestety nie posiadam takich umiejętności ale mogę popytać czy ktoś by nie umiał - jak do wiadomego celu to rozumiem, że się nie pali
Gosiak104 pisze:Jakby ktoś chciał sobie poprawić humor to może do mnie zadzwonićbrzmię tak jak mój były po koncercie Toola. A na żadnym koncercie nie byłam tylko na bankiecie po seminarium techników wet
Jeno stolik miałyśmy obok głośników i żeby ktokolwiek mnie usłyszał musiałam się drzeć
Ale fajnie było
Open bar do 23:30 (i wszystko sponsorowała firma Hill's
na mnie sobie nie odbiją tego co żeśmy wczoraj przepili i przejedli
). Teraz scenka rodzajowa: o 23:15 podchodzi do mnie kelnerka z pytaniem czy coś jeszcze nam podać, bo za kwadrans open bar zamykają. No to ja: "tak poprosimy trzy piwa. NA GŁOWĘ"
![]()
Nie dopiłyśmy wszystkiego jak zaczęłyśmy się zbierać do domów około 2
![]()
Świetna zabawa wczoraj nie przeszkodziła mi dzisiaj w zdaniu egzaminów z chowu i higieny na 5Co prawda nawet całości nie musiałam zdawać, bo część pytań wczoraj na imprezie sobie z Asią omówiłam i dzisiaj mi je podarowała
Gosiak104 pisze:to będzie jazda bez trzymanki bo Paweł będzie dociskał jak się tylko da.
ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:to będzie jazda bez trzymanki bo Paweł będzie dociskał jak się tylko da.
A nie wygląda na dociskacza
Gosiak104 pisze:ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:to będzie jazda bez trzymanki bo Paweł będzie dociskał jak się tylko da.
A nie wygląda na dociskacza
No właśnie nie wygląda, ale jednak. To on pooblewał na 3 semestrze, Aśka puściła wszystkich
anulka111 pisze::ryk: rety,to masz co robic
Gosiak104 pisze:Z dniem 31 maja roku pańskiego 2011 Czinek najprawdopodobniej zakończył swoją karierę wystawową
ewkaa pisze:Gosiak104 pisze:Z dniem 31 maja roku pańskiego 2011 Czinek najprawdopodobniej zakończył swoją karierę wystawową
Ja Cię rozumiem![]()
Tylko zjazdów rodzinnych mi szkoda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1112 gości