Spokojnych, zdrowych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku Tobie Pralciu, Twojej Dużej oraz Klusi, Kubusiowi i Sylwusiowi życzą Kitek i Sabcia z zespołem
Duża była na podwórku, dość dawno temu wróciła, ale musiała coś zrobić. Mówi, że deszcz pada, ale jeden kot przyszedł. A ja nie jadłam i zaraz dostanę kroplówkę. Mówi, że bezdomne koty mają zimny, mokry czas i są biedne. A ja zaraz dostanę kroplówkę Pralcia
U nas tez brzydko. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki by kroplowka pomogla.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Trochę zjadłam. Możliwe, że dostanę też tabletkę na apetyt, duża jeszcze nie wie. Trochę ugryzłam dużą a teraz ona siedzi i czyta nowy wątek "ugryzienie", ale nie wiem, po co * Pralcia * z ciekawości czytam, chyba mogę poczytać wątek.
Pralciu fajnie, że troszkę zjadłaś i że już po kroplówce Ja też zjadłem troszkę. Święta są fajne, bo Duże siedzą w domu (chyba, że wyjeżdżają ) Czemu ugryzłaś Dużą? Kitek ciekawy
Mój były sąsiad napisał dziś o swojej kotce na FB: "Dzisiaj odeszła za Tęczowy Most. Ofiara petard i fajerwerków, zmarła na zawał serca. Żegnaj moja Kochana Kuleczko Będziesz zawsze w mojej pamięci". Nie mam litości dla używających petard i fajerwerków. Chcę, żeby umarli, zanim skrzywdzą kogokolwiek.
Dostałam tabletkę na apetyt i duża mnie uczesała moim zestawem dla dzieci: szczotką i grzebykiem. Wczoraj umyła mi wąsy i mówi, że starszą kotką trzeba się zajmować tak, jak starszym człowiekiem, albo małym kociakiem. Duża się martwi, o moje serduszko też się martwi Pralcia Jutro pójdę do gabinetu i zapytam, czy można jakoś jeszcze pomóc Pralci w czasie strzelania. Naprawdę jestem zdolna do zostania oprawcą tych potworów.