Ciociu Mary, to nie jezd zbreźne

Książniczka Ofelja broniąca koleszanku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Moje mnie omal nie wyeksmitowały z poduszki. Ale dałam radę - przekupiłam je drugą poduszką
MB&Ofelia pisze:A tak wogóle dzisiaj po pracy przywitał mnie paw. Na łóżkuNo kocyku
Któraś oddała całkiem spory kawał filcu. Podejrzewam że Ofelia, bo to ona się tak zakłacza, poza tym ostatnio marudziła przy misce.
W dodatku Mała Czarna chyba wyprodukowała bardzo twardego klocka, musiałam jej posmarować "gwiazdkę" parafiną, biedactwo moje ciorne.
Nie ma to jak popołudniowe atrakcje
MB&Ofelia pisze:A ja się jeszcze czasami łudzę...
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:A ja się jeszcze czasami łudzę...
A znasz bajkę o Łodzi?
- Nie łudź się
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A tak wogóle dzisiaj po pracy przywitał mnie paw. Na łóżkuNo kocyku
Któraś oddała całkiem spory kawał filcu. Podejrzewam że Ofelia, bo to ona się tak zakłacza, poza tym ostatnio marudziła przy misce.
W dodatku Mała Czarna chyba wyprodukowała bardzo twardego klocka, musiałam jej posmarować "gwiazdkę" parafiną, biedactwo moje ciorne.
Biedne kociątka![]()
Moje na szczęście dawno nie pawikowały ani kłaczkami ani niczym innym.
Ewa L. pisze:Kuleżanki mi się pospały
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:A tak wogóle dzisiaj po pracy przywitał mnie paw. Na łóżkuNo kocyku
Biedne kociątka![]()
Moje na szczęście dawno nie pawikowały ani kłaczkami ani niczym innym.
No Ofelia też dawno nie pawikowała kłakiem i stąd efekt - pokażny kawał filcu.Ewa L. pisze:Kuleżanki mi się pospały
Nie pospały, odciągnęły mnie pilne prace domowe.
MB&Ofelia pisze:Acha!
A moje ożyły. Pomagały mi zmienić pościel, a teraz ganiają po domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości