Rysiu odszedl, Batman&Nixon(wszystkie kociaki w DS)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 04, 2015 18:23 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Zupełnie nic nie słyszałam o żadnej z tych rzeczy :mrgreen: ale ten koci worek wydaje się bardzo fajnym pomysłem :D Kupiłabym taki pod Choinkę. I ja i kot mielibyśmy niespodziankę, co znajduje się w pudle :kotek:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Śro lis 04, 2015 19:39 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Czy pozostała dwójka juz w domku stałym? :201461

Czesc!
Boxy świetne !! :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Śro lis 04, 2015 20:31 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Aia pisze:Zupełnie nic nie słyszałam o żadnej z tych rzeczy :mrgreen: ale ten koci worek wydaje się bardzo fajnym pomysłem :D Kupiłabym taki pod Choinkę. I ja i kot mielibyśmy niespodziankę, co znajduje się w pudle :kotek:

http://rudomi.pl/index.php/2015/05/kot- ... -koci-box/
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw lis 05, 2015 13:19 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Hej jou a ile te.boxy kosztuja? Potem.sobie zerkne na kompie na to.

Chciałam Ci donieść ze od 7 w Lidlu będą rzeczy dla rekomaniaczek w tym.zestawy papierów do tworzenia kartek świątecznych i inne papiery. Zobacz sobie gazetkę online. Ja juz wiem ze musze wyciągnąć 160 zł :/ zestawu do.embosingu sobie nie daruje na pewno :) a i inne rzeczy super!
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lis 05, 2015 13:32 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

o losie... Lidl potrafi zrujnować :|
Ale... nie widzę tej oferty on-line.
Ja sobie pluję w brodę za zestaw kaletniczy, ale trudno, było minęło.

Klaudia box jest za prawie 70 zł.
Na KB u Nas jest bazarek z podobną koncepcją :)
Zauważyłam spinacze w kształcie kotów -zupełnie zbędna mi rzecz, ale chciałabym!

Aia

Post » Czw lis 05, 2015 13:34 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Online na pewno jest gazetka - dobrze poszukaj :)
AA to faktycznie drogi box. To nawet nie oglądam. To wole sobie sama coś kupić niż płacić za rzeczy które często będą zbędne :)
Sobie! Haha kotom rzecz jasna ale cieszy jak sobie ;)

A co to jest zestaw kaletnicze :oops:

klaudiafj

Post » Czw lis 05, 2015 13:44 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Aaaa! w zakładce gazetka, a ja szukałam po "oferty"
Nieeeeee... no, jak zwykle chce WSZYSTKO :mrgreen:
Zestaw do kaligrafii jest ładny (ale co mi po nim skoro bazgrzę jak kura pazurem :roll: Wypalarka :!: :1luvu: Oooo, żebym to ja nadal rysowała, jak kiedyś, to bym przepadła :wink:

Zestaw kaletniczy jest do robienia dziurek :wink: np w paskach, w tkaninie i zabezpieczenie otworu metalowymi oczkami

Aia

Post » Pt lis 06, 2015 9:28 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czesc
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lis 06, 2015 10:23 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Cześć wszystkim! Te rekodzielnicze gadzety w Lidlu sa od 12go. Przejrzałam oferte, ale niczego nie potrzebuje absolutnie :D W tamtym roku też przed świętami kupiłam sobie w Lidlu zestaw dziurkaczy i duży zestaw świątecznych papierów do scrapbookingu i póki co mi to starczy. Mam teraz tyle zleceń na kartki i decoupage, że nie będę się rozdrabniać :D
Wczoraj kupiłam świąteczny stempel i folie na kartki i patrzcie jak to fajnie i profesjonalnie teraz wygląda:

Obrazek
Dostałąm w ciągu paru dni teraz mmsy ze zdjęciami Frani. Jej nowi opiekunowie są w niej zakochani. I uwaga uwaga, Frania mieszka w Byrtomi i przechrzczono ją na Tosię. Klaudia, Twoja Tosia ma konkurentke :D Trochę mi to złamało serduczko, bo Frania ot moja hrabianka Franka i Francesca w jednym NO ALE NIECH BĘDZIE :D
Tadek za to wczoraj pojechał na próbę to mojej koleżanki z pracy, któa ma 1,5 rocznego maine coona. Bała się bardzo czy ten jej kot gigant nic Tadkowi nie zrobi, ale zapowiada się wszystko całkiem dobrze. Jeśli Tadek zostanie u mojej koleżanki, to nasz kolega z żoną biorą Antka :) Od razu odpowiem, że tak chodziło nam o to, żeby maluchy szły w dwupaku, ale głównie ze względu na Tadka bo z niego jest mega ciapa. Jeśli Tadek będzie miałtowarzystwo, to Antek może iść na jedynaka bo on ma energii za dwóch.
A wiecie kto najbardziej płakał za Tadkiem? Nie Antek tylko tata Nixon. Wył jak nie wiem :D
Obrazek

jou

Od: Pt cze 26, 2015 9:09

Post » Pt lis 06, 2015 11:57 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

O losie... zabieracie biednemu Nixonowi dzieci :placz: Jeszcze popadnie w mlekoholozm :wink: Czyli Tadek jest absolutnym faworytem taty Nixona? Za innymi nie płakał?
Plany wydania kociaków układają się całkiem optymistycznie. Choć jeśli Antek to taki żywioł, to wróżę, że i tak znajomi będą musieli się dokocić :201472 bo ciapa ciapą, ale energię trzeba będzie jakoś rozładować :mrgreen:
Maluchy psocą? jakoś specjalnie nie narzekasz, na zdemolowane mieszkanie, brak snu, latające koty i że masz dość i "won do domów" :wink: Ale one się jeszcze (nawet na zdjęciach) wydają takie malutkie, nieporadne. Takie 4-7miesięczniaki to dają popalić w sumie najwięcej

PS
kartki wyglądają świetnie! Zanim przeczytałam, zobaczyłam zdjęcie i pomyślałam, że są kupne. Czyli wyglądają bardzo profesjonalnie!

Aia

Post » Pt lis 06, 2015 12:19 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Maluchy az tak nie psoca. Antek najbardziej bo on skacze po meblach i juz sie ladnie wspina. Ale zona tego kolegi, do ktorego mialby Antek isc jest caly czas w domu i miala juz koty. On jest francuzem i mial dotychczas tylko psy. Na razie im nie bede opowiadac od drugim kocie, bo cos tam o metrazu mowil. Nie ma co ludzi straszyc na poczatku :D
A Nixon faktycznie po innych maluchach tak nie plakal. W sumie w ogole bylo m uto obojetne, a tu Tadek poszedl a Nixon w ryk :D
Obrazek

jou

Post » Pt lis 06, 2015 13:12 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Hej :)
Mnie się zdaje, że przy kociaku drugi kot to mus :) Koty jednak potrzebują drugiego kota do zabawy, ale na to przyjdzie czas.
No trudno, że nowi właściciele Frani zmienili imię - może im nie pasowało. Tosia miała na początku na imię Moris i choć nie lubię zmieniać już raz nadanych imion to takiego imienia bym nie ścierpiała. Nie lubię imion jakiś takich jak do rzeczy, najpiękniejsze są normalne jak dla ludzi. :) Np Mirka ma teraz kota, który ma na imię Bożenka - prawda, że przepięknie? Jak mi się nie podoba to imie akurat u ludzi to kot o imieniu Bożenka to jakieś cudo przeurocze :)
No to musisz kulać kartki :D Dobrze, że masz zlecenia. Jesteś bardzo zabiegana, ale na święta sobie odbijesz :D No chyba, że nie wyrobisz się z kartkami to jeszcze przy lepieniu uszek będziesz kulać kartki - żartuję ;)
Miłego dnia!

klaudiafj

Post » Pt lis 06, 2015 13:50 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Hyhy ja nie kulam uszek :D
No fakt, tak jest z tymi imionami. Zenek i Tadek zostaja tak jak sa chyba. Nie wiem jak to bedzie z Antkiem, ale dla nastepnej dziewczynki, gdyby nam sie trafiila juz mam imie :D Grazynka :D:D:D
Obrazek

jou

Post » Pt lis 06, 2015 14:03 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

Ciekawe co takiego jest w imieniu Tosia, że tak bardzo pasuje ludziom do kotów :kotek: Znam mnóstwo kotek o tym imieniu, a ostatnio mam wrażenie, że co druga to Tosia :P Podobnie jest z Fioną.

Aia

Post » Pt lis 06, 2015 14:10 Re: Rysiu odszedl, Batman&Nixon+ Zenek i Frania w DS

JA teraz Tosia mowie tylko jak drę jape po Tosi jak coś broi - tak to mówię Tosi albo Tosis :) Mój Tosiś; )

klaudiafj

[poprzednia][następna]