Cześć wszystkim! Te rekodzielnicze gadzety w Lidlu sa od 12go. Przejrzałam oferte, ale niczego nie potrzebuje absolutnie

W tamtym roku też przed świętami kupiłam sobie w Lidlu zestaw dziurkaczy i duży zestaw świątecznych papierów do scrapbookingu i póki co mi to starczy. Mam teraz tyle zleceń na kartki i decoupage, że nie będę się rozdrabniać

Wczoraj kupiłam świąteczny stempel i folie na kartki i patrzcie jak to fajnie i profesjonalnie teraz wygląda:

Dostałąm w ciągu paru dni teraz mmsy ze zdjęciami Frani. Jej nowi opiekunowie są w niej zakochani. I uwaga uwaga, Frania mieszka w Byrtomi i przechrzczono ją na Tosię. Klaudia, Twoja Tosia ma konkurentke

Trochę mi to złamało serduczko, bo Frania ot moja hrabianka Franka i Francesca w jednym NO ALE NIECH BĘDZIE

Tadek za to wczoraj pojechał na próbę to mojej koleżanki z pracy, któa ma 1,5 rocznego maine coona. Bała się bardzo czy ten jej kot gigant nic Tadkowi nie zrobi, ale zapowiada się wszystko całkiem dobrze. Jeśli Tadek zostanie u mojej koleżanki, to nasz kolega z żoną biorą Antka

Od razu odpowiem, że tak chodziło nam o to, żeby maluchy szły w dwupaku, ale głównie ze względu na Tadka bo z niego jest mega ciapa. Jeśli Tadek będzie miałtowarzystwo, to Antek może iść na jedynaka bo on ma energii za dwóch.
A wiecie kto najbardziej płakał za Tadkiem? Nie Antek tylko tata Nixon. Wył jak nie wiem