♫♫♪ ♥ Melinda I ♥ ♪♫♫

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 04, 2014 22:22 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - o tym jak kot został psem! ♥ ♪♫♫

MamaMeli pisze:Obrazek

Obrazek

nojacieniemoge :oops: :oops: :oops: :1luvu:
ale jak foczkę nam piknie zaprezentowała,coś a'la "też mam kolorową" :ryk:
Słodka jest,zwłaszcza z ta podkurczoną łapinką :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon sie 04, 2014 22:25 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

Śliczny puchaty brzuszek :1luvu:
Ta to ma dobrze :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Pon sie 04, 2014 23:59 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

No piekna jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sie 05, 2014 9:06 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

Mami Mami zobacz ile dostałam kąplemętuf!!!!

Wszystkim ciociom ślicznie dziękujemy, Mami ma od dziś wolneeeee a pojutrze witaj przygodo :D wyruszamy!
Glutek nie bardzo ogarnia że do tej małej kuwety też można siuśkać, dzisiaj postawiłam w miejscu gdzie na ogół jest duża i zobaczymy :roll: póki co profesjonalnie wysypuje z niej caluśki piasek. Nie uśmiecha mi się zabierać dużej bo już sam transporter jest nieporęczny...
Zachęcona miamorkami i innymi pysznościami zjadła już prawie cały zapas tego królika, na wyjazd to jej po prostu kupię saszetek i tyle, nie psuje się to, a ona chętnie je z wodą też. Ale ostatnio znielubiła swoją miseczkę i je tylko z płaskiego talerza :roll: kupię jej chyba taki jak dla malutkich dzieci płaski z dwucentymetrowym brzegiem, to może przy okazji nie będzie rozpaćkowywać wszystkiego wokół rzeczonego talerza...
Ja wczoraj zrobiłam włosy, wyszły ciut za ciemne ale na szczęście rudy się spiera :roll:
Plan na dziś: T-Mobile i zdobycie z powrotem internetu (wrrrr....ile razy już dzwoniłam), zoolog i kupno saszetek na wyjazd, biblioteka - zapisać się i zdobyć czytadełka... zoolog niestety jest daleko, cała reszta pod ręką. I może spakuję to co się da dzisiaj.
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Wto sie 05, 2014 10:15 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

Kciuki za pozytywne pozałatwianie wszystkiego :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 05, 2014 10:26 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

przystanek T Mobile.
Przyszłam rano żeby szybko załatwić.
Ludzi niedużo.
Dwa okienka z dwunastu otwarte.
Klima, zimno (a na dworze taaak cieplusio).
Nosz kurczę, w pracy mam dosyć klimy...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto sie 05, 2014 12:24 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

Internetu nie mam nadal, za to mam puszeczki i saszeteczki dla Melindy oraz obrazek rodzajowy dla Was: zjadłam burgera w BK bo dziwnym trafem zachciało mi się mięsa ale nie chciało mi się go robić. otóż w ogródku rzeczonego fastfoodu stacjonuje około trzydziestu wróbelków, które radośnie dojadają te sztuczne buły :roll: ja wracam do domu, szczerze powiedziawszy to tej biblioteki to już mi się dzisiaj nie chce ani specjalnie nic innego, więcej się naczekałam w kolejkach niż to warte. No może poza jakimś zimnym alkoholem z procentami... A! i kupiłam takie jednorazowe talerzyki z brzegiem to na wyjazd będą idealne. w domu i tak je z moich....
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto sie 05, 2014 17:31 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

MamaMeli pisze:Internetu nie mam nadal, za to mam puszeczki i saszeteczki dla Melindy oraz obrazek rodzajowy dla Was: zjadłam burgera w BK bo dziwnym trafem zachciało mi się mięsa ale nie chciało mi się go robić. otóż w ogródku rzeczonego fastfoodu stacjonuje około trzydziestu wróbelków, które radośnie dojadają te sztuczne buły :roll: ja wracam do domu, szczerze powiedziawszy to tej biblioteki to już mi się dzisiaj nie chce ani specjalnie nic innego, więcej się naczekałam w kolejkach niż to warte. No może poza jakimś zimnym alkoholem z procentami... A! i kupiłam takie jednorazowe talerzyki z brzegiem to na wyjazd będą idealne. w domu i tak je z moich....

U nas na rynku i nie tylko wróbelki czekają na suche brzegi z pizzy :roll: :roll:
Śliczna Melisia, czytałam z pracy ale nie mogę się logować, sorki za brak czasu :(

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Wto sie 05, 2014 18:00 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

Trzymam kciuki za podróż - żeby Melinda dobrze zniosła wycieczkę :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sie 05, 2014 19:39 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

właśnie zauważyłam,że napisałam "alkoholem z procentami" :ryk: a wtedy jeszcze nic nie piłam. potem wypiłam piwo pszeniczne i na cztery godziny zasnęłam :roll: męczący ten urlop...póki co czuję się jakby była sobota :D właśnie się obudziłam, zjadłam całą patelnię szpinaku. Kot postanowił że w tej nowej kuwecie to ona sobie będzie siedziała :roll: siknęła do niej raz, teraz w niej leży i wcale nie chce wyjść...
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

Post » Wto sie 05, 2014 19:41 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

Tosia też wiele razy tak robiła, kiedy sypałam inny żwirek :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Wto sie 05, 2014 19:47 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

A Zen ucieka do kuwety jak sobie np. urazi chore dziąsło.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Śro sie 06, 2014 9:37 Re: ♫♫♪ ♥ Melinda - wyginam śmiało puchaty brzusio s. 94 ♥ ♪

vanesia1 pisze:Tosia też wiele razy tak robiła, kiedy sypałam inny żwirek :mrgreen:

nowa kuweta, nowy żwirek, no może coś w tym jest :D

Obrazek
Pakujemypakujemy!
Obrazek
György Bálint

MamaMeli

[poprzednia][następna]