MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:dorzucę i ja pościk ,może później znajdę dłuższą chwilkę .W robocie urwanie ........ ,no, nie głowy
w każdym bądź razie![]()
![]()
![]()
![]()
A u mnie było nudno jak flaki z olejem.
A olej świeży czy stary?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:dorzucę i ja pościk ,może później znajdę dłuższą chwilkę .W robocie urwanie ........ ,no, nie głowy
w każdym bądź razie![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Mamy do napisanie jeszcze 80 postów.
mir.ka pisze:kuba.kaczor13 pisze:dorzucę i ja pościk ,może później znajdę dłuższą chwilkę .W robocie urwanie ........ ,no, nie głowy
w każdym bądź razie![]()
![]()
![]()
![]()
a co urywasz?
kuba.kaczor13 pisze:najchętniej to wyrwali by mi nogi z dupy ,zaraz potem zrobili ze mnie dawcę organów.
tylko serce się nie nada bo czarne jest jak smoła .
MB&Ofelia pisze:Ineczko, to znowuż ja. Nie spiesz się, bo gupia Duża musi naładowić bakterie do aparata![]()
Książniczka Ofelja
Ewa L. pisze:Inusia!
No gdzie ty?????
Ewa L. pisze:~Jak minął dzionek Inusiu?
MB&Ofelia pisze:Ineczko, już mamy fotki. Wreście! Już myślałam, że Duża nigdy nie załaduje tych bakterii![]()
Dostałaś już kolacyję? Bo my poamciałyśmy troszku, pobrykałyśmy, a teraz se odpoczywamy.
Książniczka Ofelja
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No chyba że Ineczka nam nie zechce pomóc.
A dlaczego ma mi się chcieć?
Bo TOBIE chcemy pomóc TWÓJ wątek skończyć
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Ineczko, już mamy fotki. Wreście! Już myślałam, że Duża nigdy nie załaduje tych bakterii![]()
Dostałaś już kolacyję? Bo my poamciałyśmy troszku, pobrykałyśmy, a teraz se odpoczywamy.
Książniczka Ofelja
Nieeeee. Tylko podwieczorek
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:kuba.kaczor13 pisze:dorzucę i ja pościk ,może później znajdę dłuższą chwilkę .W robocie urwanie ........ ,no, nie głowy
w każdym bądź razie![]()
![]()
![]()
![]()
A olej świeży czy stary?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 45 gości