Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt lis 28, 2014 22:23 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja uwieeeeelbiam dawać prezenty ale bez okazji, zobaczę coś co wiem że komuś się spodoba, kupuję i daję, czasem robię :) za to na hura wszystkich obdarować w grudniu to już mniejsza że finansowo ale nic mi się wtedy nie podoba :oops: nic mnie nie "natycha". Wiem że na przykład przyjaciółka marzy o sadzonce rzadkiego kwiatu no ale przecież nie dostanie go na gwiazdkę czy na urodziny w październiku skoro kwiatka tego sadzi się w marcu. Ja wykopię spod ziemi tę sadzonkę, ale dostanie ją z okazji tego że jest marzec i może go sobie posadzić do doniczki na swoim bajecznym balkonie. I tak dalej...
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 28, 2014 22:34 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Ja lubię dawać prezenty, ale zazwyczaj jestem w totalnej kropce, bo nigdy nie wiem co komu kupić. Z TŻ też jest średnio, bo my się nie wypuszczamy osobno nigdzie, więc zazwyczaj pytam się go co chce, albo jedziemy i sobie wybiera. W "rocznicę" rozpoczęcia naszego związku wyleciał z domu, że niby po papierosy, a pojechał do Galerii i wrócił z wisiorkiem z Apartu. No takie przekręty się tutaj stosuje.

Pierogów się boję jak samego szatana, ale dam radę, sprostam, podołam :ryk:

U nas się chłodzi wódeczka piątkowa, ale jutro jeszcze muszę zrobić kotom mieszankę więc dzisiaj na kulturalnemu :smokin:

kotelsonciorny

Od: Pt lis 22, 2013 13:05

Post » Pt lis 28, 2014 22:37 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Romantyczny ten Wasz związek... 8) Każda by chciała...
kotelsonciorny pisze:Pierogów się boję jak samego szatana, ale dam radę, sprostam, podołam :ryk:

Oczywiście,że dasz radę! Tylko pamieętaj o tej butelce wina ( zamiennie może być kilka butelek poczciwego piwa :piwa: )

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt lis 28, 2014 22:39 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze: U nas się chłodzi wódeczka piątkowa, ale jutro jeszcze muszę zrobić kotom mieszankę więc dzisiaj na kulturalnemu :smokin:

Co to jest wódeczka piątkowa? Przecież dzisiaj piątek! Czy może to z ubiegłego piątku? 8O

rysiowaasia

Post » Pt lis 28, 2014 22:41 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Takie szczegóły i niuanse sprawiają, że z tym człowiekiem jest mi zupełnie inaczej niż w moimi durnymi, dotychczasowymi byłymi chłopami. Inna liga :roll:

Myślę, że koty bardzo zaangażują się w pomoc przy pierogach, one są bardzo aktywne kiedy ja szaleję w kuchni. One zazwyczaj wtedy ganiają się po mieszkaniu co jakiś czas z impetem wpadając mi pod nogi. Pomagają matce, a jakże :ryk:

rysiowaasia pisze:
kotelsonciorny pisze: U nas się chłodzi wódeczka piątkowa, ale jutro jeszcze muszę zrobić kotom mieszankę więc dzisiaj na kulturalnemu :smokin:

Co to jest wódeczka piątkowa? Przecież dzisiaj piątek! Czy może to z ubiegłego piątku? 8O

Rysiowaasia, wódeczka piątkowa to taka wódeczka, którą kupujesz w piątek i w ten sam piątek wypijasz :mrgreen:

kotelsonciorny

Post » Pt lis 28, 2014 22:41 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Haha, a może jednak było coś mocniejszego dzisiaj? :D Ja tylko jedno :piwa:
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pt lis 28, 2014 22:56 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Rysiowaasia, wódeczka piątkowa to taka wódeczka, którą kupujesz w piątek i w ten sam piątek wypijasz :mrgreen:

No tak,że tez nie pomyślałam :wink:
kotelsonciorny pisze:Takie szczegóły i niuanse sprawiają, że z tym człowiekiem jest mi zupełnie inaczej niż w moimi durnymi, dotychczasowymi byłymi chłopami. Inna liga :roll:

I o to chodzi! Jestem zwolenniczką takich prawdziwych, magicznych, nieco szalonych miłości! A warunek jest jeden: partnerzy muszą być podobni do siebie w wielu aspektach. Bo przeciwieństwa się przyciągają, owszem, ale na krótko ( na czas fascynacji wzajemną innością)
Kibicuję Wam! :ok:
Jakby co: skończyłam Studium Edukacji Seksualnej

rysiowaasia

Post » Pt lis 28, 2014 23:00 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Rysiowa idzie spać :roll:
Dobranoc Dziewczyny!

rysiowaasia

Post » Pt lis 28, 2014 23:00 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

aannee99 pisze:Haha, a może jednak było coś mocniejszego dzisiaj? :D Ja tylko jedno :piwa:

patrzyłam na miodowego Jacka Danielsa ale go nie wzięłam :roll:
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pt lis 28, 2014 23:03 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

MamaMeli pisze:
aannee99 pisze:Haha, a może jednak było coś mocniejszego dzisiaj? :D Ja tylko jedno :piwa:

patrzyłam na miodowego Jacka Danielsa ale go nie wzięłam :roll:

Nie piłam takiego nigdy a brzmi zacnie :smokin:

Rysiowa dobranoc! I masz rację, przeciwieństwa są ok tylko w okresie fascynacji, a potem spodziewam się wojny. My jesteśmy jak rodzeństwo podobni do siebie :oops:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 29, 2014 11:05 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Dzień dobry :D :D

Zaraz lecę do sklepu,muszę kupić biały rum :ryk: i parę innych rzeczy :ok:

Miłego weekendu ;)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Sob lis 29, 2014 14:17 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Dobry dobry :D ja już gotowa na kulinarną podróż w nieznane, ale najpierw muszę kotom upichcić barfa, bo kupiłam na rynku ładną, tłustą wołowinę. Za 15zł kg :mrgreen:

kotelsonciorny

Post » Sob lis 29, 2014 16:51 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Z TŻ też jest średnio, bo my się nie wypuszczamy osobno nigdzie

No nie wiem, ja bym chyba tak nie mogła :roll: Spędzamy razem mnóstwo czasu, ale nie wyobrażam sobie od czasu do czasu nie wyjść gdzieś np. w damskim gronie 8) Nie jest to nic hucznego, zazwyczaj jeżdżę do mojej przyjaciółki, pijemy piwo i gadamy, ale żeby miało tego nie być? TŻ też wychodzi z kolegami. Dobrze jest czasem zatęsknić :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

Post » Sob lis 29, 2014 17:08 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

Moi znajomi też uważają, że to dziwne. Nam to nie przeszkadza, ze znajomymi spotykamy się wspólnie, ale rzadko. Czasy babskich spotkań i chłopskich wyjść na piwo mam już chyba po prostu za sobą. Nawet nie wiem kiedy zaczęłam taki tryb życia, ale za nic w świecie bym go nie chciała zmienić.

kotelsonciorny

Post » Sob lis 29, 2014 17:30 Re: Annuszka & Pafnucy - BARFujemy na całego!

kotelsonciorny pisze:Czasy babskich spotkań i chłopskich wyjść na piwo mam już chyba po prostu za sobą.

To z nich się "wyrasta"? Nawet moja mama to praktykuje :mrgreen: Najważniejsze, że Wam jest dobrze tak jak jest, a czy dla innych jest to dziwne czy nie to już bez znaczenia :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

mandala20

Od: Pon wrz 22, 2014 15:41

[poprzednia][następna]