Moderator: Estraven

kotelsonciorny pisze:Pierogów się boję jak samego szatana, ale dam radę, sprostam, podołam![]()
)kotelsonciorny pisze: U nas się chłodzi wódeczka piątkowa, ale jutro jeszcze muszę zrobić kotom mieszankę więc dzisiaj na kulturalnemu

rysiowaasia pisze:kotelsonciorny pisze: U nas się chłodzi wódeczka piątkowa, ale jutro jeszcze muszę zrobić kotom mieszankę więc dzisiaj na kulturalnemu
Co to jest wódeczka piątkowa? Przecież dzisiaj piątek! Czy może to z ubiegłego piątku?
kotelsonciorny pisze:Rysiowaasia, wódeczka piątkowa to taka wódeczka, którą kupujesz w piątek i w ten sam piątek wypijasz
kotelsonciorny pisze:Takie szczegóły i niuanse sprawiają, że z tym człowiekiem jest mi zupełnie inaczej niż w moimi durnymi, dotychczasowymi byłymi chłopami. Inna liga
aannee99 pisze:Haha, a może jednak było coś mocniejszego dzisiaj?Ja tylko jedno
MamaMeli pisze:aannee99 pisze:Haha, a może jednak było coś mocniejszego dzisiaj?Ja tylko jedno
patrzyłam na miodowego Jacka Danielsa ale go nie wzięłam
kotelsonciorny pisze:Z TŻ też jest średnio, bo my się nie wypuszczamy osobno nigdzie
kotelsonciorny pisze:Czasy babskich spotkań i chłopskich wyjść na piwo mam już chyba po prostu za sobą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 10 gości