Spilett pisze:Ewa L. pisze:A u nas zaczął wiać halny i do tego zaczęła się śnieżyca.
To nie halny, to ORKAN
Jak go zwał tak go zwał ale wieje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Ewa L. pisze:A u nas zaczął wiać halny i do tego zaczęła się śnieżyca.
To nie halny, to ORKAN
barbarados pisze:Cześć .
Wieje , pada i zimno
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Cześć .
Wieje , pada i zimno
U nas też a ja przed chwilą wróciłam cała mokra od śniegu - brrr.....
Myszolandia pisze:Ewciaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! paczka przyjszła !!!!!!
ALe zajefajne to to
Jak trochę odetchnę ,to zabiorę się za skręcenie
Aaaa,dziękujemy![]()
![]()
yyy ten ,Misia dziękuje
![]()
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Cześć .
Wieje , pada i zimno
U nas też a ja przed chwilą wróciłam cała mokra od śniegu - brrr.....
a ja wysłałem do sklepu młodego![]()
![]()
![]()
i jestem suchy i nie zmarzłem
Ewa L. pisze:Ma do dyspozycji dwie obszerne piwnice, i całą górę.
Ma swój kocyk, miseczkę z jedzonkiem, chrupki, wodę, kontenerek i kuwetkę. Zdecydowanie jest tam cieplej i nie wieje. Wiem że to nie jest idealne miejsce dla niego ale lepsze niż mróz śnieg i zawierucha.
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:Ma do dyspozycji dwie obszerne piwnice, i całą górę.
Ma swój kocyk, miseczkę z jedzonkiem, chrupki, wodę, kontenerek i kuwetkę. Zdecydowanie jest tam cieplej i nie wieje. Wiem że to nie jest idealne miejsce dla niego ale lepsze niż mróz śnieg i zawierucha.
mały szczęściarz .
Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:Ma do dyspozycji dwie obszerne piwnice, i całą górę.
mały szczęściarz .
Na dzisiejszą noc tak ale zobaczymy jak sie spisze dzisiejszej nocy to może pozwolą mi go przetrzymać tam dłużej.
Ewa L. pisze:Ma do dyspozycji dwie obszerne piwnice, i całą górę.
kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:kuba.kaczor13 pisze:Ewa L. pisze:Ma do dyspozycji dwie obszerne piwnice, i całą górę.
mały szczęściarz .
Na dzisiejszą noc tak ale zobaczymy jak sie spisze dzisiejszej nocy to może pozwolą mi go przetrzymać tam dłużej.
na zawsze ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości