Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 01, 2013 18:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Stolik kojarzy mnie się z pająkiem - a blog świetny!

RatMaga

Od: Wto maja 03, 2011 18:48

Post » Nie gru 01, 2013 18:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

MNIE TEŻ!!!
Z PAJĄKIEM albo z krabem.

Meblik wygląda TAK:

Obrazek

Ma długość 0k 40 cm i wysokość 20.
Cudo, prawda?

Pasuje idealnie do stołu pająka:)

Amelka za to wygląda TAK na psim łóżlu:

Obrazek

...gdzie jest bardzo zadowolona z życia- Melon jakby mniej...

Obrazek

Muszę poczytać znowu Pratchetta.
Jak go czytam to mi się zaraz wszystko rozjaśnia...

Edit: taras pomieści dwa foteliki i stolik.
Pod nim jest ogródek- jak mówiłam 60 m!
Może się uda utrzymać w nim rośliny - jeśli nie to plastik... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie gru 01, 2013 19:11 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Amelka kołami w górę - bezbłędna!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie gru 01, 2013 19:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Amka tak niewinnie wygląda na tym zdjęciu :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie gru 01, 2013 22:47 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

A Melon sie zas nie zalapal... :(
ObrazekObrazek
Angels can fly because they take themselves lightly

Anemon

Od: Śro lis 05, 2008 21:24

Post » Nie gru 01, 2013 23:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

O ile pamiętam, to Melon ostatnio był jamnikiem, a łoże ma dobermańskie. Chyba, że Amelka skurczyła się jeszcze bardziej i tak mikrusowato wygląda.
Obrazek

cairo

Od: Nie lut 12, 2012 9:48

Post » Pon gru 02, 2013 19:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

cairo pisze:O ile pamiętam, to Melon ostatnio był jamnikiem, a łoże ma dobermańskie. Chyba, że Amelka skurczyła się jeszcze bardziej i tak mikrusowato wygląda.

Obrazek

:kotek:
O ile ja się znam na psiech leżach, to jest tak, że Amelka leży na mastifowym leżeniu .
Ja robię kotktorat z psich ras, można mnie chyba zaufać fe tej teorii.
Fe praktyce to chyba znaczy, że Kotkinsy
mają mastifa fe zanadrzu ?

P.S.
A fiecie ludzie , że jest taka nowa psia rasa "pomsky" i to jest , cóś takie co wyglądają ja haski tylko mniejsze od kota ?

:kotek:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon gru 02, 2013 21:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Mel jest dobermanem. Na krótkich łapach! :mrgreen:

kotkins

Post » Pon gru 02, 2013 21:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Jak kazdy jamnik!
Kurcze, gdzie ja takie wielkie wyro zmieszcze, jak przyjdzie co do czego...
ObrazekObrazek

Anemon

Post » Pon gru 02, 2013 21:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Po kiego takie wyro........postawisz swoje łożko, dołożysz śpiwór i pies ma gdzie spać.......Ty się Anemonie lepiej martw gdzie TY będziesz spała:-)

Jesli to kogoś interesuje - kot jest obliczony na 7 - 8 miesięcy, w istocie jest kotką, w istocie zdrową. W istocie pcheł nie ma. Owszem ma świerzba ...........tego się nie dopatrzyłam.
Został zaszczepion - się pani wet dziwowała, ze taki okaz zdrowia można sobie na jezdni znaleźć. Ano można. Jak się jest mną w temacie kocim można niemal wszystko.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 02, 2013 21:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

A u mnie Korneliusz został Wzorem do Naśladowania.
Ponieważ złe kobiety obsyczały młodego, a mało przewidujący Korneliusz zrobił nosek-nosek, młody uznał Kornelka za swojego kumpla i swój ideał. Biedny Korneliusz z równym zdziwieniem i lekką niechęcią przyjmuje objawy uwielbienia ze strony młodego, jak wcześniej głupie ataki rudego. Oczywiście uwielbienie zawsze lepsze niż kocur, któremu wydaje się, że opanuje dom, a ucieka przed zaciekłą pogonią małej (mała nie popuści choćby kot był 2 razy większy, taka rasa).
I szukam fajnego imienia dla bardzo ładnego kota w zimnym odcieniu futra.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon gru 02, 2013 21:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Pokaż kota a powiemy Ci jak się nazywa!

Korneliusz zawsze był wzorem do naśladowania.
I nie dodam jak Rene z "Allo, allo" -"Ty... "
Ania naśladuj też Koneliusza, dobrze na tym wyjdziesz!! :mrgreen:

Jamnik potrzebuje dużo miejsca: na łóżku musi się zmieścić pies i jego jamnicze ego.

kotkins

Post » Pon gru 02, 2013 21:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Neigh pisze:Po kiego takie wyro........postawisz swoje łożko, dołożysz śpiwór i pies ma gdzie spać.......Ty się Anemonie lepiej martw gdzie TY będziesz spała:-)

Nosz wlasnie sie martwie... Jak mnie juz z lozka calkiem wykopie, to musi miec takie, zebym sie jakos zmiescila... :ryk:
Wiem cos o tym - 10 lat rozpaczalam, ze kota nie chce ze mna spac... Jak sie zrobila stara i chora, to zechciala... I teraz spi, ale osiaga rozmiary wyzla weimarskiego - ruszyc sie nie mozna, bo kazda zwolniona przestrzen zostanie natychmiast zasiedlona...
ObrazekObrazek

Anemon

Post » Pon gru 02, 2013 22:04 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

A co mówił Rene - ty głupia kobieto???

Kupiłam kotom dwie nowe zabawki. A w zasadzie to moim kotom podarowała ciocia Agnieszka (moja siostra). Prosto z Hajmeryki. Kotkinsy takich nie mają!!!
Korneliusz rozkminia Obrazek
Ale w międzyczasie trzeba się zastanowić i o urodę zadbać i w ogóle Obrazek
Z drugą jeszcze nie zrobiłam zdjęcia. W sumie to ta druga miała być dla kotów Dalii, ale moja siostrzenica się dorwała, rozpakowała i w 5 minut zabawka zrobiła się używana...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Pon gru 02, 2013 22:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy

Uciekaj myszko do dziury :ryk:
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

[poprzednia][następna]