Moderator: Estraven

(AMY
pamietamy)
plus Bagira 

mir.ka pisze:agusialublin pisze:Cześć Basia![]()
byliśmy dzisiaj zaszczepić Gumisia. I pani doktor powiedziała że za jakieś dwa tygodnie można maleńtasa odjajczyć![]()
Czyli gdzieś na początku października zabierzemy się za zaszczańca![]()
i będzie kot bez jajec![]()
czasami tak od razu lanie nie przechodzi
to nas ten mały gówniarz zaleje na amen Dyktatura pisze:Wzięłam się za sprzątanie i nawet nie zauważyłam, że za oknem pojawiło się słonko
Solarium trzeba będzie przełożyć
barbarados pisze:Witam wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
Kochani jesteście , że zaglądacie![]()
Kuba , kicia prześliczna . Prawdziwa pani domu![]()
U nas pada i jest jakoś tak duszno . Solarniane słoneczko też dobre , tylko w miarę .
Aga , ja myślałam o odjajczeniu Filka gdzieś na koniec października , początek listopada .
barbarados pisze:Korzystając z okazji , że szaleńcy się pospali , idę sie zdrzemnąćZajrzę później
od razu lepiej 
agusialublin pisze:barbarados pisze:Witam wszystkich![]()
![]()
![]()
![]()
Kochani jesteście , że zaglądacie![]()
Kuba , kicia prześliczna . Prawdziwa pani domu![]()
U nas pada i jest jakoś tak duszno . Solarniane słoneczko też dobre , tylko w miarę .
Aga , ja myślałam o odjajczeniu Filka gdzieś na koniec października , początek listopada .
Basiu ja tez myślałam że Gumisiowi obetniemy jajka gdzieś pod koniec roku ale w tym wypadku zrobimy to wcześniej w nadziei że malenstas przestanie nas podlewać![]()
ps. dlaczego mam dziwne przeczucie że niunio dalej będzie nas podlewałi jak to mąż zniesie
on taki szczęśliwy i żyje nadzieją że Gumiś przestanie lać
nie mam sumienia go z tego szczęścia wyprowadzać

Ewa L. pisze:Mimo złej aury pognałam dziś na pocztę wysłać książki dla twojej koleżanki.
Powinny jeszcze w tym tygodniu dojść.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Anulka11, Google [Bot] i 22 gości