Axa76 pisze:Zatem proszę zaprowadzić na biurku idealny porządek, widocznie tak ma być
Hmm, pustka jako synonim porządku? Ona się zabrała nawet za telefon stacjonarny, a modem uratowały jedynie zbyt krótkie do lotu kable

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Axa76 pisze:Zatem proszę zaprowadzić na biurku idealny porządek, widocznie tak ma być
Sihaja pisze:I co się tak dziwisz? Widocznie do tej pory nie wiedziałaś, co to porządek. Dopiero kot Ci musi pokazać.
Axa76 pisze:Jak mus to musA może po prostu zastawiłaś jej łóżko? Wszak... http://demotywatory.pl/3785604
Villentretenmerth pisze:Jest pewne - koty uczą porządku. Zostawisz porządek - zastaniesz bałagan. Zostawisz bałagan - zastaniesz jeszcze większy balagan.
Jedno jest najpewniejsze - w kuwecie MUSI być porządek. TAM kocia kara jest natychmiastowa jak grom i szkodliwa jak Czernobyl...
Villentretenmerth pisze:Ja mam jedną kuwetkę dla trzech kociurów. Nie ma paniki - czekają spokojnie aż się obiekt zwolni. Tylko sprzątać trzeba szybko, 3-4 razy dziennie, bo produkcja na trzy zmiany idzie. I po wyczyszczeniu wszystkie oczywiście kolejno i natentychmiast idą się podpisać.Ale to już chodzi o zaznaczenie terytorium.
MB&Ofelia pisze:Spóźnione życzenia urodzinowei życzenia zdrówka dla Starego Gentlemana.
I głaski dla dziewczynek
floxanna pisze:Villentretenmerth pisze:Ja mam jedną kuwetkę dla trzech kociurów. Nie ma paniki - czekają spokojnie aż się obiekt zwolni. Tylko sprzątać trzeba szybko, 3-4 razy dziennie, bo produkcja na trzy zmiany idzie. I po wyczyszczeniu wszystkie oczywiście kolejno i natentychmiast idą się podpisać.Ale to już chodzi o zaznaczenie terytorium.
U mnie też jedna kuweta na trzy sztuki. Odpady stałe usuwam mniej więcej na bieżąco, całość wymieniam, jak żwirek nasiąknie (drewnianego używam, moim zdaniem najlepiej chłonie wilgoć i smrodek), czyli raz na 2-3 dni.
(...)
Blekitny.Irys pisze:U mnie na dwie kociczki jedna kuweta.
U mamy na trzy kocurki i jedną koteczkę dwie kuwety.
Żwirek drewniany - też uważam że najlepiej chłonie wilgoć i zapaszki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości