agusialublin pisze:Inusia, 1 sasteka to na umowe zlecenie a ja u Ciebie na umowe o prace jestem.
No więc dwie musom byćI urlopik mi sie nalezy
Po co Ci urlopik? Lenisz się chyba!
Moderator: Estraven
agusialublin pisze:Inusia, 1 sasteka to na umowe zlecenie a ja u Ciebie na umowe o prace jestem.
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, 1 sasteka to na umowe zlecenie a ja u Ciebie na umowe o prace jestem.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, 1 sasteka to na umowe zlecenie a ja u Ciebie na umowe o prace jestem.
Inusia, lato idzie i urlopik koniecny jest![]()
I do cioci Kociamy mamy jechać , Ty tes psyjedziesz? Bo bardzo chciałabym Cie poznać Inusia
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Inusia, 1 sasteka to na umowe zlecenie a ja u Ciebie na umowe o prace jestem.
Inusia, lato idzie i urlopik koniecny jest![]()
I do cioci Kociamy mamy jechać , Ty tes psyjedziesz? Bo bardzo chciałabym Cie poznać Inusia
Ależ u Cioci Kociamy tym bardziej potrzebuję asystentki, więc będziesz tam pracować 7 dni w tygodniu po 10 godzin dziennie!
MaryLux pisze:Inka jest wyjątkowo wredna.
MaryLux pisze:Jak to co? Testować kocyki do spania, sprawdzać smak jedzonka, kontrolować, kto i jak nas zamierza miziać...
Caragh pisze:MaryLux pisze:Inka jest wyjątkowo wredna.
Duża, Duża, Duża![]()
Inusia jest kochana
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Jak to co? Testować kocyki do spania, sprawdzać smak jedzonka, kontrolować, kto i jak nas zamierza miziać...
E to nie jest źle![]()
Ale to 3 sasetki musom być![]()
I jesce 4 sastena za nadgodziny
kiche_wilczyca pisze:Ineczko, wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet, bo Ty kobietą jesteś, prawda?
Krzykacz, który JEDNAK potrafi się zachować
kiche_wilczyca pisze:Oczywiście Ineczko, że dla Ciebie![]()
K.
MaryLux pisze:Tylko że ja nie zasłużyłam, strasznie niemiła jestem...
MaryLux pisze:kiche_wilczyca pisze:Oczywiście Ineczko, że dla Ciebie![]()
K.
Tylko że ja nie zasłużyłam, strasznie niemiła jestem...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 667 gości