Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 04, 2013 11:19 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Witaj!
I znowu sypie śnieg - czy to się w końcu kiedyś skończy? :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw kwi 04, 2013 11:28 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:Jak chcesz to nosek możemy zmienić :wink: i będzie Timorka jak żywa:)
Obrazek ma 33x27 i myślę, że tak za ok. 2-ch tygodni będzie gotowy :D

Dobrze :D
Ty jesteś artystką :ok:
maluj nosek Timorki jeśli to dla Ciebie nie kłopot :D
Ja będę przeszczęśliwa mając namalowany przez Ciebie obraz :1luvu: :1luvu:

Dzięki, pozostałe szczegóły ustalimy za 2 tygodnie :lol: :lol:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw kwi 04, 2013 11:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ewa L. pisze:Witaj!

No hej, u nas zamieć :evil: :evil: sypie i wieje...a ja tak bym chciała do ciepłych krajów :mrgreen: bo na przyjście wiosny już nie liczę :mrgreen:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw kwi 04, 2013 11:59 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Kotina pisze:
AnnAArczyK pisze:Jak chcesz to nosek możemy zmienić :wink: i będzie Timorka jak żywa:)
Obrazek ma 33x27 i myślę, że tak za ok. 2-ch tygodni będzie gotowy :D

Dobrze :D
Ty jesteś artystką :ok:
maluj nosek Timorki jeśli to dla Ciebie nie kłopot :D
Ja będę przeszczęśliwa mając namalowany przez Ciebie obraz :1luvu: :1luvu:

Dzięki, pozostałe szczegóły ustalimy za 2 tygodnie :lol: :lol:

Dzisiaj od rana "podciągałam" portrecik i teraz wygląda tak :ryk:
Obrazek

Ale obejrzę sobie dobrze fotkę Timorki i przemaluję.....za kilka dni pokażę Ci jak będzie wyglądała Timorka w obrazku :ryk: :ryk:
To jest tak ok.50 % malowidełka więc żaden problem"ulepszyć" nosek i inne oczęta :mrgreen:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw kwi 04, 2013 12:02 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

jeszcze tylko 11 miesięcy do wiosny...bliżej jak dalej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

podziwiam Twoje dzieła :1luvu: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Czw kwi 04, 2013 12:03 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:

No hej, u nas zamieć :evil: :evil: sypie i wieje...a ja tak bym chciała do ciepłych krajów :mrgreen: bo na przyjście wiosny już nie liczę :mrgreen:

Ja wczoraj szłam do lekarza. Bez względu na to w którą stronę szłam śnieg zacinał mi w twarz. Prawie się popłakałam z tej bezsilności a skóra na twarzy aż mnie bolała :(
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw kwi 04, 2013 12:06 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

U nas pada coś z deszczem . I wiatr jest . :roll: Obrazek śliczny . :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Czw kwi 04, 2013 12:31 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

puszatek pisze:jeszcze tylko 11 miesięcy do wiosny...bliżej jak dalej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

podziwiam Twoje dzieła :1luvu: :1luvu:

I chyba tak się stanie, oby nie... :ryk:
Nie pamiętam, kiedy aż tak bardzo tęskniłam za wiosną :roll:

Basiu zawstydzasz mnie swoimi pochwałami :oops:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw kwi 04, 2013 12:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ewa L. pisze:
AnnAArczyK pisze:

Ja wczoraj szłam do lekarza. Bez względu na to w którą stronę szłam śnieg zacinał mi w twarz. Prawie się popłakałam z tej bezsilności a skóra na twarzy aż mnie bolała :(

Wczoraj, na szczęście nie musiałam wychodzić z chałupki, jedynie na ogródek pilnować jednego pana...Rambuś się nazywa :mrgreen: ale to były chwilki i nie padało:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw kwi 04, 2013 12:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

barbarados pisze:U nas pada coś z deszczem . I wiatr jest . :roll: Obrazek śliczny . :D

U nas też pada ale śnieg, od rana i bez przerwy...w dodatku zimno jak nie wiem co...
Obrazek :wink: no za ładny to on jeszcze nie jest :D ale zaczyna troszkę widać kota...
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw kwi 04, 2013 12:38 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Kotina:)

Jednak nie będę przemalowywać...tak sobie pomyślałam,że nigdy nie miałam rudzielca ani krówki, więc dokończę go dla siebie(teraz i tak musi troszkę podeschnąć, żebym mogła go dalej malować), a Timorkę sobie obejrzałam bardzo dokładnie, znalazłam cztery szczegóły, które są charakterystyczne tylko dla niej i namaluję ją na nowym płótnie, zaraz zobaczę jakie mam, może namaluję ją w pozycji siedzącej jak na damę przystało :wink: :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw kwi 04, 2013 13:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:Kotina:)

Jednak nie będę przemalowywać...tak sobie pomyślałam,że nigdy nie miałam rudzielca ani krówki, więc dokończę go dla siebie(teraz i tak musi troszkę podeschnąć, żebym mogła go dalej malować), a Timorkę sobie obejrzałam bardzo dokładnie, znalazłam cztery szczegóły, które są charakterystyczne tylko dla niej i namaluję ją na nowym płótnie, zaraz zobaczę jakie mam, może namaluję ją w pozycji siedzącej jak na damę przystało :wink: :1luvu:

Ok :D
Oto kilka fotek Timorki, na których nie ma wkurzonej minki.
Może Ci któraś podpasuje :)

po kliknięciu w fotkę - otwiera się większy rozmiar :)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw kwi 04, 2013 13:40 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Witamy :)
Nie było nas troche a tu takie piekne obrazy powstają. Na prawdę gratuluje talentu i pasji. Ja uwielbiam się zatapiac w książkach. wtedy sie "wyłączam" i nic do mnie nie dociera.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw kwi 04, 2013 13:59 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

Ja też dużo czytam, ostatnio przerabiałam Cobena:) ale bardzo lubię robótki ręczne no i malowanko:)
Podobnie jak Ty też potrafię zapomnieć o bożym świecie...a jeszcze jak robię na drutach, muszę liczyć oczka i pilnować wzorów lub skupiam się na szczególikach w malowaniu...wtedy zapominam nawet jak się nazywam :ryk:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Czw kwi 04, 2013 14:11 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Jamniś i Cudak...Musia za TM:

AnnAArczyK pisze:Ja też dużo czytam, ostatnio przerabiałam Cobena:) ale bardzo lubię robótki ręczne no i malowanko:)
Podobnie jak Ty też potrafię zapomnieć o bożym świecie...a jeszcze jak robię na drutach, muszę liczyć oczka i pilnować wzorów lub skupiam się na szczególikach w malowaniu...wtedy zapominam nawet jak się nazywam :ryk:

Bardzo lubię Cobena :) Panstwo u których pracuję mają troche jego ksiazek. Już wszystkie przeczytałam. Muszę wybrać sie do biblioteki ale czekam na lepszą pogode.
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]