monochromatycznie! założyliśmy nowy wątek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 09, 2014 16:32 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

wiewiur pisze::D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Aż nie wiem, co napisać :piwa: .
Stada tymczasów po zupełnym wyzdrowieniu życzę :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Ciekawe, czy to Polak?
Wczoraj oglądałam " Na dobre i na złe" i też znalazł się dawca, tylko kawałka wątroby. Wtedy pomyślałam o Tobie i o tym, że jednak są dobrzy LUDZIE na świecie, a nie tylko kanalie znęcający się nad zwierzakami.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt sty 10, 2014 11:33 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Madziu skąd Ty bierzesz tę siłę do walki? Zdradź mi proszę tę tajemnicę.

Bardzo Ci kibicuję, czytam, udostępniam na fb, wierzę, że pokonasz to paskudztwo, bo masz w sobie tyle optymizmu, woli walki, co żaden człowiek spośród tych, których znam, a co najważniejsze cały czas idziesz pod prąd i się nie poddajesz w sytuacjach, w których każdy inny dawno by się załamał. Podziwiam Cię!

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt sty 10, 2014 11:54 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

michalinadzordz pisze:Madziu skąd Ty bierzesz tę siłę do walki? Zdradź mi proszę tę tajemnicę.

Bardzo Ci kibicuję, czytam, udostępniam na fb, wierzę, że pokonasz to paskudztwo, bo masz w sobie tyle optymizmu, woli walki, co żaden człowiek spośród tych, których znam, a co najważniejsze cały czas idziesz pod prąd i się nie poddajesz w sytuacjach, w których każdy inny dawno by się załamał. Podziwiam Cię!
od Boga, od najbliższych, którzy są ze mną w najtrudniejszych chwilach, od Was tu wszystkich, którzy mnie wspieracie. Sama nigdy nie dałabym rady. Jestem na to za słaba i już dawno bym się poddała. Często mam chwile załamania, ale wtedy zawsze pojawia się ktoś, kto w jakiś sposób mnie podniesie (ot taka Boża sprawka ;)) No i strasznie dużo marzę i planuję - dosłownie wszystko - począwszy od zakupu nowej poszewki na poduszkę (bo sukcesywnie, po malutku zmieniam wnętrze swojego mieszkanka) - po to gdzie pojedziemy, co zrobimy jak tylko już będę zdrowa.
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt sty 10, 2014 18:09 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Tak, takie marzenia i plany są najlepszym lekarstwem i sprawcą tego, że człowiek walczy, że chce rano wstać i mimo przeciwności, stara się normalnie żyć.
Madziu, obyśmy nadal, dzięki Boskiej pomocy, chciały chcieć :ok: :ok: :ok: :ok:

EVA2406

Post » Pt sty 10, 2014 23:32 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

EVA2406 pisze:Tak, takie marzenia i plany są najlepszym lekarstwem i sprawcą tego, że człowiek walczy, że chce rano wstać i mimo przeciwności, stara się normalnie żyć.
Madziu, obyśmy nadal, dzięki Boskiej pomocy, chciały chcieć :ok: :ok: :ok: :ok:

I niech tak będzie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Nie sty 12, 2014 14:03 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Magija pisze:
michalinadzordz pisze:Madziu skąd Ty bierzesz tę siłę do walki? Zdradź mi proszę tę tajemnicę.

od Boga, od najbliższych, którzy są ze mną w najtrudniejszych chwilach, od Was tu wszystkich, którzy mnie wspieracie. Sama nigdy nie dałabym rady. Jestem na to za słaba i już dawno bym się poddała. Często mam chwile załamania, ale wtedy zawsze pojawia się ktoś, kto w jakiś sposób mnie podniesie (ot taka Boża sprawka ;)) No i strasznie dużo marzę i planuję - dosłownie wszystko - począwszy od zakupu nowej poszewki na poduszkę (bo sukcesywnie, po malutku zmieniam wnętrze swojego mieszkanka) - po to gdzie pojedziemy, co zrobimy jak tylko już będę zdrowa.

Pięknie napisane :1luvu:
Ja też mocno Ci :ok: :ok: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sty 12, 2014 19:40 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

bardzo, bardzo się cieszę Madziu i mocno przytulam, też łzy radości popłynęły

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Pon sty 13, 2014 21:30 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

:ok: :ok:
:ok: :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto sty 14, 2014 9:01 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Magija pisze:

NIECH SIĘ STANIE!!!! :ok: :ok: :ok:
Wiara czyni cuda! Coś w tym jest.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Wto sty 14, 2014 12:05 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Licho u mnie
męczą mnie wysokie gorączki i na prawdę nie mam sił na nic
Mama codziennie przyjeżdża ogarniać mieszkanie i wychodzić z psami (w dni, które Maciej pracuje) - reszta na jego głowie. Ja nie robię dosłownie nic poza leżeniem :(
Odkąd odeszła moja pani Doktor trafiłam do jakiejś innej, która za bardzo nie wie co ze mną robić, toteż osłuchała mnie, wzruszyła ramionami, kazała kontynuować antybiotyk (który z gorączką nie daje rady) i koniec.
Ja nawet nie miałam siły jechać wczoraj z Maćkiem do lekarza :(
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto sty 14, 2014 12:08 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Madziu, będzie dobrze!
Czasami musi być przez chwilę gorzej, żeby potem było już tylko lepiej! :ok:
Kuruj się i nabieraj sił :love:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 14, 2014 12:42 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Madziu, oby do marca :ok: :ok: :ok: :ok:

Gorączką rzeczywiście jest męcząca i osłabia bardzo.
A może skontaktuj się chociaż telefonicznie ze swoją p. dr.

EVA2406

Post » Czw sty 16, 2014 10:58 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Trzymam kciuki Magija, niech będzie dobrze, niech temperatura spadnie i wrócą Ci siły :ok:
Dużo ciepłych myśli przesyłam :ok:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Czw sty 16, 2014 11:09 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Pozdrawiamy i modlimy się nieustająco
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw sty 16, 2014 11:48 Re: monochromatycznie! Jest DAWCA!!!

Trzymam kciuki, żeby wreszcie te gorączki przestały Cię męczyć i dały odpocząć solidnie.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]