u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2015 13:27 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Obrazek
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 31, 2015 17:42 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Serdecznie dziękuję za pamięć i życzenia.

Rok 2015 minął mi w mgnieniu oka, był ciężki i trudny momentami, ale przetrawilismy. Najgorszy był chyba bezwzględny brak czasu oraz kłopoty zdrowotne.

Mimo wszystko do Nowego Roku 2016 mam tylko jedną "prosbę" aby Wiki i Lolek znaleźli swój dom i swoich kochających ludzi. Rodzinę.

Wszystkim, którzy mimo wszystko (niezgrabnie wyszło), odwiedzają nasz wątek pragnę życzyć z całego serca aby w Nowym Roku mogli się cieszyć zdrowiem swoim i podopiecznych, pamięcią i uczuciem najbliższych, spokojem, radoscią oraz choć troszkę zasobniejszym portfelem jakże potrzebnym do spełniania potrzeb Naszych Futerek.
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Śro sty 13, 2016 17:38 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Witaj Ilonko :1luvu:
Wpadam tylko z przywitaniem, bo tak mało tu mnie u Was na wątkach, a myśli zupełnie gdzie indziej i jakoś tak wszystko się rozłazi :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Nie lut 14, 2016 22:07 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Zalały mnie dzis reklamy o tresci mniej więcej jednobrzmiącej "powiedz pupilowi, że go kochasz".
I tak pomyslałam - to, że ich nie zamordowałam za ostatnio wycięte numery, to jest wiekszy dowód miłosci niż jakikolwiek zakup.
A mogiby być już rękawiczkami, czy papuciami na stare lata...

Należy im się...

Gaja notorycznie wymyka się pod nogami i zbiega piętro niżej, gdy wychodzę do pracy. Mimo stosowania wszelkich technik obronnych.
Lolek sika poza kuwetą od kąd wrócił z adopcji, no to Gaja poprawia po nim, bo wszystko jest bardziej jej niż jego. Szkoda, że nie moje...
Brawcia będzie się turlać nieługo, bo zawsze chwyci chociaż po chrupce z cudzych racji żywnosciowych.
Prima... Prima jest Primą i to już wystarczy.
Wika ma najwięcej do powiedzenia w srodku nocy. Nesia biega po człowieku z szablami na wierzchu.
I psy - dwie one i jeden on, to trzy. Ich lista przewinien jest zbyt długa by ją przytoczyć...

Normalnie ubiegam się o ustaniowienie dnia litosci dla opiekuna wielozwierzęcego...
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Wto lut 16, 2016 12:32 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Witamy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oj Ilonko masz z nimi urwanie głowy, ale powiedz sama bez nich dom był by taki pusty :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro maja 25, 2016 21:20 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Krótki raport:
Psiaki po szczepieniu na wsciekliznę oraz powtórce wirusówek.
Kociaste jeszcze mogą poczekać ze szczepieniem.
Lolki nadal u nas i nadal trwa wojna między Lolkiem a Gają, Wiki bardzo kocha Faro, żartujemy, że jesli ktos kiedys podejmie się adopcji Wikolków to jego dostanie w pakiecie. (Akurat TŻ by go oddał...)

Postaram się wrzucić troszkę aktualnych fotek, gdy tylko ogarnę się na nowo z kabelkami itp.
Może ktos jeszcze do nas zajrzy. :oops:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Post » Śro maja 25, 2016 23:16 Re: u nas cz. II Zmiany. Ciapek w domku. Neska rezydentką.

Ilonko, ja zajrzę i na pewno jeszcze parę osób :) Czekam niecierpliwie na zdjęcia.
Mania, Lucjan(*), Patysio, Severino, Kleo, Mafia, Tola,Lissy i Missy
ścieżka do nas:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=171943
Obrazek

ilgatto

Od: Czw lis 03, 2011 23:25

[poprzednia]