Nie znam tej karmy, ale skoro to gratisik, to warto - można zawsze podarować potrzebującym zwierzaczkom.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Witajcie:))
My dziś od rana nie wesoło mielismy ..od 8:00- 13:00 nie było prądu ani wody ..ale co najgorsze ...nie dzialaly windy ..a ja mieszkam na 15 pietrze Oo ale mnie nogi bolą..trzeba bylo przeciez zaprowadzic malego do szkoly wrocic z zakupami ..isc po malego wrocic z nim do domu ..po schodach ...Oo nie no kondycha siada ostro xD
Wie ktos cos może o karmie " Brekkies Excel Delice Meat 1,5kg " ? Bo mam opcje zamowienia zwriku z gratisem w postaci takiej karmy 1,5kg i nie wiem czy warto ..
MonikaMroz pisze:Lilka Mrau pisze:Witajcie:))
My dziś od rana nie wesoło mielismy ..od 8:00- 13:00 nie było prądu ani wody ..ale co najgorsze ...nie dzialaly windy ..a ja mieszkam na 15 pietrze Oo ale mnie nogi bolą..trzeba bylo przeciez zaprowadzic malego do szkoly wrocic z zakupami ..isc po malego wrocic z nim do domu ..po schodach ...Oo nie no kondycha siada ostro xD
Wie ktos cos może o karmie " Brekkies Excel Delice Meat 1,5kg " ? Bo mam opcje zamowienia zwriku z gratisem w postaci takiej karmy 1,5kg i nie wiem czy warto ..
Kolorowe chrupki podobne do whiskasa. Podobno nawet bezdomniaki nie chcą jej jeść
MaryLux pisze:Mryczór. Ja nie mam TŻta i bardzo to sobie chwalęJakby mi walnął taki jeden z drugim głupim tekstem, miałby wypad w trybie przyśpieszonym, na skróty.
MaryLux pisze:Mryczór. Ja nie mam TŻta i bardzo to sobie chwalęJakby mi walnął taki jeden z drugim głupim tekstem, miałby wypad w trybie przyśpieszonym, na skróty.
Lila84 pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Ja nie mam TŻta i bardzo to sobie chwalęJakby mi walnął taki jeden z drugim głupim tekstem, miałby wypad w trybie przyśpieszonym, na skróty.
![]()
Dzień dobry piatkowo, Śmigam dziś na mecz Polski do Warszawy na stadion ! całą rodziną ! Mąż mnie namówił-to ma być jego prezent urodzinowytakże się poświęce
Lilka Mrau pisze:Lila84 pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Ja nie mam TŻta i bardzo to sobie chwalęJakby mi walnął taki jeden z drugim głupim tekstem, miałby wypad w trybie przyśpieszonym, na skróty.
![]()
Dzień dobry piatkowo, Śmigam dziś na mecz Polski do Warszawy na stadion ! całą rodziną ! Mąż mnie namówił-to ma być jego prezent urodzinowytakże się poświęce
Hihih to wesolo...w Poznaniu dzis ziiimnoooo rano było 0'C bbrrr Złoś szaleje tak że chyba skońcZY w klatce po fretce xD
Lilka Mrau pisze:No to może tak na dobranoc...:
Rozpłaszczak ^^
Taakkki długaśny ...
dobra siatka nie jest zła...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 67 gości