Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:ja pitolę.
Kotkinsiu, podziwiam, żeś typa nie wysadziła przez okno, nie otwierając go przedtem.
No rozumiem, szkoda okna...
Co za cymbał rzadkiej wody się trafił... szkoda przyjaciółki, bo skoroście się przyjaźniły tyle lat, znaczy - coś pod kopułką miała... Ale żeby aż tak zgłupieć????![]()
no chyba, że kryła w sobie opinię na ten temat, póki nie trafiła na zbuczy katalizator, który jej wyzwolił te dzikie pomysły...
tak czy siusiak, typ koszmarny, tylko udusić i ściółką przysypać....
(to powyższe mordercze dictum to zapewnie dowód na to, jak bardzo nienormalna się stałam od mania Kotów)
Aniada pisze:Wpisu na blogu nie przewiduję, gdyż szczerze podkreślam, bez zbędnego krygowania i odwlekania, że mi się po prostu nie chce. I ponaglenia nic nie dadzą.
Może to już koniec mojego blogowania? Może się wypaliło? Nie wiem. Po prostu: nie czuję potrzeby.
Z prac domowych i wypracowań wyrosłamBędzie ochota, będzie wpis. Nigdy inaczej.
kotkins pisze: Kotkins potrzebuje okulisty.
Tylko w godzinach , kiedy Kotkins mógłby onego specjalistę odwiedzić żaden z nich nie pracuje...
izka53 pisze:Aniada pisze:Wpisu na blogu nie przewiduję, gdyż szczerze podkreślam, bez zbędnego krygowania i odwlekania, że mi się po prostu nie chce. I ponaglenia nic nie dadzą.
Może to już koniec mojego blogowania? Może się wypaliło? Nie wiem. Po prostu: nie czuję potrzeby.
Dokładnie - nic na siłe, bo bedą wypociny jak wypracowanie szkolne pt Mickiewicz jako taki a jak nie taki to jaki![]()
![]()
izka53 pisze:Ana - słowo daje , guglałam![]()
Jak się zwie , tak sie zwie - śliczne
Ej , ale to tak prawie prosiak morski - a te to Aniada raczej toleruje, więc niech Aniada nie okopuje sie na 10 piętrze , bo tam prosiaki nie dotrą.
izka53 pisze:A Bolusiński fcale myszek nie topi. On je po prostu pierze. Bo Duza wszystko sprząta , odkurza, odkłacza, a myszki to co![]()
![]()
. Porządny kot europejski brudnymi ma się bawić
![]()
![]()
![]()
![]()
izka53 pisze: To Kotkins ma dwa wyjścia - albo ubłagac jakiegoś kolegę co by po godzinach został, albo......zbadac się w lustrze![]()
![]()
![]()
Aniada pisze:"Kto jest dla ciebie największym autorytetem i dlaczego właśnie Lenin"![]()
Aniada pisze:Bardzo bym chciała morskiego prosiaczka. Uwielbiam je.
Aniada pisze: Może Bolusiński już sprząta na jej cześć??
kotkins pisze:Tekst "dla siebie jestem za drogi a do innych nie mam zaufania" zostanie zapamiętany!!!!
A mnie pan od matematyki w podstawówce powiedział, że mam iść do zawodówki BEZ matematyki.
No to poszłam.
Panu jakieś 20 lat później operowałam zaćmę...
wiesiaczek1 pisze:Kotkins, no to jak Ty liczysz dioprie ,hihihihih
Aniada pisze:Wpisu na blogu nie przewiduję, gdyż szczerze podkreślam, bez zbędnego krygowania i odwlekania, że mi się po prostu nie chce. I ponaglenia nic nie dadzą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 984 gości