Ok, jedno i daj mi spokój

Powiedziałem, jedno...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
saintpaulia pisze:To Dżulka w sprawie śniegu z Ghaną by się dogadała. Ta to mogłaby w iglo zamieszkać.![]()
Kubusiu uśmiechnij się troszkę.
Miraclle pisze:Witam Ciocie![]()
![]()
![]()
Nie wiem jak Wy ale my jesteśmy zasypani, cały czas sypie. Mimo lekkiego mrozu jest bezwietrznie co sprawia, że spacery z psiną są przyjemne. Dżulka szaleje... wskakuje w zaspy, robi "skocznie", piruety. Istna głupawkaDo domu wraca cała biała
![]()
Od małego kochała śnieg![]()
Widok z okna (niestety nie ma efektu mieszkam na parterze)![]()
Kotina pisze:
Bardzo ładny widok
nie czepiasz się tego parteru ?![]()
Gdy śnieżek wszystko przysypie, to świat jakby mniej szary był![]()
Nasze psy tez uwielbiają śnieg i szaleństwom nie ma końca![]()
Tylko potem, po powrocie do domu to yorkowi trzeba "śniegulinki" (jak to nazywa moja córka) czyli przylepione grudki sniegu - z łapek opłukiwać. Fituś po powrocie ze spaceru od razu biegnie do łazienki, aby mu "śniegulinki " zlikwidować - taki spryciarz z niego
AnnAArczyK pisze:Nasz Żuczek też uwielbia śnieg, szaleje, cieszy się nim... i widoki są piękne, tylko jak pomyślę o tych psach przywiązanych do bud, to się zastanawiam, czy one też się cieszą z zimy...żal mi ich...
MonikaMroz pisze:Poczytałam trochę i sobie siądę a dziewczynki moje sikną w kątku
MonikaMroz pisze:Ciociu my dużo sikamy bo jest nas dwie
I będziesz miała duzo sprzątania
Mili i Amy
Kotina pisze:Gdy tak patrzę na te piękne wychuchane, zadbane kociska, w te ich ślepka nieziemskie, to nadziwić się nie mogę jak ludzie potrafią żyć w ogóle bez kotów ?????????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1099 gości