Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 12, 2012 14:12 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

O rrrety, jak mi miło! :oops:
Aniada

Post » Czw lip 12, 2012 14:50 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

dinzoo pisze:a Bolunio jest bohaterem całego miau (jego Duzi też ale to on ma ten urok :1luvu: )

widziałam zdjęcie Aniady, też jej uroku nie brakuje :mrgreen:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Czw lip 12, 2012 14:55 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

cytryna pisze:
dinzoo pisze:a Bolunio jest bohaterem całego miau (jego Duzi też ale to on ma ten urok :1luvu: )

widziałam zdjęcie Aniady, też jej uroku nie brakuje :mrgreen:

Ale ja bystra jestem... Miałam zapytać: gdzie?? :oops:
Dzięki, Cytrynko.
Aniada

Post » Czw lip 12, 2012 15:09 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Jak wszyscy to wszyscy... :twisted: 8)

Pozdrowienia dla Bolusia od różowego noska, różowych poduś i białego brzusia :P :wink:
Obrazek

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Czw lip 12, 2012 16:05 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

nie pamiętam kto? 8O zamieścił linka do takich fajnych kocich zabawek :dance: :dance2: ale dzięki temu Komuś :king:
zrobiłam dziś moim kitkom taką zabaweczkę i jest szał :piwa: :mrgreen:
tylko jedna fotka tutaj...bo naprawdę zabawa jest super...Bolusiowi też by się podobało (jakby co służę fachowymi poradami :mrgreen: )

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Czw lip 12, 2012 16:08 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

strasznie się dziś szarogęszę :oops: ale tym razem robię to na prośbę elag. gdyż ciocia Ela nie umie wstawiać fotek a przecież jej Marcynia też jest zaprzyjaźnionym puciastym kotusiem :1luvu:

Obrazek
By dinzooo at 2012-02-20

dinzoo

Post » Czw lip 12, 2012 17:10 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Witaj Aniu! Moja Marcysia jest...tricolorką :ryk: i do tego najsłodszą na świecie, bo jest cukrzycową panienką :o Jako, że kochamy Bolusia od pierwszej jego chwili w mirmiłowskim świecie...chcieliśmy i my w gronie przyjaciół się znaleźć....prawdą jest, że ja niespecjalnie komputerowa jestem i zdjęć wstawiać nie umiem :oops: więc poprosiłam Anię dinzoo o przysługę...dziękujemy Ciociu Marcynia uwielbia tarmoszenie po pućkach :mrgreen:, ma absolutnie różowiutki nosek...i obecnie goły brzusio 8O różowy w krowie łatki...ogolili w szpitalu do badań Jest też absolutnie obsługowym koteckiem...trza :roll: czesać, robić manicure...dosłownie...pilniczkiem piłujemy pazurki, uszka tarmosimy jak pućki, bo kotek ich nie lubi myć...je... nie z miski tylko na łóżku w sypialni i po chrupeczku trzeba podawać....tu i ówdzie trzeba kocinkę podsadzić..i w wielu innych sytuacjach wyręczyć...bawić lubi się tylko i wyłącznie patrząc... jak ja to robię :ok: :mrgreen: Mamy też wiele innych atrakcji obsługowych, ale o nich...pisać nie będę :( No i ...bezapelacyjnie kochamy Bolusia i kociosferę niebieską wraz z całym Mirmiłowem :1luvu:
Tryptyk o zasypianiu....jest cuuudny!!! :love: :love: :love:
Obrazek

elag.

Od: Pt wrz 16, 2011 19:27

Post » Czw lip 12, 2012 17:36 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

dinzoo pisze:nie pamiętam kto? 8O zamieścił linka do takich fajnych kocich zabawek :dance: :dance2: ale dzięki temu Komuś :king:
zrobiłam dziś moim kitkom taką zabaweczkę i jest szał :piwa: :mrgreen:
tylko jedna fotka tutaj...bo naprawdę zabawa jest super...Bolusiowi też by się podobało (jakby co służę fachowymi poradami :mrgreen: )

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

to ja wrzucilam linki :) ciesze sie, ze zostaly wykorzystane ! A tak z ciekawosci - co wrzucilas w tuby i opakowanie po CD ?

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Czw lip 12, 2012 17:39 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

wrzuciłam takie chrupki whiskasa na kłaczki a potem normalną karmę suchą :mrgreen:

dinzoo

Post » Czw lip 12, 2012 17:39 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

dinzoo pisze:Oluś jest kotem syberyjskim :mrgreen: Rudy Kociaku więc może nas kiedyś odwiedzisz do oglądania są jeszcze Buba-czekoladowa brytyjka, Coco- głucha śnieżnobiała(adopcyjna), Mania w typie mco(adopcyjna) i Bajka- w typie balijskiego (adopcyjna) zapraszamy!!
a Bolunio jest bohaterem całego miau (jego Duzi też ale to on ma ten urok :1luvu: ) co rozmawiam z jakąś cioteczką to pada pytanie "a widziałaś wątek Bolusia?" po czym następują ochy i achy się niekończące :mrgreen:

Kiedyś spikniemy się,żebyśmy miały obie czasu pod dostatkiem :wink: Boluś to forumowy celebryta i wszyscy go kochają i odwiedzają :D jest śliczny :love: :love: :love: :love:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Czw lip 12, 2012 19:16 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

A mozna te linki do zabawek jeszcze raz prosic? Wprawdzie moje glupy to nie bardzo do zabawy........ale ja bede miala poczucie dobrze spelnionego obowiazku
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lip 12, 2012 20:56 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Miłą zabawę mam już od razu. Włączyłam leniwca w sobie i skorzystałam z internetowego tłumacza :lol:
A to próbka: Następna innego Waschmitteldosierkugel i góry nogami pakowania gotowego dania jest pijany. Są już oznaczone bocznego otworu (rodzaj myszy dziurki) do Pföteln.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw lip 12, 2012 21:54 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

Erin pisze:Felin, może któregoś dnia skręci kark swojemu popier... właścicielowi.
Dużej straty dla społeczeństwa by z tego nie było ... a w zasadzie żadna :evil:
Biedne kociątko :cry:

Niestety nie skręci, bo to jakiś skundlony cocker spaniel jest :evil: Ale ja mu wczoraj wywrzeszczalam, że takich kretynów powinno się kastrować, żeby genów matolectwa nie przekazywali :twisted: :twisted: Zdaje się, że z calej mojej tyrady to go najbardziej ubodlo :mrgreen:

Na szczęście znalazl się dom dla ostatniego kiciusia - w poniedzialek pojedzie do babci forumowej marciuli do Wroclawia, gdzie jest już dwuletnia koteczka. Dom będzie wychodzący, ale nie od razu oczywiście, kić zostanie wykastrowany i mam nadzieję, że będzie mial tam dobrze. Wedlug marciuli babcia zawsze miala koty i już nie może się doczekać.

Tymczasem byliśmy dziś u weterynarza: kociątko waży 600 g, jest chlopcem, w dobrym stanie zdrowia, zostal odrobaczony i zapuściliśmy do uszu maść na świerzbowca, bo widać bylo początki. Jutro zostanie odpchlony, bo dziś akurat skończyl się frontline do spryskiwania. Zalożymy mu książeczkę, ustalimy termin szczepienia i dostanie ode mnie jakąś wyprawkę.
Na razie je, pije, siusia, robi kupki, lamentuje trochę w tym transporterze, a wypuszczony śmiesznie biega ślizgając się po podlodze. Bardzo lubi się glaskać i robi baranki. Mój najmlodszy rezydent chętnie zostalby rodzicem zastępczym i już się przymierza do mycia malucha.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Czw lip 12, 2012 21:55 Re: Boluś ze śmietnika (2) i PRZYJACIELE :)

pomysły na kocie zabawki są też tutaj
http://www.kotusiowo.frix.pl/temat/9064 ... a-rozrywka

i tradycyjne OLABOGA
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia][następna]