Karolek(ona) pisze:vip0 pisze:Cześć, Karolcia.
A gdzie Ty jesteś?
jestem
czytam sobie was
i mysle czy to aby dobry pomysl zebym sie pchala na ten sabat
Taka czarownica jak Ty ,to koniecznie....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:vip0 pisze:Cześć, Karolcia.
A gdzie Ty jesteś?
jestem
czytam sobie was
i mysle czy to aby dobry pomysl zebym sie pchala na ten sabat
Karolek(ona) pisze:a jak moja mama nie zostanie z filipem to dupa blada - z nim nie przyjade za chiny
Karolek(ona) pisze:a jak moja mama nie zostanie z filipem to dupa blada - z nim nie przyjade za chiny
Karolek(ona) pisze:ona mowila ze od srody ma zdaje sie urlop poltora tygodnia wiec chyba przed 16tym jej sie skonczy wiec jakby sie do siorki wybierala za tydzein to słowa nie pisne przeciw, niech jedzie na 3 dni nawet byle 16tego byla, a jak 16tego chce jechac to z mlodym - niech powdycha wiejskiego powietrza
Karolek(ona) pisze:ona mowila ze od srody ma zdaje sie urlop poltora tygodnia wiec chyba przed 16tym jej sie skonczy wiec jakby sie do siorki wybierala za tydzein to słowa nie pisne przeciw, niech jedzie na 3 dni nawet byle 16tego byla, a jak 16tego chce jechac to z mlodym - niech powdycha wiejskiego powietrza
Karolek(ona) pisze:niestety tak kolorowo to nie jest ale za duzo by pisac
jutro musze z nia pogadac
kocurzyca41 pisze:Karolek(ona) pisze:niestety tak kolorowo to nie jest ale za duzo by pisac
jutro musze z nia pogadac
To mocne![]()
![]()
za wynik rozmowy.Pamiętaj jutro dzień matki...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1355 gości