Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 28, 2013 19:29 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Iza_ pisze:śliczne kocie precelki :1luvu:
U mnie żadne się tak nie zwija, wszystkie wyciągają kulasy, że nawet nie ma gdzie na kanapie usiąść.
Ale zawsze można pójść do innego pokoju :mrgreen:
Ja za TV nie przepadam ( same gadające, głowy, powtórki albo mordy), jak coś robię wolę puścić jakiegoś audiobooka. Super są książki czytane przez lektora :D

U mnie raczej też się wyciągają, ale było chyba im zimno i takie zwinięte leżały, że aż musiałam, zrobić zdjęcia.

Te książki czytane przez lektora to świetna sprawa, bo można coś robić i słuchać, :wink: kurcze, nie pomyślała ja o tym. :oops:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw lut 28, 2013 22:19 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Znowu sesja zdjęciowa była :wink:

Lusia i Tola :1luvu:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Nie mar 03, 2013 11:29 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Porobiłam bazarki, bo w tym tygodniu muszę opłacić adwokata(sprawa z zus-em) a to jeszcze ponad 2 tysiące :( bo tysiąc już zapłaciłam w grudniu.
Koty muszą mieć to co miały do tej pory, ale teraz przy 14 kotach, karma, żwirek, leczenie, badania, robi naprawdę sporą kwotę, a przecież sama sucha renal ponad 100 kosztuje a gdzie tu reszta! :(

viewtopic.php?f=20&t=151279
viewtopic.php?f=20&t=151264
viewtopic.php?f=27&t=151248
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie mar 03, 2013 11:44 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Współczuję Aniu,wiem co to znaczy utrzymac gromadkę,w dodatku na specjalistycznych karmach i te ciągłe wizyty u wetów i badania.Ja też mam 3 tymczasy na takich karmach i rezydenta na struvitowej.Te zdrowe też nie chcą jeść byle czego a mam ich 34 i dziesiątki działkowych,bezdomniaków.Żeby pojechać na działkę,trzeba wydać 70zł na paliwo,wór karmy i dziesiątki puszek :(
A na bazarkach zastój :(
Idą święta,może zacznie się ruch na zajączka :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Nie mar 03, 2013 21:30 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

trzymam mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie mar 03, 2013 23:26 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

renatab pisze:Współczuję Aniu,wiem co to znaczy utrzymac gromadkę,w dodatku na specjalistycznych karmach i te ciągłe wizyty u wetów i badania.Ja też mam 3 tymczasy na takich karmach i rezydenta na struvitowej.Te zdrowe też nie chcą jeść byle czego a mam ich 34 i dziesiątki działkowych,bezdomniaków.Żeby pojechać na działkę,trzeba wydać 70zł na paliwo,wór karmy i dziesiątki puszek :(
A na bazarkach zastój :(
Idą święta,może zacznie się ruch na zajączka :ok:

Ja też mam 3 koty na renalu a 2 dodatkowo na kroplówkach i lekach.
Dla mnie jest do za dużo, szczególnie teraz, gdy bardzo chorowałam i wydałam sporo pieniędzy w aptece a tu jeszcze koty, jeszcze adwokat....
To co robię dla kotów to robię bez pomocy żadnej organizacji, bo do żadnej nie należę. Czasem moje koty Ktoś wesprze groszem za które bardzo dziękuję, zrobię bazarki, (bo dużo rzeczy dostaję,) ale to i tak jest kropla w morzy potrzeb i coraz ciężej mi z tym wszystkim podołać.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pon mar 04, 2013 0:11 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Aniu,koty,które wymagają specjalistycznej karmy leczone są na mój koszt.Często muszę pożyczyć kasę żeby uregulować rachunek.Koty bezdomne,za zgodą Fundacji ,leczę na jej koszt ,za co jestem Fundacji bardzo wdzięczna ale papu i żwirek muszę kupić :( zarówno tym w domu, jak i tym bezdomniakom na działce.
Wiem dobrze,że jeśli w domu jest jeszcze przewlekła choroba,która też wymaga nakładów pieniężnych,jest bardzo ciężko.Mam córkę na wózku inwalidzkim i wiem ile kosztuje rehabilitacja i leki :evil:
Życzę Tobie i sobie wytrwałości w tym co robimy,i żeby nasze bezdomniaki :kotek: zawsze mogły mieć jak najlepszą opiekę wetów i dobre żarcie. :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon mar 04, 2013 13:31 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

renatab pisze:Aniu,koty,które wymagają specjalistycznej karmy leczone są na mój koszt.Często muszę pożyczyć kasę żeby uregulować rachunek.Koty bezdomne,za zgodą Fundacji ,leczę na jej koszt ,za co jestem Fundacji bardzo wdzięczna ale papu i żwirek muszę kupić :( zarówno tym w domu, jak i tym bezdomniakom na działce.
Wiem dobrze,że jeśli w domu jest jeszcze przewlekła choroba,która też wymaga nakładów pieniężnych,jest bardzo ciężko.Mam córkę na wózku inwalidzkim i wiem ile kosztuje rehabilitacja i leki :evil:
Życzę Tobie i sobie wytrwałości w tym co robimy,i żeby nasze bezdomniaki :kotek: zawsze mogły mieć jak najlepszą opiekę wetów i dobre żarcie. :ok:

No właśnie, ta specjalistyczna karma jest strasznie droga, ale skoro pomaga to trzeba ją kupować.
Ja staram się nie pożyczać, ale płacę kartą kredytową. :?
U mnie mąż ma problemy z chodzeniem, zresztą oboje jesteśmy na 2 grupie inw, i czasami jest mi naprawdę ciężko podołać temu wszystkiemu, bo mieszkamy sami, i na mnie spoczywa obowiązek załatwiania spraw, na twarz można paść, a zrobić trzeba.

Bardzo dziękuję taizu :1luvu: :1luvu: :1luvu: za wpłatę 50złotych oraz mb :1luvu: :1luvu: :1luvu: za wpłatę 100 złotych na kotki, dziękuję. :kotek:
Kupię Renala i kroplówki dla Misi za te pieniążki. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto mar 05, 2013 9:56 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

a ja tylko mogę potrzymać jak zwykle kciuki co czynię cały czas nawet jak nie piszę

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro mar 06, 2013 17:06 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro mar 06, 2013 17:27 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Śliczne te Twoje sierściuchy :1luvu: , i takie kororowe, u mnie to abo czarne abo pręgowanie, nuuudaaa po prostu :mrgreen:
A za zdrówko i tak 3mam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt mar 08, 2013 23:23 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mar9 pisze:Śliczne te Twoje sierściuchy :1luvu: , i takie kororowe, u mnie to abo czarne abo pręgowanie, nuuudaaa po prostu :mrgreen:
A za zdrówko i tak 3mam :ok: :ok: :ok:

Dzięki Marysiu. :1luvu:

Kola ma znowu full ogłoszeń i zero odzewu :( http://lodz.lento.pl/cola-urzekajaca-ko ... 89133.html
http://lodz.ogllo.pl/cola-urzekajaca-ko ... 450811bd28
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie mar 10, 2013 20:58 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie mar 10, 2013 22:03 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto mar 12, 2013 21:06 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Trochę zdjęć moich dzieciaczków

Niewidoma Bisiunia
Obrazek

Agatka
Obrazek
Obrazek

Kubisia
[img][img]http://wstaw.org/m/2013/03/12/DSCN2432.JPG[/img][/img]

Lusia i Tusia
Obrazek
Obrazek

Miśka i Wituś
Obrazek

Kola
Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]