Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Kogut sąsiadowy i do zdjęcia nie pozował, tak wskakuje na płoty i pieje np tuż pod oknami skoro świt![]()
dagmara-olga z TZtem podziwiali jego wdzięki, ale na ich fotkach wyszedł bardzo niewyraźnie więc wstawiłam swoją![]()
Jest naprawdę piękny, wielki, dorodny i baaardzo wkurzający darciem dzioba cały dzień
jasia0245 pisze:natomiast seniorce nawet do twarzy w nowym rękawkowym kubraczu
Jasiu, to Broszka tuż po operacji przepony - Inka jest biało-bura
Broszka pisze:Kogut sąsiadowy i do zdjęcia nie pozował, tak wskakuje na płoty i pieje np tuż pod oknami skoro świt![]()
dagmara-olga z TZtem podziwiali jego wdzięki, ale na ich fotkach wyszedł bardzo niewyraźnie więc wstawiłam swoją![]()
Jest naprawdę piękny, wielki, dorodny i baaardzo wkurzający darciem dzioba cały dzień![]()
felin pisze:Broszka pisze:Kogut sąsiadowy i do zdjęcia nie pozował, tak wskakuje na płoty i pieje np tuż pod oknami skoro świt![]()
Jest naprawdę piękny, wielki, dorodny i baaardzo wkurzający darciem dzioba cały dzień![]()
Ciesz się, że to nie pieprzona perliczka - te to dopiero pilują; jakby im ktoś stanąl na szyi
morelowa pisze:Mmm.. a ja to bym chciała słyszeć rano koguta.. Dużo ptaków się pałęta i wrzeszczy,ale kogut to kogut. A jakby jeszcze żuraw...
Revontulet pisze:Nie zazdroszczę wrzeszczącego koguta- chociaż rzeczywiscie jest przepiękny![]()
Ale kogut lepszy od kosiarkiDlaczego zawsze muszą kosić trawę o 7.00? W sobotę? Pod samymi oknami (mieszkam na parterze)?
Potem robią sobie przerwę i jak już jest jakaś cywilizowana godzina to idą kosić trawniki wzdłuż ulic, tam gdzie nikomu nie przeszkadzają
zutor pisze:Broszko, zobacz tu, na wykopaliska: viewtopic.php?f=1&t=55991&p=2057658&hilit=ko%C5%82nierz+z+materia%C5%82u#p2057658
pamiętałam że ktoś mówił o takim kołnierzu że super się sprawdza, może i u seniorki się sprawdzi? a na pewno nie będzie aż tak podrażniać jak plastikowy.
Broszka pisze:Ale nie ma co pokazywać - wycięłam większe dziury w kubraku i doszyłam długie nogawki![]()
Jak na razie seniorka próbowała lizać rany ale zrezygnowala jak zrozumiała że nie ma dostępuZobaczymy jak prowizoryczne pantalony będą wyglądać po nocy
![]()
Ale jaka jest szczęśliwa że pozbyła się klosza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 17 gości