PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lis 21, 2011 23:51 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bianka 4 :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon lis 21, 2011 23:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Dzięki
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto lis 22, 2011 5:27 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

kamari pisze:Ciekawa jestem ile jest na tym forum osób które prowadzą "normalne" życie: 8 godzin pracy na etacie, jeden - dwa koty, których nie trzeba leczyć, 8 godzin snu, brak uzależnienia od komputera i nie latanie po krzakach w poszukiwaniu kotów ? :?

8 godzin jak nie ma: vatu,pitu, zusu i bilansu :ryk:
dwa koty , które mam nadzieję, wszystkie zdrowotne perturbacje mają za sobą :ok:
8 godzin snu :ryk: ( tygodniowo?)
brak uzależnienia - brak :ryk:
po krzakach nie latam za to nurkuję pod auta :ryk:

do tego: setki godzin na pisaniu jakiś dziwnych opracowań,wypracowań, prezentacji..
opieka nad 97- letnią babcią
jakoś mi się na te 24 h nie bilansuje :ryk:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Wto lis 22, 2011 8:31 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

To ja się przyznam, że czasem w weekend zdarza mi się zaszaleć i śpię 8 godzin :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto lis 22, 2011 8:57 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bianeczko, trzymam mocne :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

Dorota, no kto to widział? 8O
8 godzin snu, no dajże spokój, aleś się rozbestwiła :ryk: :ryk: :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto lis 22, 2011 9:52 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Melduję się po 3 godzinach snu (na raty)... Koty dziś prawie nie spały. Astka padła (u dziecia pod kołdrą), reszta czuwała przy dziecku..
najszczesliwsza

Post » Wto lis 22, 2011 9:54 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Melduję się po 3 godzinach snu (na raty)... Koty dziś prawie nie spały. Astka padła (u dziecia pod kołdrą), reszta czuwała przy dziecku..

Cześć, Aga :D !
Ja się zaraz zamelduję przy tonie węgla, na której przybycie czekam :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto lis 22, 2011 9:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

vip0 pisze:Ja się zaraz zamelduję przy tonie węgla, na której przybycie czekam :evil: .

Czyżby czekało cię wrzucanie go do piwnicy? 8O

Bazyliszkowa

Post » Wto lis 22, 2011 9:59 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bazyliszkowa pisze:
vip0 pisze:Ja się zaraz zamelduję przy tonie węgla, na której przybycie czekam :evil: .

Czyżby czekało cię wrzucanie go do piwnicy? 8O

Ano....do komórki, ale kilogramy te same :( .

vip

Post » Wto lis 22, 2011 10:02 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Cała tona?
Chyba bym padła 8O

Bazyliszkowa

Post » Wto lis 22, 2011 10:08 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Bazyliszkowa pisze:Cała tona?
Chyba bym padła 8O

Toteż ja pewnie też padnę :( .
Ale nic to, dobrze, że jest.
Potem będzie tylko szorowanie łap, bo przecie jutro ta rozmowa i muszę się zaprezentować.
Jak się nie domyją, to najwyżej w kieszenie wcisnę :mrgreen: .

vip

Post » Wto lis 22, 2011 10:13 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Ja przerzucę, a Ty posiedź z Młodym :mrgreen:
najszczesliwsza

Post » Wto lis 22, 2011 10:15 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

najszczesliwsza pisze:Ja przerzucę, a Ty posiedź z Młodym :mrgreen:

Yyyy...wiesz co, Agatka, ale tak naprawdę to ja przecież uwielbiam znosić węgiel :1luvu: ... :mrgreen:

vip

Post » Wto lis 22, 2011 10:43 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

Gosiu, a jak Twoje zdrowie? Nie pisz mi proszę, że nie masz czasu chorować :mrgreen:
Jeszcze jedno - co z piecem?
Jeszcze jedno - jak buty dla córki?
:1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Wto lis 22, 2011 10:56 Re: PIĘKNA I TRZY BESTIE...moje słońce zgasło.....

alab108 pisze:Gosiu, a jak Twoje zdrowie? Nie pisz mi proszę, że nie masz czasu chorować :mrgreen:
Jeszcze jedno - co z piecem?
Jeszcze jedno - jak buty dla córki?
:1luvu:

Alu, o swoim zdrowiu nie piszę, bo jest w miare dobrze...kardiolog jest zadowolony, leki pomagają, ja też się uspokoiłam.
Jeszcze neurolog mnie czeka...
Zdun miał przyjść w tą sobotę, ale odwołałam, bo jeszcze mi tych alimentów nie przelali...co dzień czekam jak na zmiłowanie.
Dziewczyny w buty zapoatrzone dzięki cioteczkom :1luvu: :1luvu: :1luvu: .
No i te widoki na pracę :D .
W sumie to tak mnie pochłaniały różne drobne sprawy dnia codziennego, że nawet nie zauważyłam tylu pozytywów 8O .
Tak pomalutku, ale jakoś ten mój kulawy wózeczek dalej sie toczy...

vip

[poprzednia][następna]