wspólne życie - wątek optymistyczny :-) koniec cz. 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 8:39 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

vip0 pisze:
kamari pisze:
Megana pisze:Coco od ciężaru tego termoforka dostała lekkiego wytrzeszczu oczek... :mrgreen:

Zaraz wytrzeszczu :roll: troszkę tylko zdziwienie wykazała 8O

:ryk: :ryk: :ryk: !

:ryk: :ryk: :ryk: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro wrz 07, 2011 19:45 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Jaka dziś cisza na wątku....
Gdzie jest kamari? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro wrz 07, 2011 19:46 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Pewnie śpi, miała w nocy pracować.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro wrz 07, 2011 19:47 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Pewno odsypia nieprzespaną nockę, albo po prostu jest tak padnięta, że nie ma siły na kompa :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro wrz 07, 2011 19:48 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Megana pisze:Pewnie śpi, miała w nocy pracować.

W tym tygodniu nocna zmiana? 8O

Bazyliszkowa

Post » Śro wrz 07, 2011 19:49 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Pilne zamówienie na obraz. Wielce lukratywne podobno, warte nieprzespanej nocy.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Śro wrz 07, 2011 19:51 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

A jak tak, to warto zarwać noc. A nawet dwie :wink:

Bazyliszkowa

Post » Śro wrz 07, 2011 19:57 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Cichutko u Marysi, odpoczywa sobie pewnie :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro wrz 07, 2011 20:28 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Potrzebna mi jest informacja czy Henio dostawał jakiekolwiek preparaty uzupełniające żelazo w czasie pobytu u ciebie.

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Śro wrz 07, 2011 20:29 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

PcimOlki pisze:Potrzebna mi jest informacja czy Henio dostawał jakiekolwiek preparaty uzupełniające żelazo w czasie pobytu u ciebie.

ZADZWOŃ DO MNIE!
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 22:17 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

"najszczesliwsza
Temat postu: Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!
PostWysłany: Śro Wrz 07, 2011 22:04

Dołączenie: Pon Gru 14, 2009 11:01
Miejscowość: Częstochowa
BOZENAZWISNIEWA napisał(a):
Krzysiekbolo napisał(a):
Wy tu pitu pitu, a wyniki Heńka są coraz gorsze i Henio traci apetyt :(

jak to mozliwe, przeciez jest otoczony fachowa opieką... :( .

Sa to badania obrazujace stan Henia po pobycie w SPA."

do SPA się dzwoni najszczesliwsza-wstydu nie masz jednym słowem.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 22:21 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

SPA dziś nie czynne. Daj rzesz kamari spokój! To jest jej wątek o jej kotach i tymczasach. Henio nie jest ani tym, ani tym.
Jak zdołałam wyczytać, Marysia odsypia tzw. fuche.
najszczesliwsza

Post » Śro wrz 07, 2011 22:32 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

najszczesliwsza pisze:SPA dziś nie czynne. Daj rzesz kamari spokój! To jest jej wątek o jej kotach i tymczasach. Henio nie jest ani tym, ani tym.

nieczynne pisze sie razem :wink:
i jak chce cos od Marysi to do Niej dzwonie,a nie wrzeszczę:"ZADZWOŃ"...Skoro to watek kamari i Jej kotów rezydentów i tymczasów to jak najbardziej mam prawo tu byc, a Ty co tu robisz, skoro "nabijasz'się z Jej osoby ,robisz sobie aluzje do opieki jaka Marysia z męzem kotom serwuje.Opuszcze watek jesli Marysia mi to powie, bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem, kiedy nalezy "gebe"zamknąć...i drzwi za soba...Oknem nie musze włazić :|
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 23:01 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

BOZENAZWISNIEWA pisze:
najszczesliwsza pisze:SPA dziś nie czynne. Daj rzesz kamari spokój! To jest jej wątek o jej kotach i tymczasach. Henio nie jest ani tym, ani tym.

nieczynne pisze sie razem :wink:
i jak chce cos od Marysi to do Niej dzwonie,a nie wrzeszczę:"ZADZWOŃ"...Skoro to watek kamari i Jej kotów rezydentów i tymczasów to jak najbardziej mam prawo tu byc, a Ty co tu robisz, skoro "nabijasz'się z Jej osoby ,robisz sobie aluzje do opieki jaka Marysia z męzem kotom serwuje.Opuszcze watek jesli Marysia mi to powie, bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem, kiedy nalezy "gebe"zamknąć...i drzwi za soba...Oknem nie musze włazić :|

Spoko dziewczyny bo nam sie znowu Marysia sie zdenerwuje i w koncu "zamknie" nasz ulubiony watek :mrgreen:
A wtenczas to ja was "pobije" :mrgreen:
:ryk:
"Najmarniejszy kot jest arcydziełem. "
Leonardo da Vinci

Luna Obrazek Minusz

ObrazekObrazek

Luna53

Od: Czw cze 09, 2011 10:17

Post » Śro wrz 07, 2011 23:48 Re: wspólne życie - wątek optymistyczny :-) ZAPRASZAMY

Luna53

Marysia to chyba sie załamie, jak przeczyta co Pan Madrala-przyszły opiekun Henia o Marysi wypisuje na innych watkach..Plociuch z rozbuchanym ego...Mozna przeczytac na watku Henia,tam skopiowano Pana Madrego wpis ... I ze pozwole sobie to napisac"a nie mówiłam ,ze tak bedzie".Tak więc moja rada Marysiu"odetnij się"i nie staraj byc dama, bo niestety niektórzy nie wiedza co znaczy byc "damą"...i jadą.Smutne to, tymbardziej ,ze o dobro kotów ma chodzić... :roll:

a jednak pozwole sobie przytoczyc :
"PcimOlki napisał(a):
Zgody zostały wydane, a decyzje podjęte. Henio, w trybie interwencyjnym, opuszcza DT który nie potrafi zapewnic mu należytej opieki, bo mu się nie chce. Nastąpi to w ciągu najbliższych 28 dni, być moze w najbliższy weekend. O dokładnym terminie zostaniesz zawiadomiona z wyprzedzeniem 72h.

Natychmiast po przewiezieniu kocurka w miejsce docelowe zostanie wykonana pełna diagnostyka celem wnioskowania o opiece w ciągu poprzedzających tygodni. (Zupełnie niepotrzebna, a jednak konieczna.) Doradzam więc ścisłe trzymanie się zaleceń otrzymanych z Łodzi.

Pytanie moje: czy otrzymałaś zalecenia dożylnych wlewów?
Bo ja nie rozumiem, dlaczego Henio otrzymuje dożylne kroplówki, gdy taka potrzeba nie istnieje. Nie rozumiem, jaki jest cel znęcania się nad bezbronnym zwierzakiem. Może coś to uzasadnia, ale wszak wglądu wyniki brak.

Dla mnie kamari, jesteś nieskończenie skompromitowaną i bezmyślną ........... Nie oddał bym ci nawet komara pod opiekę. Dobrze sobie tą sytuację zapamiętam na wieki wieków.

Na tym kończymy. Bawcie się dobrze. Nie będziecie się jednak bawić zwierzakiem, któremu poświęciłem swój czas. Jest dla mnie zbyt cenny, żeby byle idiota miał prawo go marnować. Jeśli powiedziałem A, powiem B, a jeśli zajdzie potrzeba, powiem CDE i F.

Jasne?

EOT"

EOT i z mojej strony...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]