vip0 pisze:kamari pisze:Megana pisze:Coco od ciężaru tego termoforka dostała lekkiego wytrzeszczu oczek...
Zaraz wytrzeszczutroszkę tylko zdziwienie wykazała
![]()
![]()
!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:kamari pisze:Megana pisze:Coco od ciężaru tego termoforka dostała lekkiego wytrzeszczu oczek...
Zaraz wytrzeszczutroszkę tylko zdziwienie wykazała
![]()
![]()
!
Megana pisze:Pewnie śpi, miała w nocy pracować.
PcimOlki pisze:Potrzebna mi jest informacja czy Henio dostawał jakiekolwiek preparaty uzupełniające żelazo w czasie pobytu u ciebie.
najszczesliwsza pisze:SPA dziś nie czynne. Daj rzesz kamari spokój! To jest jej wątek o jej kotach i tymczasach. Henio nie jest ani tym, ani tym.
Jak zdołałam wyczytać, Marysia odsypia tzw. fuche.
BOZENAZWISNIEWA pisze:najszczesliwsza pisze:SPA dziś nie czynne. Daj rzesz kamari spokój! To jest jej wątek o jej kotach i tymczasach. Henio nie jest ani tym, ani tym.
Jak zdołałam wyczytać, Marysia odsypia tzw. fuche.
nieczynne pisze sie razem![]()
i jak chce cos od Marysi to do Niej dzwonie,a nie wrzeszczę:"ZADZWOŃ"...Skoro to watek kamari i Jej kotów rezydentów i tymczasów to jak najbardziej mam prawo tu byc, a Ty co tu robisz, skoro "nabijasz'się z Jej osoby ,robisz sobie aluzje do opieki jaka Marysia z męzem kotom serwuje.Opuszcze watek jesli Marysia mi to powie, bo w przeciwieństwie do Ciebie wiem, kiedy nalezy "gebe"zamknąć...i drzwi za soba...Oknem nie musze włazić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 824 gości