MaryLux pisze:kamari pisze:Bajka po prostuChudnący kot bez przestawiania na dietę
![]()
Trzeba to opatentować
Moja Kuku też ostatnio zeszczuplała bez zastosowania diety...
No ale chyba nie z powodu biegania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:kamari pisze:Bajka po prostuChudnący kot bez przestawiania na dietę
![]()
Trzeba to opatentować
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:kamari pisze:Bajka po prostuChudnący kot bez przestawiania na dietę
![]()
Trzeba to opatentować
No ale chyba nie z powodu biegania
Bazyliszkowa pisze:Bajka miała powtórzone odrobaczenie (zalecenie wetki). Przy okazji odrobaczyłam też Klakiera, akurat mu się należało. Podawałam im panacur - lubię ten środek, bo łatwo się podaje. Dziś dałam ostatnią dawkę. Obcych nie widziałam.
Koty są dziś bardzo aktywne - może to kwestia pięknej słonecznej pogody, a może zapachu mięsa i smażonych kotletów.
kamari pisze:Bajka zachowuje się u was... wzorowo. Nie miałam wątpliwości, że tak będzie![]()
![]()
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Bajka zachowuje się u was... wzorowo. Nie miałam wątpliwości, że tak będzie![]()
![]()
Jeśli do wzorowego zachowania należy sikanie do butów, to oczywiście masz rację![]()
A serio - mimo tych kuwetkowych wpadek i tak trudno mi się nadziwić, jak kot "spod krzaczka" błyskawicznie adaptuje się do życia w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 102 gości