Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jedza.
anulka111 pisze:Kocury sa glodzone za kare-dostaly tylko po tr4oche ,by mialy czego zalowac
anulka111 pisze:Czesc wszystkim- u nas za oknem rusztowania w sasiednim pionie,ale kotki sie przyzwyczajaja-dzis okno mozna miec otwarte-nie sypie sie tak jak wczoraj.
W zwiazku z wczorajsza porazka jajecznicowa,dzis ukaralam siebie i chodza za mna ziemniaki z kefirem-bede db pilnowac ,by amatorzy mego jedzonka nie dorwali sie do niego.
Zemsta trwa-Smakusia za dzielnosc jako jedyna dostala do miseczki wołowiny,kocury za kare ....
.......................indyczego fileta.
Komu sie nie podoba ,to niech wcina suche jest wystawione i z dala od mojego talerza![]()
mar9 pisze:anulka111 pisze:Czesc wszystkim- u nas za oknem rusztowania w sasiednim pionie,ale kotki sie przyzwyczajaja-dzis okno mozna miec otwarte-nie sypie sie tak jak wczoraj.
W zwiazku z wczorajsza porazka jajecznicowa,dzis ukaralam siebie i chodza za mna ziemniaki z kefirem-bede db pilnowac ,by amatorzy mego jedzonka nie dorwali sie do niego.
Zemsta trwa-Smakusia za dzielnosc jako jedyna dostala do miseczki wołowiny,kocury za kare ....
.......................indyczego fileta.
Komu sie nie podoba ,to niech wcina suche jest wystawione i z dala od mojego talerza![]()
okrutnica jedna no![]()
![]()
![]()
zaczyna mi to wyglądać na spisek jajników![]()
Tez przy tych cwanych kocurach -nie zamierzam otwieracMalgWroclaw pisze:Atak na kefirek może się skończyć dłuższym pobytem w kuwecie
MalgWroclaw pisze:Jak Frania była malutka, dostała trochę kefirku. Stanęła w kuwecie i lało się z niej, jak z kranu, ale brzuszek nie bolał, tylko przeczyściło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Nul, ulola i 110 gości