Szara Myszka, Księciunio i Dzidzia ;D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 19, 2012 23:15 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

MariaD pisze: Cieszę sie, że przeprowadzka juz za Wami i kotami i wszystko dochodzi do normy. :)
Przeprowadzka to tak naprawdę na razie za kotami :lol: one jako jedyne przeniosły się w pełni i z całą swoją menażerią (nawet puchary już stoją na kociej szafce w kuchni :wink: ) - my wciąż część rzeczy mamy tu część tam, a to co tu w pudłach i worach :roll: no ale byle do przodu :D

3 kotki w "kocim" pokoju :wink:

Obrazek

Misiaczek jak najwyżej

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzidziaczek schowana

Obrazek

Gusieńka jak najbliżej mnie

Obrazek

Grunt to znaleźć wygodne miejsce :)

Obrazek

np. w kuchni na podusi :mrgreen:

Obrazek

Mała drzemka dla regeneracji 8)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i zwiedzamy :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Buszowanie w torbach i nie tylko :roll:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ocena łazienek :lol:

Obrazek

Obrazek

Gamiś szczęśliwa w swoim łóżeczku :D

Obrazek

Obrazek

z nowym punktem widokowym :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

I na koniec "szalenie zestresowana" Frygusia :ryk:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ewkaa

Od: Śro sie 31, 2005 19:02

Post » Śro cze 20, 2012 7:32 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

no to ostatnie zdjęcie jest boskie :1luvu:

zosiajuly

Od: Pon sie 16, 2010 10:56

Post » Śro cze 20, 2012 7:40 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

ewkaa pisze: I na koniec "szalenie zestresowana" Frygusia :ryk:

Obrazek

Ma minę typu: "no sprzataj ten bałagan ino migusiem bo po premii polecę!" :ryk:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Śro cze 20, 2012 9:25 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

No to bardzo się cieszę,że moje Słoneczko :1luvu: tak dzielnie i pięknie zniosła przeprowadzkę

Haha "i jedziemy" :ryk: jaki pańczyk na siedzeniu,ciekawe gdzie usiadł sam kierowca :ryk:

Ale pięknie się mutanty prezentowały na dworze,jestem na pewno pewna,że przechodzący ludzie na bank tak obojętnie nie przechodzili obok

Miejscówka do spania :ryk: no no :piwa:

Piękne macie to nowe mieszkanko ile przestrzeni :oops:

Gratki ogromne :piwa:

"zestresowana" Frygusia :ryk: :1luvu: a jaki zieew :1luvu:

Obrazek

Ach jaka piękna Kocia Duma :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Moja Perełko :1luvu: nawet i w tej dziurze bym CIe wycałowała :oops: :oops: :oops:

a filmiki kapitalne,jak będzie duża ilość wyświetleń to się chiba domyślisz czemu :mrgreen: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 20, 2012 9:41 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Myszolandia pisze: ile przestrzeni :oops:
To tylko do czasu az staną jakieś meble pewnie :wink:

ewkaa

Post » Śro cze 20, 2012 9:47 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Koty wygladaja oszalamiajaco jak zwykle.

A zielony kolorek chyba mam ten sam w jednym pokoju.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw cze 21, 2012 12:02 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

No to nowi sąsiedzi mogą podejrzewać nas o rytualne ofiary z żywych zwierząt i jak dziś do moich drzwi zapuka TOZ to wcale się nie zdziwię :twisted:
Takiego koncertu jak mi F urządził podczas kąpieli dziś w łazience to ja nie pamiętam 8O

A następnie pokazał mi, że ma w nosie moją 1,5m przegrodę którą ustawiłam w progu kuchni (nie mamy jeszcze drzwi) gdzie kotek ma dosychać - pokonał ją jednym lekkim susem :roll:

anulka111 pisze:A zielony kolorek chyba mam ten sam w jednym pokoju.
Ah nie denerwuj mnie - tylko jeden z 2 zielonych który wybrałam jest taki jak trzeba :? na drugi nie mogę patrzeć, ale na szcześćie na tej ścianie stanie szafa :evil: goopie próbniki farb :x

ewkaa

Post » Pt cze 22, 2012 0:28 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Fryga dzielnie pilnująca przegrody - nasyczała na F jak chciał na nią wskoczyć :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Dzidza wpadła tylko na chwilkę upewnić się, że nie karmią :lol: ale wcześniej siedziałą dobrze schowana, żeby czasem nikt nie wpadł na pomysł i jej wykąpać :wink:

Obrazek

No i mój zmokły misiaczek :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ewkaa

Post » Pt cze 22, 2012 7:00 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Widzę, że masz takie samo miejsce na rozety co ja :lol:

Gratuluję przeprowadzki, życzę szybkiego powrotu do normalności ! :D
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt cze 22, 2012 8:42 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Frygusia my love :1luvu:

U nas też była wczoraj kąpiel :twisted:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 22, 2012 9:54 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Kicorek pisze:Frygusia my love :1luvu:

I jak :mrgreen:

ewkaa

Post » Pt cze 22, 2012 10:07 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

ewkaa pisze:
Kicorek pisze:Frygusia my love :1luvu:

I jak :mrgreen:

Padły wieże WTC z butelek z szamponem...
...przez głośniki wydobywały się fanatyczne zawodzenia...
...podejmowane były próby ucieczki z zaatakowanego kraju Wanna...
... pomieszczenia zalewała fala wody...
...w odwecie za ataki Biniego prezydent Kicorek stanął jednak na wysokości zadania łapiąc i dokonując rytualnego obrządku prania na młodocianym terroryście

:wink:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt cze 22, 2012 12:55 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Obrazek

A tak naprawdę to bardzo w porządku było, tylko trochę marudził i chciał wyjść, za to jaki był zadowolony, jak go wreszcie wyjęłam z wanny i zawinęłam w ręcznik :)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pt cze 22, 2012 15:32 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

Tzn. ja o kolor pytałam :lol: bo o kąpielach to już wcześniej słyszałam :wink:

Ale....Mario no weź się weź i napisz książkę cooo :mrgreen:

A my już w Olsztynie - Fenrisowi się nie podoba, bo za drzwiami pokoju hotelowego jest prawdziwe NA ZEWNĄTRZ a nie korytarz po którym można by biegać :ryk: (biegać by można po balkoniku, ale on jakoś nie chce :twisted: staje na progu strzyże uszami i łapy za próg nie wystawi - bardzo jest niepocieszony :lol: )

ewkaa

Post » Pt cze 22, 2012 19:08 Re: Księżniczka, Misio-Fenrisio i Dzidzia: 3xBIV,2xBOS,2xBIS

ewkaa pisze:A my już w Olsztynie - Fenrisowi się nie podoba, bo za drzwiami pokoju hotelowego jest prawdziwe NA ZEWNĄTRZ a nie korytarz po którym można by biegać :ryk: (biegać by można po balkoniku, ale on jakoś nie chce :twisted: staje na progu strzyże uszami i łapy za próg nie wystawi - bardzo jest niepocieszony :lol: )
No cóż znowu nie doceniłam mojego misia :roll: :arrow: http://youtu.be/OD9lFJ_JF0o :wink:

ewkaa

[poprzednia][następna]