Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie wrz 11, 2011 14:15 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Miaudobry :) Co to jest garaleta?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie wrz 11, 2011 14:37 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

No taka galareta jak ta w saszetkach tylko robiona przez Duża z kurzych girek. Ja nie lubię, ale Boluś troszkę próbował,no.
TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie wrz 11, 2011 14:39 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:No taka galareta jak ta w saszetkach tylko robiona przez Duża z kurzych girek. Ja nie lubię, ale Boluś troszkę próbował,no.
TygRych

Tej z szasetków to nie lubię, błeeeeeeeeeeeee
Inka

MaryLux

Post » Nie wrz 11, 2011 14:43 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

A tu trochę mnie na dworze, potem już tylko goopi blondyn w buciku :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=QJlVbTyvylE
http://www.youtube.com/watch?v=QuuMUOUYW_o
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 11, 2011 19:45 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Sam tu dziś widzę piszę he he, a co tam. Duża się cieszy, ja się cieszę i wszystko dookoła się cieszy, bo mała kicia będzie miała dom :) I to nie u nas hurra tylko u siostry Dużej. Ona dziś przyszła i sama zapytała czy wśrod tych Czerniaków co moja Duża karmi nie ma jakiegoś kota co dałby radę oswoić się z życiem w mieszkaniu, bo ona już wypłakała Urwinia i chce kota :D I Duża opowiedziała jej o tej maleńkiej kici i dostała część wyprawki bo dużo po Urwiniu jeszcze zostało, no i w ogóle fajnie :)
TygRych Ulżony
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 11, 2011 22:11 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:Sam tu dziś widzę piszę he he, a co tam. Duża się cieszy, ja się cieszę i wszystko dookoła się cieszy, bo mała kicia będzie miała dom :) I to nie u nas hurra tylko u siostry Dużej. Ona dziś przyszła i sama zapytała czy wśrod tych Czerniaków co moja Duża karmi nie ma jakiegoś kota co dałby radę oswoić się z życiem w mieszkaniu, bo ona już wypłakała Urwinia i chce kota :D I Duża opowiedziała jej o tej maleńkiej kici i dostała część wyprawki bo dużo po Urwiniu jeszcze zostało, no i w ogóle fajnie :)
TygRych Ulżony

Obrazek

My też się cieszymy :D
Nasza duża nie ma siostry i nie może żadnej siostrze dać kociaka. Ani psa, a miała dziś okazję.
Najbardziej na tych filmikach Ty mi się podobasz, TygRyniu :oops: :oops: ale za mało jest Ciebie, a jak jesteś, to Blondyn macha ogonem i zasłania. A Ty masz takie piękne pasy :oops: :oops: :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie wrz 11, 2011 22:34 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:Sam tu dziś widzę piszę he he, a co tam. Duża się cieszy, ja się cieszę i wszystko dookoła się cieszy, bo mała kicia będzie miała dom :) I to nie u nas hurra tylko u siostry Dużej. Ona dziś przyszła i sama zapytała czy wśrod tych Czerniaków co moja Duża karmi nie ma jakiegoś kota co dałby radę oswoić się z życiem w mieszkaniu, bo ona już wypłakała Urwinia i chce kota :D I Duża opowiedziała jej o tej maleńkiej kici i dostała część wyprawki bo dużo po Urwiniu jeszcze zostało, no i w ogóle fajnie :)
TygRych Ulżony

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kicia ma domek :1luvu:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie wrz 11, 2011 22:37 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

TygRych Ulżony

Na boga dlaczego tam jest Czerniaków????? Miało być bezdomniaków :mrgreen:
U nas burza jakby się natura na coś obraziła 8O
Obrazek

urwiniu

Post » Nie wrz 11, 2011 22:45 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

urwiniu pisze:
TygRych Ulżony

Na boga dlaczego tam jest Czerniaków????? Miało być bezdomniaków :mrgreen:
U nas burza jakby się natura na coś obraziła 8O

A ja byłam święcie przekonana, że chodzi o czarne kotki i dlatego...
:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pon wrz 12, 2011 4:44 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Też myślałam, TygRyniu, że Czerniaki to czarne kotki :P
Duża strasznie długo była dzisiaj na podwórku. Najpierw przyszła Czarna, dostała jeść, potem duża poszła do L., tam koty dostały jeść, jeden chciał wejść do wiaderka dużej, stuknęło i wszystkie się przeraziły. Ale wróciły, tylko długo to trwało. Potem przyszła pani sąsiadka (niestety), a potem jeszcze przyleciał Bure, głodny i dostał tylko szalkę, bo mięsa zabrakło w stołówce.
Dzisiaj Twoja Duża idzie do kontroli, to my trzymamy łapki.
I za Was też.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 12, 2011 8:36 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Miaudoberek :) Trzymamy kciuki i ogonki za wszystko, a najbardziej to za Bolutka

MaryLux

Post » Pon wrz 12, 2011 14:18 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Duża czyli Ja znowu na zwolnieniu. Od poniedziałku do pracy wracam. Bolek krew pobrana jutro wyniki, ale już widać, że dobrze nie jest. Krew koloru dobrego ale znów rzadka :( Nawet po uszach Bolkutka widać jak zaczynają bieleć. Nie jedzenie tez się wyjaśniło, Boluniu ma nadżerki na języku od strony spodniej :( Po wynikach krwi będzie wiadomo czy to kk czy odkłada się mocznik.

Z dobrych newsów mała kituleńka już w domu u mojej siostry :) ochrzczona jako Matylda po dotarciu do domku najadła się napiła, zwiedziła mieszkanie, odwiedziła kuwetę :D na rekach u mojej siostry mruczy sobie. Jest prześliczna, po drodze zaliczyły weta, jest zdrowa, zaopiekowana była przez ludzi, została odrobaczona i czeka grzecznie na szczepienie niedługo :) Dzięki temu, że mamuśka schowała kociaki w altance i nie miała styczności z kotami a mamusia stołowała się indywidualnie u nas kociątko niczego nie podłapało, a ponieważ non-stop ludzie je tam dokarmiali to ludzia kocha. Jutro przy okazji odbioru wyników pójdę do siostry i pstryknę malej fotki :)
Obrazek

urwiniu

Post » Pon wrz 12, 2011 17:28 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Aga, Ty uważaj na siebie. Nie ganiaj w różne strony, nie forsuj się.
Boluś :(
Mała Matylda, nawet jeśli była schowana w altance, bardzo możliwe, że dostała wirusa kataru od matki, po prostu. No, ale teraz już jest bezpieczna. Moje wszystkie mają wirus kataru (aczkolwiek Frania i Pralcia nie miały objawowego u mnie - tfu, tfu).

TygRyniu, a Ty :?:
Bo o Tobie Duża nic nie pisze, a wiesz, że na Tobie zależy mi najbardziej :oops: :oops: :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon wrz 12, 2011 18:34 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

Ja znów jestem najfajniejszy :) grzeczny taki, jem nie za dużo, biegam i miziam dużą, no. A goopiego blondyna osa "w oko' użądliła i dostał kłuje w doope :twisted: Ale mnie wylizał ładnie a dziś mi się to podobało.
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Wto wrz 13, 2011 7:33 Re: Jak sypia gruby kot- The Demolition team :)

TygRychu, witaj.
Duża pokazała mi Twoje filmiki i bardzo mi się podobały :) pozdrawiam cię we wtorkowy poranek. Bolka tez pozdrawiam, niech się kocur wyliże z tej choroby
Władzio
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

[poprzednia][następna]