Inka
Moderator: Estraven

urwiniu pisze:No taka galareta jak ta w saszetkach tylko robiona przez Duża z kurzych girek. Ja nie lubię, ale Boluś troszkę próbował,no.
TygRych

urwiniu pisze:Sam tu dziś widzę piszę he he, a co tam. Duża się cieszy, ja się cieszę i wszystko dookoła się cieszy, bo mała kicia będzie miała domI to nie u nas hurra tylko u siostry Dużej. Ona dziś przyszła i sama zapytała czy wśrod tych Czerniaków co moja Duża karmi nie ma jakiegoś kota co dałby radę oswoić się z życiem w mieszkaniu, bo ona już wypłakała Urwinia i chce kota
I Duża opowiedziała jej o tej maleńkiej kici i dostała część wyprawki bo dużo po Urwiniu jeszcze zostało, no i w ogóle fajnie
TygRych Ulżony

urwiniu pisze:Sam tu dziś widzę piszę he he, a co tam. Duża się cieszy, ja się cieszę i wszystko dookoła się cieszy, bo mała kicia będzie miała domI to nie u nas hurra tylko u siostry Dużej. Ona dziś przyszła i sama zapytała czy wśrod tych Czerniaków co moja Duża karmi nie ma jakiegoś kota co dałby radę oswoić się z życiem w mieszkaniu, bo ona już wypłakała Urwinia i chce kota
I Duża opowiedziała jej o tej maleńkiej kici i dostała część wyprawki bo dużo po Urwiniu jeszcze zostało, no i w ogóle fajnie
TygRych Ulżony

TygRych Ulżony

urwiniu pisze:urwiniu pisze:Sam tu dziś widzę piszę he he, a co tam. Duża się cieszy, ja się cieszę i wszystko dookoła się cieszy, bo mała kicia będzie miała domI to nie u nas hurra tylko u siostry Dużej. Ona dziś przyszła i sama zapytała czy wśrod tych Czerniaków co moja Duża karmi nie ma jakiegoś kota co dałby radę oswoić się z życiem w mieszkaniu, bo ona już wypłakała Urwinia i chce kota
TygRych Ulżony
Na boga dlaczego tam jest Czerniaków????? Miało być bezdomniaków![]()
U nas burza jakby się natura na coś obraziła

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości