Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 7:18 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

No to normalnie, bo u mnie też tak jest.
Dwie największe antagonistki, Pysia i Pyza, potrafią tak się tłuc, że po mieszkaniu fruwają całe kępy wyrwanych zębami kłaków :roll:
Ale zdarzają się też momenty (chociaż dużo rzadsze), że jedna drugą poliże bez agresji z drugiej strony.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 05, 2011 7:20 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Kciuki i z mojej strony :) Dla Was obu :)

rapsodia82

Od: Nie sty 03, 2010 14:55

Post » Wto kwi 05, 2011 7:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Długikot

Obrazek

Zdzisia Przytulanka

Obrazek

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto kwi 05, 2011 7:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Lubię jak koty się tak wyyyyciągają :P
I te noski marchewkowe :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto kwi 05, 2011 7:34 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Od dwóch dni Loki zachowuje się jak marcujący kocur - siada późnym wieczorem na balkonie i wydaje z siebie zawodzenie :?
Nie wiem co to ma być, Wiosenna Aria Żalu Za Utraconymi Jajkami? :roll:
A czasem chodzi po domu i udaje Zdzichę; w sobotę załapał się na moje pieszczoty zaspane, po przyszedł do pokoju, wydał pytające mrrrrr?, miałam zamknięte oczy wiec wyciągnęłm rękę i pogłaskałam go, on włączył traktor i gruchanie - trochę się zdziwiłam, że Caillou grucha, bo ona tylko zadaje pytania, dziamdoli i traktorzy. Otwarłam więc oko jedno, zaspane i bezokularowe. I tak patrzę i myślę "to Caillou tez ma taką białą plamkę na nosku? Jak mogłam tego wcześniej nie zauważyć?"
Czasem Loki łazi po przedpokoju i tam wydaje z siebie jakieś drżące skargi i popłakiwania - nie wiem, moze idzie upuścić pary, bo już znieść nie może tej Małej Sowy ciągle w pobliżu? Albo modli się "koci boże, spuśc tu jaki grom z jasnego nieba, bo nie idzie wytrzymać"?
A może popłakuje z żalu nad miską w której ino TOTW i TOTW, zamiast przyzwoitego RC? :mrgreen:

pozytywka

Post » Wto kwi 05, 2011 7:43 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

marchewkowy nosek dla Erin i
Hipnoooooza

Obrazek

pozytywka

Post » Wto kwi 05, 2011 7:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Na zdjęciach ich stosunki wyglądają bardzo przyzwoicie. Wszystko zmierza w dobrym kierunku :ok:
Mi na wiosnę podmienili kotkę 8O taka wiosenna metamorfoza.

Przytulanka cudowna, a kocur bardzo przystojny 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto kwi 05, 2011 9:09 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozytywka pisze:Długikot

Obrazek
[i]

Sprytny wynalazek, taki Długikot - nie ciągnie od okien w chłodniejsze dni :lol:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto kwi 05, 2011 9:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

:D
Właśnie zimą się nie sprawdza; całą zimę przeleżał na regale pod sufitem, bo mu od szyb ciągnęło. Na okno wrócił wiosną.

pozytywka

Post » Wto kwi 05, 2011 10:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozdrawiam Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto kwi 05, 2011 12:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

pozytywka pisze::D
Właśnie zimą się nie sprawdza; całą zimę przeleżał na regale pod sufitem, bo mu od szyb ciągnęło. Na okno wrócił wiosną.

Inteligentna bestyjka :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto kwi 05, 2011 12:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

ile trawy 8O
Obrazek

wiecheć polny dla Pani Profesor
Obrazek

to na ścianie to driada, nie Pani Prof :wink:

pozytywka

Post » Wto kwi 05, 2011 15:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Czekam na wieści, jak tam Młoda Duża :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Wto kwi 05, 2011 15:17 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

Kaju wcale taka mała przy Lokim nie jest, tylko ma niskie zawieszenie :lol: fajna ściana. Pozytywko jesteś nauczycielką?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Wto kwi 05, 2011 16:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

shalom pisze:: Pozytywko jesteś nauczycielką?

broń cie panieboże!!!!
Rzekłabym, że wręcz przeciwnie :mrgreen:
z całym szacunkiem dla nauczycieli :)
Te kwiatki były dla profesorki od fortepianu mojej córki, która dziś grała recital dyplomowy. Dziś skończyła szkołę muzyczną (została już tylko matura bo to jest ogólnokształcąca muzyczna, czyli 2 w 1) i uzyskała dyplom muzyka zawodowego :)
Patrzcie państwo - matury jeszcze nie ma, a już ma zawód :mrgreen:

Wszystko poszło znakomicie, ulga przemożna, że już koniec, ale powiem wam, że myślałam, że zawału dostanę w ciągu tych 45 min - to jest taki stres - słuchać najważniejszego występu dziecka - że nie na moje neurozy :?
Niby byłam spokojna, ale jak weszłam do sali koncertowej, to mi przed oczami stanęła pierwsza audycja Oli i zaczęły mi się oczy pocić.
A potem zamiast robić się coraz spokojniejsza, coraz bardziej zaczynałam świrować.
A na koniec, jak dziecko zaczęło wymiatać tym Rachmaninowem, Chopinem i Debussym, to już mnie jakiaś taka drżączka opadła, że bałam się, że pogotowie będą musieli wezwać i obciachu dziecku narobię :?

Nie mogłam strzelić bani przed, to nadrabiam teraz. Jak zobaczycie dużo literówek, błędów ort. oraz styl. to poradźcie mi żebym zamknęła kompa :D

co do ściany - wreszcie będzie czas, żeby dokończyć obrazek; u mnie natomiast syneczek narysował demonicznego kota - zamieszczę zdjątko, jak przetrzeźwieję :wink:

pozytywka

[poprzednia][następna]