Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 18, 2011 21:44 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

ina11 pisze:ale myszkę towarzyszkę to ma superową! :1luvu:
on strasznie grzeczny jest, skoro się tak wyleguje........ :wink:

tak jest grzeczny ja śpi :wink: :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob lis 19, 2011 9:27 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

zem se impre w nocy zrobił, fsystkie myszki zaniosęm do łóska Duzej, a o 5 rano wyciongłem kuraka spod kordły z palcami Duzej wyciongałem, Duza siem ciesy :mrgreen:
Borys

PearlRain

Post » Sob lis 19, 2011 10:02 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

ty masz życie chłopie....
M
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lis 19, 2011 15:25 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

No jeszcze bendom z ciebie koty Glucie. Jezdem dumny normalnie :mrgreen:

A u nas tesz ciekawa noc. Przedwczoraj duza polazla do weta i jom na noc zostawili. Wrocila wczoraj wieczorem. Olali my jom, ale w nocy zem skukal, ze moze jej byc przykro to zem po niej lazil i skakal na niom z parapetu. Szczensliwa :mrgreen:

Komandos

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Sob lis 19, 2011 18:39 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Ty Komandos nie puszczaj Durzej do weta bo jeszcze jej takie kujki w plecy zrobiom i dziurem w brzuchu nie wiem po co jak mnie.Nie biłam ich łapom za to Amelia siem darła i trzech Durzych jom czymało.Ugzyzła wetkem w łapem.
A ona,ta wetka jej za to zemba ukradła.
Wety som wredne.
Zbiję je łapom jakby tu przyszły!
Fionia

A ja spałam na Durzym dziś piereszy raz w łuszku.
Fajno było.Bo muj poprzedni Durzy to mnie zamykał w komurce ale tam nie było jak w kanciapie u Was tylko zimno i miałam myszki se łapać.
Nie umjałam.
Za to teraz moje Durza daje mi mjensko i ono nie ucieka wienc ja je łapie.I rypki se łapie w akfarjumie.
Moje Durze fajne som tylko jakby tak tom Fjonem wyrzucili to by było gites!
Amelka

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob lis 19, 2011 19:27 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

a ja żem był u weta i dostałem tabletkiem bo grzeczny byłem, zemba mi nie ukradli i kujki nie było, brzucha mnie nie rozpruli, teras w piontek pójdem do weta na jakiś pjerfszy zastrzyk o :ok:
Komandos tylko nie Glut, ja mały jestem i ja urosnem to zobaczymy kto jest Glut :evil:
Borys

PearlRain

Post » Sob lis 19, 2011 19:41 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

No to ludzki wet byl. Cos tam jom kluli bo ma rence w siniakach. Juz jest w domu i ponoc maly ludz jusz jezd gotowy do wyjscia i brzucha ma nizej. Kupili dzis znowu jakies pieluchy i przantajom po remoncie bo ponoc ludz juz lada dzien bendzie.

Amelka ten tfuj duzy hakis dzifny. Ja wole duzego od duzej. Bo duzy mje nosi, pszynosi mje pajonki ze dworu co mje je Hogata zabija, daje jesc ze swojej miski i fogule. A jak zem byl maly to mje duzy nosil w kapturze.

Glucie jak dorosniesz pogadamy. A do tej pory jestes Glut do ganiania.

Mialek a do Ciebie siem jakas laska miala wprowadzic???? Opowiadaj

Komandos

Precz z myciem dupy!!!
Michal

Mary_Poole

Post » Sob lis 19, 2011 22:49 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Nobo ja mialam narpierw Durzego co mnie nie kohał a potem mnie moja Durza od niego kupiła a ja miałam pchłów sporo i byłam chuda i w cionży.A potem już nie byłam.Muj Durzy ten nowy jezd fajowy, jak na niem śpię to siem nie rusza wogule mnie nie budzi.
Daje mnie jedzonko Durza,ja lubiem jedzonko i jamnik też lubi.
A Fiona tesz miała pchłów sporo jak jom pszywiźli ,mnie jamnik muwił.
Jamnikuf lubiem.
Boryz nie jezd glut bo ja tesz nie jezdem glut a ważę 3 kilo i jeszcze dwieście czegoś tam.
I mówiom że jezdem gruba.
Idem umyć jamniku tfasz bo on siem fcale nie myje ale i tak go koham.
Amcia

Mycie dupy jest do dupy!!
Fiona z biegunką po łososiu surowym

kotkins

Post » Sob lis 19, 2011 23:24 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

No ten tfuj pierszy duzy to jakis idiota byl. Duza tez jezd w cionzy to my siem na tym znamy.
Jamnika nie mamy i siem zastanawiamy jak to wyglonda. Wrzucajta foty laski sfoje i jamnika.
Komandos

Zakladam ruch pszecifko myciu dupy!!! Kto jezd ze mnom??
Michal

Mary_Poole

Post » Nie lis 20, 2011 9:54 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

Durzego pierwszego Amelii bijem łapom.
Ameliem też bijem łapom.
Jezdem za tym ruchem.Jak mam brudnom doopkem to siem ruszam i biegnem na dywan i szaneszkuje jak muwi Durza.
Ona siem cieszy bo musi myć dywana potam.
Fionia

Damy nasze zdjeńcia jak Młody beńdzie miał czas bo Durza nie umi.Ale jamnikuff Wam nie damy ,nasze som!
Jamnik jezd pienkny, normalnie!
A jak śmierdzi!
Jezd lepszy od myszki z kocmmientkiem i akfariuma.
Mogem go za ogona chwytać i go lizać po tfaszy.
Amcia

kotkins

Post » Nie lis 20, 2011 13:04 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

pocekaj Komandos jak psyjadem dostanies w pysk za tego gluta :evil: i nie dam Ci siem bawic kurakiem :mrgreen:
Duza ma fajne włosy do zabawy :mrgreen:

PearlRain

Post » Nie lis 20, 2011 20:22 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

dziewczyny zobaczcie jakie cudo długowłose:
viewtopic.php?f=1&t=129406&start=990
mam nadzieje, że wybaczycie, on szuka pilnie DT :(
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon lis 21, 2011 9:16 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

ina11 pisze:dziewczyny zobaczcie jakie cudo długowłose:
viewtopic.php?f=1&t=129406&start=990
mam nadzieje, że wybaczycie, on szuka pilnie DT :(

ina11 nie gniewamy się, a może kto pieknokoty wypatrzy jak zajrzy tutaj :ok:
mamy szaleństwa, hulanki i swawole, z Boryska robi się mały gadatliwy wesoły, rozbrykany kociak :ok: :kotek:

PearlRain

Post » Wto lis 22, 2011 18:45 Re: Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

znalazłem cóś takie do tarmosenia, ale kurak jest najlepsiejsy
Duza lubi pospać, ale ja musem latac jus od 5 rano i Duza jest na drodze mojego latania i skakania
Borys

PearlRain

[poprzednia][następna]