Witanko Kasiu z chlopaczkami!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Zmienia sie jak kameleonek?![]()
maciejowa pisze:kalair pisze:Zmienia sie jak kameleonek?![]()
A może to kameleon jest a nie kot?W ogóle to mam coraz większe wątpliwości co do tego czy on jest kotem
Uwielbia wodę, pcha się nachalnie do wanny, sypia w zlewie i namiętnie pierze namoczone w misce gacie. Zmienia kolor. Co to za stwór?
MaryLux pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:Zmienia sie jak kameleonek?![]()
A może to kameleon jest a nie kot?W ogóle to mam coraz większe wątpliwości co do tego czy on jest kotem
Uwielbia wodę, pcha się nachalnie do wanny, sypia w zlewie i namiętnie pierze namoczone w misce gacie. Zmienia kolor. Co to za stwór?
kotoleon
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:Zmienia sie jak kameleonek?![]()
kotoleon
![]()
![]()
![]()
Bardzo mi się podoba!
MaryLux pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:Zmienia sie jak kameleonek?![]()
kotoleon
maciejowa pisze:Kotoleon Marcelina wypoczywa na balkonowym parapecie. Później trzasnę mu fotę, bo zdaje się dawno żadnych nie było, a on się naprawdę zmienił. Może uda mi się nawet uchwycić jego burowatośćTymczasem idę do sklepu.
kalair pisze:Slodkosci!
Danusia pisze:]
Tu pysio typowo burasiowe![]()
![]()
![]()
a Łatunio tak ślicznie śpi![]()
![]()
Petka pisze:To nie jest burowatość, to jest opalenizna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 78 gości