Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-1.1. urodzinki Lilly

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 27, 2010 21:59 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Ja też mam urlop do końca roku i lenię się tak potwornie, że aż siebie nie lubię za to :twisted:
Secret a ty może byś pokazała to ramię lekarzowi, co?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon gru 27, 2010 22:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

babajaga pisze:ecret a ty może byś pokazała to ramię lekarzowi, co?

Też bym była za tym...

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Pon gru 27, 2010 22:01 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

babajaga pisze:Ja też mam urlop do końca roku i lenię się tak potwornie, że aż siebie nie lubię za to :twisted:

No co ty babajago? 8O Uwielbiam się polenić :1luvu: To takie przyjemne :1luvu: Pogapiłam się w leśną kamerkę i widziałam dwa żerujące dziki :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon gru 27, 2010 22:06 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Lenistwo jest miłe ale jakie wyrzuty sumienia!!!!! Leśną kamerkę oglądam wiele razy na dzień. Dziś widziałam jak Mait przyniósł jedzenie :D
Właśnie popijamy z TŻ'em słodka wódeczkę a ja próbuję rozgryźć działanie nowego telefonu. W końcu będę mogła dostawać zdjęcia na telefon :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pon gru 27, 2010 22:30 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Dziekuje Wam Dziobeczki. Ze do tej pory takiego czegos nie mialam, to masci az tyle nie mam. Ale tata mi dal jeszcze Finalgon Creme i lepiej dziala. Lekarze u nas miedzy swietami maja urlopy, tak ze na razie odpada. A do szpitala nie pojde, bo nie lubie jak ktos nie znajomy miesza. To jak w kuchni :-)

Fajnie, ze jeszcze pare Was ma wolne. Ja dopiero 10. stycznia ide do pracy ale i tam mam uczucie, ze to za malo czasu na odpoczynek, bo jestem juz teraz na to wkurzona i nie moge tak prawdziwie odprezyc sie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto gru 28, 2010 8:00 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

miłego leniuchowania Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 28, 2010 8:08 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

leń się leń kobieto :D
Ja w pracy więc Ci zazdroszczę , posiedziała bym w domu .
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto gru 28, 2010 8:32 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Cześć Słoneczka!
Jestem za - leńmy się na potęgę! :P

Babajago, a co to za kamerka leśna?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 10:33 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

W estonii sa kamery zainstalowane w paru miejscach i można podglądać zwierzęta. Uwielbiam to robić. O tu: http://www.looduskalender.ee/en/ po lewej stronie jest lista kamer, kliknięcie w "direct stream" otwiera kamerę. Miłej zabawy! Ja po dwóch sezonach oglądania kamery leśnej, układania w głowie wszystkich szczegółów i porównywania z mapami satelitarnymi znalazłam to miejsce na mapie! Dlaczego do tej pory nie zrobiłam kariery szpiega? Nie wiem :roll:
Obrazek

babajaga

Post » Wto gru 28, 2010 10:36 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Uwielbiam kamerki internetowe. Kiedyś miałam taką fajną stronkę z kamerkami ale Norton powiedział, że nie jest bezpieczna.
A która jest z dzikami? Ta pierwsza?
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 10:38 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz

jozefina1970

Post » Wto gru 28, 2010 10:37 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Dzięki! :ok:

A gdzież to nasze Słoneczko się podziewa?

Erin

Post » Wto gru 28, 2010 10:40 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

leni się
:)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto gru 28, 2010 11:10 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

EdytaB_a pisze:leni się :)

Albo nie :-)
Paradoksalnie - ja na urlopie mam zawsze najwięcej roboty :twisted:
No, może nie tym razem bo korzystam z tego, że chora jestem i się zbuntowałam - nigdzie nie jeżdżę, nic nie robię, o!

jozefina1970

Post » Wto gru 28, 2010 11:11 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Ja bym raczej zakładała, że Dorotka się kuruje.

Erin

Post » Wto gru 28, 2010 13:31 Re: Www u Emila i Lilly-Radio wolna Europa-Hohoho,wesolych Swiat

Znalazła masażystę :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]