Duszek686 pisze:O mamuniu, a Wy dalej o żarciu...![]()
Już tu nie wchodzę...
Zwłaszcza głodna![]()
To nie ja, to ona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:O mamuniu, a Wy dalej o żarciu...![]()
Już tu nie wchodzę...
Zwłaszcza głodna![]()
casica pisze:Duszek686 pisze:O mamuniu, a Wy dalej o żarciu...![]()
Już tu nie wchodzę...
Zwłaszcza głodna![]()
To nie ja, to ona
casica pisze:gosiaa pisze:Borówki też uwielbiam, jedyne co robię w słoiczki na zimę, bo proste to jak nie wiem
Tylko znaleźć borówki coraz trudniej, nawet na Bałuckim bardzo rzadko na jesieni są.
A jesienią to nie żurawiny raczej? Ja borówki kupowałam zawsze jakoś na poczatku lata.
casica pisze:Wczoraj miałam intensywny dzień![]()
Pomijając koteńkę, która dojechała do nas z Torunia bo ma być w Łodzi intensywnie leczona i znaleźć najlepszy pod słońcem domek![]()
Cały dzień, do późnych godzin trwała wymiana siatek na balkonach. Teraz balkony piekne i znowu bezpieczne (bo niestety poprzednia sieć zaczęła murszeć, trzeba było na szybko wymienić przed pełnią sezonu balkonowego).
TŻ Georginii napracował się okrutnie, ale efekt jest oszałamiający, dziękujemy![]()
![]()
![]()
A dzisiaj, przed chwilą, dotarła do mnie przesyłka z gęsią wątrobą, więc zaraz jadę po zakupy i zaczynam przygotowania głównego świątecznego dania, mam nadzieję, że będzie ozdobą stołu. Relacja i przepis niedługo, w stosownym wątku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 22 gości