Rolly & Miszka :)Newsy już NIE łazienkowe :o/ łotry dwa

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2004 12:36

No jeszcze mi do tego Rolek kicha :( Przecież sie nie zabiore z obydwoma :roll:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Czw lip 29, 2004 13:53

z tego co pisałaś to Rolek mógłby ponarzekac na ból gardła (od tych śpiewów) ale kichanie :?: a może udaje, że ma alergie na Miszkę..... :D

DOORKA

Od: Wto kwi 27, 2004 10:30

Post » Czw lip 29, 2004 18:46

maciupka kupeczka sie pojawiła, ale brzunio nadal spory. Do weta nie jedziemy - jest tak wrednie, ze wiele mu tym nie pomogę, a mogę jeszcze bardziej zaszkodzić.

Dostał jeszcze parafinki. Czekam na ciąg dalszy kupki :roll:

Myszka.xww

Post » Czw lip 29, 2004 21:05

No i jak sie miewają oba kociaste?
Obrazek

Pandorka

Od: Nie kwi 11, 2004 15:11

Post » Czw lip 29, 2004 21:07

Powitać Wszystkich, ukłony Dziewczynom 8)

To ja, Roland. Kocia morda, ale sie ostatnio porobiło. Słuchajcie. Mam jakieś małe coś tam gdzie wanne, nie wpuszczaja mnie tam, tylko co chwilę sami wchodzą i wychodzą. Hanke tylko wpuszczają. Ale jak pytałem, co tam jest, to mi powiedziała - "gówniarz jak gówniarz, nic dziwnego". I tyle - romowna, nie? :? To żem se siadł pode drzwiami i zacząłem tego csia wołać. Sie w końcu dał zawołać. Powiedział, że mu Miszka na imie i chciał, żeby mu bajkę opowiedzieć 8O Przeca ja bajek nie znam 8O Ale co mi tam, czasu troche miałem, to wymyśliłem coś na prędce. Ten coś chyba potem poszedł spac, bo sie już nie odzywał, a duzi poszli tam i potem woda sie lała, a mnie nie puścili :? Rano, jak sie obudziłem to Miszka wołał mama i mama. Powiedziałem mu, że jak zaćwierka takie coś, to Duża wstanie i mu da jeśc. Chyba sie uspokoił i chciał znowu bajkę, to opowiedziałem. Potem wstała Duża i poszła tam - udało mi się smyknąć jej między nogami ale mnie zaraz wywaliła za drzwi :? Zdążyłem tylko zobaczyć, że Miszka jest jak ja, tylko dużo mniejszy 8O No nic, potem znowu chciał bajkę, to mu opowiedziałem. A potem chciał, żeby mu cos zaśpiewać żebym sie z nim bawił 8O Bawić się, to nie było jak, ale pospiewałem mu trochę, tylko Duża miauczała, żebym się zamknął :? Ta to kurcze nic nie rozumie :roll: Miszka mówił trochę ska jest, ale wiele z tego nie zrozumiałem. Mówił tylko, że mu coś w brzuchu jeździ i mu takie niedobre dali do jedzenia. I co chwile o kupie opowiada :? To mu powiedziałem, że go do takiego w białym pewnie wzieli i że jeszcze tam pojedzie. Zadowolony to chyba nie był, ale uważam, że trzeba uprzedzać o takich rzeczach :roll:

Hehehe, a najlepsze wiecie co? Miszka mówił, że ma Rudą Ciocię z cyckami :lol: Zapytałem Hanke o co chodzi, to sie obraziła :lol: A ja chyba już wiem, co jest, bo jak na nią mówię "kocia matka" to sie wkurza :lol:

Generalnie ciekaw jestem, jak sie to wszystko skończy. Później jeszcze co napisze, bo na razie obiecałem mu bajke.

Pozdrawiam i causy dla dziewczyn
Rolek

Myszka.xww

Post » Czw lip 29, 2004 23:14

Siema Roll-on! To już polubiłes nowego koleżanke? :D Siuper! Jak nochal? Nie swędzi? Nie łaskocze? Bo cosik sie ta Twoja Mysza nadworna uskarżała ale kto by tam słuchał.... TY mialbyś chorowac? No pomówienia jak nic! Ty wiesz że ona czasem mówi, TU, PUBLICZNIE ze Ty WYJESZ?? No ja bym na Twoim miejscu wyraźnie i głośno jej pokazała czym się różni śpiewanie nowemu koleżankowi od wycia :roll: No bo to nie może tak byc że Twe talenty zostają na pniu zaprzepaszczone przez taki #$$%% Public Relations :twisted:
Czym sie i pozdróf Miszke (kurde onO cały czas mi sie wydaje Miśką a nie Miśkiem :? )
PA!
Obrazek

Pandorka

Post » Pt lip 30, 2004 6:58

Joł

Ale jaja, no mówie Wam. Duża latała dzisiaj rano do łazienki co chwilę, i co chwilę mówiła, "nie ma kupy". No to jej zrobiłem. Do kuwety, jak należy. Nawet nie zwróciła uwagi :roll: No nic, to żem trochę posiedział pod dzrwiami i poopowiadałem Miszcze, co się u nas działo. On mi mówił, że mu takie tłuste do picia dają i że to jest dobre, i że mama chce, żeby kupe zrobił. A poetm Duża wyleciała z łazienki i sie cieszyła, że zrobił w jej wymienne futerka 8O Mogła tak od razu, tobym jej w piernaty nawalił :twisted: Miszka mówił, że sie kupą nie chwilił, to jeszcze tego tłustego dostał. Ja nie rozumiem, jak mu to może smakować :? Ach te dzieciaki :roll:

Spadam, bo mu bajke obiecałem

Nara

Myszka.xww

Post » Pt lip 30, 2004 8:32

Myszko, ja zaraz umrę! :ryk:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pt lip 30, 2004 10:16

...i kolejny raz mój monitro został opluty... :lol: :lol: :lol: :lol:

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Pt lip 30, 2004 10:31

Myszka.xww pisze:Joł

(...) wymienne futerka (...)

Nara

ha ha ha ha...... :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek Nemo i Wampir

kerk

Od: Sob gru 06, 2003 21:00

Post » Pt lip 30, 2004 10:45

Myszka jak Ty to kiedyś wydasz to ja od razu połowe nakładu zamawiam! To się normalnie do druku nadaje, weź to obrób w coś w rodzaju dziennika i dawaj, zbyt masz zapewniony!

Astana

Od: Wto sty 06, 2004 13:18

Post » Pt lip 30, 2004 14:18

Astana pisze:Myszka jak Ty to kiedyś wydasz to ja od razu połowe nakładu zamawiam! To się normalnie do druku nadaje, weź to obrób w coś w rodzaju dziennika i dawaj, zbyt masz zapewniony!

Popieram w całej rozciągłości :lol:
Drugą połowę nakładu wykupię ja i będę sprzedawać na aukcjach... na pewno będzie ogrooomna przebitka :twisted:
Obrazek

Pandorka

Post » Pt lip 30, 2004 14:56

:D :D :D
Obrazek

Janka

Od: Nie gru 01, 2002 1:49

Post » Pt lip 30, 2004 16:12

Ja jestem ciekaw, co będzie, gdy obaj panowie wyjdą na pokoje?
Hania chyba wyemigruje ;)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Pt lip 30, 2004 18:08

Wojtek pisze:Ja jestem ciekaw, co będzie, gdy obaj panowie wyjdą na pokoje?
Hania chyba wyemigruje ;)
:strach:

A mały nauczył się już wdrapywać na kosz na brudną bieliznę i ucina tam sobie spanko 8) Od razu melduję - biały serek jest bue :twisted:

Myszka.xww

[poprzednia][następna]