kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Co Ci się marzy, marzycielko?
Ło,Ukochana Cioteczko tyle mi się marzy,że w mojej główce się to nie mieści,mmmrrraaauu
Opowiedz choć troszenieczkę....
Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Ło,Ukochana Cioteczko tyle mi się marzy,że w mojej główce się to nie mieści,mmmrrraaauu
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
cześć moja najmilejsza![]()
![]()
Witaj Ukochana Cioteczko Danuś![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Opowiedz choć troszenieczkę....
Kociara82 pisze:nie marudz, wazne, ze choc czasem na chwile tu wpadnieszInne kociambry wiedza, ze myslami z nimi jestes, wiec poczekaja, az bedziesz mogla czesciej nieco wpadac
Mysiuniu, mysle, ze z czasem bys mi zaufala, ale nie nalegalabym na sileI tak cie kofam najbardziej na swiecie taka, jaka jestes. A nawet z drugiej strony to dobrze, ze troche nieufna do obcych jestes, bo zbyt ufnego kota latwo skrzywdzic, bo one niestety maja pecha i czesto trafiaja na zlych ludzi. A odrobina rezerwy nie zaszkodzila jeszcze nikomu
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
cześć moja najmilejsza![]()
![]()
Witaj Ukochana Cioteczko Danuś![]()
![]()
![]()
Twoja Bajcia była dzisiaj u weta.Wszystko ok z nią
![]()
waży 3.30, tak malutko
Kociara82 pisze:z kociastymi to jak z dziecmi, najwazniejsze, zeby nie chorowaly
sis, intuicja

Kociara82 pisze:z kociastymi to jak z dziecmi, najwazniejsze, zeby nie chorowaly
sis, intuicja
trawa11 pisze:Kociara82 pisze:z kociastymi to jak z dziecmi, najwazniejsze, zeby nie chorowaly
sis, intuicja
o własnie
Kociara82 pisze:hmmm... cos w ostatnim czasie za czesto to bylo. Moze warto by bylo na wszelki wypadek jej badania zrobic podstawowe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 16 gości